Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУспех!
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВ Доскорда казаха, че ще правят запис. И аз ще го изгледам, защото сега слушах и то с едно ухо и то не всичко. Баг-а казаха, че вече печели, което най ми хареса. Софрониев тръгва за изложение в Испания. Добри новини идват за Плъм и Смартокто.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Появи се, но не говори за библиотекаро-сарайски полюции
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеРастат, печелят вече....това е важното...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеА детето чудо на българската политтика появи ли се?Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЗа Чеха ли говориш..........нашите ще му продадат ли всичко ако се появи на хоризонта?Доколкото разбрах парите които биха получили само от това ще надвишат пазарната капитализация на HR ,разира са ако Ебаг продължи с това темпоLife won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобре,добре....Втори път....Дано да стане традиция.Аз съм доволен....E-bag....Plum....изчакване с увеличението на капитала... много добре.
Айде и в края на годината да излезне "онази" целLast edited by спекуланта; 08.03.2023, 16:11.
Коментар
-
Колко хора в България са прехвърлили седмичното си пазаруване онлайн? - Експерти - Дарик Бизнес РевюОснователят на платформата eBAG Иван Александров гостува в Портфейл в ефира на Дарик радио
Коментар
Коментар