Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениедва големи доказани букмейкъра влезнаха на нашия пазар) Бетано и Бетъей
и май ще се губи пазарен дял
)
Това което се вижда на просто око, е че тези компании никнат и изчезват като гъби! Остават само наистина най-големте!
Някакси ми прилича, как едни и същи клиенти наливат пари, губят и после се местят в друго буки, от което и печалбите пресъхват - едно преливане на клиенти и винаги ще има и има нови и нови компании - за едни и същи клиенти, днес е Национална Лотария, утре е Лотария Б-я, след това е Бългаската Лотария - откриване, закриване!!!
Бих би по-краен. На БФБ подобни компании, с толкова рисков прифил, СтарТъпи, БИЙН, Канибали, Сини коли и всякакви други хазартни схеми следва да са забранени!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВход днес с 600 акции на средна 48.60.
Причини: по-добра цена от ИПО-то, не много, но кой ти дава 3-4%..... по-важното е растящите приходи и печалба и акцията става доста сексиако продължи да пада, мисля да усреднявам..... нещо си спомням, че четох за гарантиран % дивидент от печалбата, ама 40% ли беше, че не ми се рови сега?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВход днес с 600 акции на средна 48.60.
Причини: по-добра цена от ИПО-то, не много, но кой ти дава 3-4%..... по-важното е растящите приходи и печалба и акцията става доста сексиако продължи да пада, мисля да усреднявам..... нещо си спомням, че четох за гарантиран % дивидент от печалбата, ама 40% ли беше, че не ми се рови сега?
при толкова дружества с история...и обезценени от пазара...да се забие човек в някви хазартни фараони....не е майтап работа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вход днес с 600 акции на средна 48.60.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЯвно паникьорите от войната им се продава не гледат резултати... аз мисля че още лято ще сме изненадани приятно с готини резултатиhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеСлед Смарт органик и тук почнаха продажбите на загуба. Кой и защо продава на загуба?
какъв е смисълът да купиш и да продадеш на -Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеХаресва ми посокатаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
Капитализацията е това, което има значение, а не цената за една акция. Поне според мен.
Мнооого пари... заровени в саркофага на фараонАhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
Винаги съм смятал, че причините за продажба може да бъдат много. Но аз предполагам, че продавачите са някои, които са имали други очаквания (несбъднали се) и сега затварят позицията.Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеСлед Смарт органик и тук почнаха продажбите на загуба. Кой и защо продава на загуба?
какъв е смисълът да купиш и да продадеш на -
Коментар
-
какъв е смисълът да купиш и да продадеш на -
Там е работата обаче, че цената на ИПО често е по-спекулативна отколкото пазарна.
Риск губи риск печели. В случая първотоНе е препоръка
- 1 like
Коментар
Коментар