IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Ебаг има увеличение на капитала при цена на акция 980 лв. (83,5 млн. лв. оценка). Ако пакета на HRC се преоцени, в годишния отчет би следвало да е за 15,917 млн. лв. с печалба от преоценката 5,038 млн. лв.
    Много добре. 1.75 лв.за акция само от еBag. Ако утре пак има желаещи да продават на 2.02, ще гледам да съм насреща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      Ебаг има увеличение на капитала при цена на акция 980 лв. (83,5 млн. лв. оценка). Ако пакета на HRC се преоцени, в годишния отчет би следвало да е за 15,917 млн. лв. с печалба от преоценката 5,038 млн. лв.
      Мерси, подсещаш ме да видя в МФГ Инвест какъв ще е ефекта, като там имаше и 20% дисконт на старата оценка. А аз имам Мфг.

Коментар

• Ебаг има увеличение на капитала при цена на акция 980 лв. (83,5 млн. лв. оценка). Ако пакета на HRC се преоцени, в годишния отчет би следвало да е за 15,917 млн. лв. с печалба от преоценката 5,038 млн. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Ако не бъркам Сенсика е оцецена на 35-36 млн. лева.
          Илевън имат 18.7% и към 31.12.2022 г оценяват дела си на 6539 х.лв. Интересно, че към 31.12. 2021г я водят 9510х.лв, но не се разбира дали дялът е бил същия.

Коментар

• Ако не бъркам Сенсика е оцецена на 35-36 млн. лева.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              Сенсика е много интересна компания, но от това съобщение ми идват повече въпроси, отколкото отговори. Не казват какъв дял вземат от компанията, на каква оценка, дори не казват колко пари са вложили.
              Увеличение в ТР не виждам, може би някакъв инструмент конвертируем ...
              Отделно от отчетите в ТР виждам приходи 2022 от 2,3млн лева, тук говорят за 3млн евро - може би там предават само неконсолидирани, а имат дружества, които консолидират.

Да видим кога ще се изяснят тези неща
              Мисля на последния уебинар казаха, че напоследък инвестициите са само тип SAFE или конвертируеми инструменти, увеличения на капитал компаниите не искат да правят, предполагам занижените оценки или по-лесната и бърза процедура на SAFE-овете.

Коментар

• Сенсика е много интересна компания, но от това съобщение ми идват повече въпроси, отколкото отговори. Не казват какъв дял вземат от компанията, на каква оценка, дори не казват колко пари са вложили.
                Увеличение в ТР не виждам, може би някакъв инструмент конвертируем ...
                Отделно от отчетите в ТР виждам приходи 2022 от 2,3млн лева, тук говорят за 3млн евро - може би там предават само неконсолидирани, а имат дружества, които консолидират.

Да видим кога ще се изяснят тези неща

Коментар

• ътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета Съобщение:
                  HR Capital направи нова инвестиция в българската компания за медийни анализи Сенсика Технолоджис
                  ООД.
                  Повече за компанията:
                  Платформата предоставя данни от интернет страници, блогове, форуми, социални мрежи, радио, ТВ и
                  печатни медии, които се обработват и анализират чрез AI модели и алгоритми. Sensika е
                  многофункционално софтуерно решение, проектирано и създадено специално да осигури глобален и
                  национален 360° медиен мониторинг и анализ в реално време във всички медийни канали. Тя
                  предоставя всички необходими инструменти, интеграции и технологии за достъп и търсене на критична
                  информация, нейния анализ, бързо известяване и репортинг. Крайният потребител е надеждно
                  оборудван за мониторинг на репутацията и теми от висок интерес, ранно откриване на кризи,
                  профилиране на дискусии в социални мрежи, анализ на трендове, геополитически анализ и много
                  други. Потребителите имат достъп до платформата през уеб и мобилно приложение.
                  Сред големите предимства на Sensika е, че се работи с информация в реално време, с минимално
                  забавяне от 15 минути, и огромен брой източници на над 150 езика. Само в България платформата взима
                  информация от 12 хил. сайта. Тези възможности на технологията й помагат да изпрати 2022 г. с оборот
                  от 3 млн. евро.
                  През 2022 г. Sensika набира 1 млн. евро. Свежият капитал помага на компанията да подобри аналитичния
                  си отдел и да внедри нови технологии, включително и интеграция с ChatGPT за обобщаване на анализи.
                  С нарастващите обеми от информация онлайн и с напредването на технологии за разпространяване на
                  неверни твърдения решения като това на Sensika стават все по-важни. Корпорациите искат да пазят
                  репутацията си, а правителствата – да знаят какви са обществените нагласи към тях, преди да стъпят на
                  чужда територия.
                  Настоящото представлява вътрешна информация по смисъла на чл.17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент
                  596/2014 на ЕП и на Съвета. Същото се оповестява и на интернет страницата на Eйч Ар Кепитъл АД

Коментар

• За два дена видях пет пъти коли на e-bag в моя квартал /Павлово/. Дано не са направили някой склад наблизо, че днес удвоих инвестицията си тук.

Коментар

• https://youtu.be/wVpJ-RsZSOw
                      получих линk от HR
                      Last edited by dimi71; 07.09.2023, 18:24.

Коментар

• Колеги, ако някой може да ми помогне с линк към срещата от 01.09, ще съм благодарен, че аз не откривам.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                          Раздвижване някакво се наблюдава последните дни. Някой май знае, какво ще се говори утре на уебинара.
                          Не знам какво ще говорят, ама загуба на полугодието не изглежда никак добре.

Коментар

• Раздвижване някакво се наблюдава последните дни. Някой май знае, какво ще се говори утре на уебинара.

Коментар

• https://www.investor.bg/a/566-novini...o-dostavchitsi

Основателят на eBag: Хората са жадни за качествени е-услуги, а няма достатъчно доставчици

Използваме AI в е-търговията – маркетингът вече работи усилено с няколко инструмента с изкуствен интелект, съобщи Иван Александров

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                                HR Capital

На 04.07 от 12:00 ч. ще се проведе неформална среща с акционерите от типа "Питай ме всичко".
                                На нея ще може да се запознаете с плановете на HR Capital, да разберете подробности за компаниите от портфолиото ни, както и да получите информация от доклада за дейността за първото тримесечие.
                                Линк за участие : https://us06web.zoom.us/j/86109295056

Да я повдигнем регистрацията

Коментар

Working...
                                X