Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТук да чакаме новина ли?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Когато има инфлация хората не търсят да купуват скъпо от Ебах, а търсят евтиното от Кауфланд. Показателни са витрините на евтините и нисък клас стоки, всичко се изпразва! Тези "модерни" "маломни" инвестиции и бизнеси са за съвсем други времена, без войни, без пандемиии и т.н.
ебаг имат постоянно обяви за назначаване на нови хора, не смогват с доставките.
Явно ти не можеш да си позволиш услугата им, не си им таргет.
Аз гледам в перспектива - 2023 или 2024 чехът го купува и ще има тлъст дивидент (50% от печалбата). Пък ти си гледай дървените храни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
https://www.investor.bg/novini-i-ana...telekt-349056/
Всичко си пише, но няма кой да чете...Според мен това е една от най-добрите инвестиции, наред с PLUM и Ebag
Сега чакаме инфо дали са записали от новия рунд на EbagLife won't wait for you.
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini-i-ana...telekt-349056/
Всичко си пише, но няма кой да чете...Според мен това е една от най-добрите инвестиции, наред с PLUM и Ebag
Сега чакаме инфо дали са записали от новия рунд на Ebag
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеСъобщението за инвестицията е малко тип "non-info" - не става ясно какъв % от активите са инвестирани, при какви условия и ползи за акционреите на фонда...чист маркетинг за тълпата
Сега чакаме инфо дали са записали от новия рунд на Ebag
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеХари, моля те не се излагай.
- 1 like
Коментар
-
Хари, моля те не се излагай. Както и преди съм посочвал, има 2-3 много добри компании сред листвалите се на Бийм. Гледай мача
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПичове, не разбрахте ли че БИЙН пазара балона се спука? Отива на бунището, откъдето дойде от нищото. От нищо става нищо.
Просто ви излъгаха и ви взеха парите.
Коментар
-
Съобщение
Ейч Ар Кепитъл с нова инвестиция - в американска компания, работеща в областта на изкуствения интелект и роботиката.
OhmniLabs™, Inc е базирана в Силициевата долина, а дейността й е фокусирана върху предоставянето на решения за роботика, ориентирани към търсенето на бизнеса.
Основана през 2015 г. от експертите по роботика Джаред Го, Тингси Тан и серийния предприемач Тук Ву, завършили университета Карнеги Мелън и Станфордския университет, мисията на OhmniLabs е ултра-ефективното развитие и производствени процеси, както и иновацията с несравнима скорост, цена и марж в сравнение с други компании за роботика.
Флагман продуктът на компанията е Ohmni® Robot - telepresence робот, спечелил награди, който транформира начините по които хората се свързват от техните домове, бизнеси, класни стаи и дори болнични заведения.
Христо Христов
Изпълнителен директор на Ейч Ар Кепитъл АД
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТова е един от въпросите, които колегите бъркат когато говорят за ВФ. Сравняват ги с "обикновените" компании, търсят П/Е и т.н. И щом А се търгува така, значи и Б трябва така.Това, че А има еднорог има еднорог а Б няма, не е важно
Коментар
Коментар