Първоначално изпратено от termit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
Разочарование от липса на дивидент.Можеше да оставят малко кеш да зарадват подкрепилите ги,но уви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой знае нещо от отчета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой знае нещо от отчета?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Знам, но това не пречи да се знае нещо предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
много е рано за отчет ) тук се консолидира )
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой знае нещо от отчета?Умереният риск винаги печели ! ))))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениепрогнозата ми тук е 13 лв
Тука е толкова умрял пес,че един дребен да иска да излезе и ще бутне цената с 50%
А паника ще има...
Коментар
-
Имах възможност да посетя склада на Софарма трейдинг(преди години), като гледам клипа имам чувството че тези хора са петилетки назад във времето...
И все пак - Успех! Имат много да подобряват, което си е възможност за растежДигиталните технологии дават истинска възможност за развитие на иновативни проекти и концепции. Уловката е, че все пак човек трябва да знае кога и как...Last edited by tony1975; 11.04.2022, 13:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
За едно си прав - аз по-долу съм го писал - участието в EБАГ скоро ще е колкото цялата капитализация в момента. (може и сега да е, ако го оцениш на база бъдещата сделка с чехите). Е, формулата, посочена по-долу само не е точна, доста по-висока е цифрата по моя информация
За дивидента не си прав - разбира се, че ще има
Коментар
-
За едно си прав - аз по-долу съм го писал - участието в EБАГ скоро ще е колкото цялата капитализация в момента. (може и сега да е, ако го оцениш на база бъдещата сделка с чехите). Е, формулата, посочена по-долу само не е точна, доста по-висока е цифрата по моя информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
хайде и тук едно мнение, после пак самобаниране до края на месеца, заради някои батьови червенотиквеничета и техните инвесторски покровители. Очаквах да видя статия от Мариян, но явно го мързи да пише и рови, затова е дал на някаква шматка, а тя е дала копи.пейста и дотам.
Не, не бъркаш, съвсем правилно си се ориентирал (всъщност са 29 милиона евро), т.е. делът тук е оценен на 11 милона лева. Засега. Веселото е друго - през 2019 акциите на Кънвинисънс (ебаг) са купувани за 116,48 лева, през 2020 - 247,88, през 2021 - 425,74, а със сделката от вчера вече са 670 лева. Задачката е колко ли ще са догодина, за шото ебаг агресивно растат с още поагресивна реклама? Вероятно колкото цялата капитализация на акцията?
Иначе странно, че са взели заем, и то на 4% - нещо на далаверка ми мяза, нали имаше ИПО за тази цел и посъбраха кинти оттам? Дивидент в пари, разбира се, няма да има, но ще има сплит, а след него колко ще струва акцията - ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАко не бъркам сметките, това оценява еБаг на 28 мил. евро?
Или
Не, не бъркаш, съвсем правилно си се ориентирал (всъщност са 29 милиона евро), т.е. делът тук е оценен на 11 милона лева. Засега. Веселото е друго - през 2019 акциите на Кънвинисънс (ебаг) са купувани за 116,48 лева, през 2020 - 247,88, през 2021 - 425,74, а със сделката от вчера вече са 670 лева. Задачката е колко ли ще са догодина, за шото ебаг агресивно растат с още поагресивна реклама? Вероятно колкото цялата капитализация на акцията?
Иначе странно, че са взели заем, и то на 4% - нещо на далаверка ми мяза, нали имаше ИПО за тази цел и посъбраха кинти оттам? Дивидент в пари, разбира се, няма да има, но ще има сплит, а след него колко ще струва акцията - ще видимNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 6 Харесвания
Коментар
-
Одитиран отчет ---> Общо събрание ---> Дивидент + Сплит - кое не е ясно? Имам много и аз!
Коментар
Коментар