Първоначално изпратено от Trakiets
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеС този Beam пазар и тези практики, догодина някъде ще изгърми сериозно. Видя се, че има глад за подобни артишки и пробойни в системата.
при HR търсенето беше повече от стойността на цялата компания. Постигнатата цена днес ми беше в долния край на диапазона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Защо мислиш, че този някой не е бил с парите по сметката?
Или мислиш, че няма на борсата хора с доста повече пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнениеНаправи една тема "място за чудене'" и зухен там. А тука льошен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТози се чуди във всички теми. Ма само се чуди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнениеНаправи една тема "място за чудене'" и зухен там. А тука льошен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Защо мислиш, че този някой не е бил с парите по сметката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
И на мен ми изискваха кеш пара, на сметката. Явно има по-равни, амаааааа защо "органите" не се сезират? Щото някой си се изхитрил и записал 500 000,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Има ли усредняване - значи някой вече е на загуба и не смее да си признае дори пред себе си
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
На 6.05 добре ли е ?Класиран, успях да закача ! С тези от миналия ден средната ми идва на 5.82лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Теоретично много неща са възможни, но по важното е какво реално се случва ! На мен платформата на Карол не ми позволява да излизам на червено. А това с гаранцията от налични книжа как го виждаш, че е възможно не знам, освен ако не направиш репо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеНаредба 38
"Освен ако" е широко понятие, което отваря вратата за едни, а за други не.
При Карол вече не може ли да се излиза на червено в рамките на деня? Не приемат ли като гаранция процент от наличните книжа?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар