Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
То не е много сложно.Лебеда може да носи товар до 350 кг......слагаш 350 кг. тротил и те ти боен дрон....
при нисък полет много трудно ще го прихванат еле пък по тъмно.
ПП на турците им се смееха, но с тия байрачета направиха фурор. сигурно са заринати с поръчки.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
То не е много сложно.Лебеда може да носи товар до 350 кг......слагаш 350 кг. тротил и те ти боен дрон....
Мнеее, трябва да е бял с петолъчка и да пише БНА...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетука само военно приложение може да раздвижи нещата към настоящия момент.
ако измислят евтин боен дрон ще излетят стабилно... или поне кажат, че са измислилиLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
печалбата ми от тази позиция е шест цифрена... очаквам до края на годината да е седем цифрена’... успех и на теб
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тази година ще има доста радост тук...,нещата вървят супер добре... но вече ми спадна ентусязма да пиша аман от хейтъри.....поздрави на Варна и украйнците
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Нервен ми се струваш, което не е добре за инвеститор
А Сирма си купуваше Батя и той със същият плам като тебе ми обясняваше как нищо не разбирам и днес прочетох че е успял да се измъкне от там само с -30% загуба
Но дано този слушпечалбата ми тукчай да не е като онзи и да изкарате много пари ще се радвам за вас
Коментар
-
Пич... доста си не далновиден... сирма са измамници около Бойко... интересувай се срещай се с хора... провери офиса на сирма в Америка има ли го функционира ли ... бучат ли на иллеме от немай къде... отиди до халето виж дрона готов ли е летял ли е кога ще лети... брадите на място ли са екипа чужденци запознай се с тях с новият финансов над какво работи по общувай и тогава дрънкай...за предимства и други тъпотии...очаквай приятни изненади тук... нищо повече няма да споделям а ти си купувай сирма
А Сирма си купуваше Батя и той със същият плам като тебе ми обясняваше как нищо не разбирам и днес прочетох че е успял да се измъкне от там само с -30% загуба
Но дано този случай да не е като онзи и да изкарате много пари ще се радвам за вас
Коментар
-
Скоти що си мислиш че имаме нещо против компанията?
Дай боже да просперира и да изкарате много кинти
За съжаление по някакъв начи на мен ми напомня за Сирма и аз лично в нея не бих сложил кинти това не значи че съм прав. Както казах дано всичко да е наред
Коментар
-
Скоти що си мислиш че имаме нещо против компанията?
За съжаление по някакъв начи на мен ми напомня за Сирма и аз лично в нея не бих сложил кинти това не значи че съм прав. Както казах дано всичко да е наред
Коментар
-
Ех ех дрънкай. Си мрази и така те и payhawk така си мечтаят за 50-100 милярда да видим докъде ще я докарат.... само да не се окажеш изненадан и за половин една година да видиш три четири рунда на главозамайващи оценки като при payhalk... не забравяй че хората диригенти отзад са едни и същи екип,а те илевън са доста сериозни и не пишат във форума..... лично ще ги снимам за теб след бръснаря
Коментар
Коментар