Документ за допускане на емисия акции, част V, т. 6, стр. 32
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Някой ще постне ли това решение на СД, че не съм на компа и през телефона не мога да видя? Разбирам, че имало некви 2 стинки дивидент - подигравка, според мен, но явно искат да се покажат, че са дивидентна компания. Отделно, какво точно пише, защото, доколкото съм чел тук, бяха обещали, че ще направят предложение за увеличение на капитала със собствени средства, а сега се отмятат? Или го отлагат за следващо ОС?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНякой явно е имал високи очаквания за разпределяема печалба,
не знам на какво отгоре
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИнтересен срив днес? Що така? Вярно, с некви мижави 40 бона, ама все пак?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДивидента 2 ст. Друго няма. Затуй ли днес акционерите бият наказателни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДивидента 2 ст. Друго няма. Затуй ли днес акционерите бият наказателни?
Коментар
-
Коментар
-
Чудя се в България (конкретно София) кога ще започнат да се появяват такива бързи доставки.
Иначе в Щатите такъв тип инвестиции вече са меме
Коментар
Коментар