Първоначално изпратено от GG-BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Last edited by Scottie Pippen; 25.03.2022, 13:55.
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Гледам, че ledosvetlenie е отговорил точно! /От мен + за "Севилският Бръснар"/
От друга страна, покрай войната в Украйна и значителното ефективно използване на дронове си мисля, че точно в такива моменти техниката /в случая дроновете/ се развива и изпробва в най-значителна степен! В този ред на мисли, като приключи войната тези развити технологии /дронове, навигация и т.н./ много бързо ще навлязат точно на този пазар където ще оперира компанията! Ако имаха конкурентно предимство, то много бързо /или вече/ ще се изпари, т.е. братятя ще трябва да си останат с брадите и бръснарят Фигаро ще бъде излишен!
За да има някакъв успех тук трябва да има нещо много иновативно я двигател я нова форма на крилото дето я няма в учебниците я нещо друго ама няма как да го има като в тази област няма нищо ново от поне 20г
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Колко хора слушат опера според теб във този форум... изразявай се по като за... какво имаш предвид
От друга страна, покрай войната в Украйна и значителното ефективно използване на дронове си мисля, че точно в такива моменти техниката /в случая дроновете/ се развива и изпробва в най-значителна степен! В този ред на мисли, като приключи войната тези развити технологии /дронове, навигация и т.н./ много бързо ще навлязат точно на този пазар където ще оперира компанията! Ако имаха конкурентно предимство, то много бързо /или вече/ ще се изпари, т.е. братятя ще трябва да си останат с брадите и бръснарят Фигаро ще бъде излишен!Last edited by GG-BG; 25.03.2022, 13:29.
Коментар
-
Тази година ще има доста радост тук...,нещата вървят супер добре... но вече ми спадна ентусязма да пиша аман от хейтъри.....поздрави на Варна и украйнците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Има предвид Мадам бътерфлай, но аз предпочитам Шилер- Одата на радоста
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеСтига вече с този дрон, той само може да развали хубавия бизнес... Сега проекта си върви оптимистично, финансовите рундове се точат един след друг, мениджърският екип расте пропорционално на брадите на братята... За какъв дявол ви е този дрон, да се чуди човек...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Има предвид Мадам бътерфлай, но аз предпочитам Шилер- Одата на радоста
но пък тя е от Пучини така че може и да не е имал в предвид нея
Коментар
-
Колко хора слушат опера според теб във този форум... изразявай се по като за... какво имаш предвид
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеКато гледам как се развиват тук нещата ми се струва, че скоро /или въобще/ няма да има повод да се изпълнява тук известната опера от Джоакино Росини!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Както каза един мой приятел пилот на всяка табуретка на която сложиш подходящ двигател и крила ще полети
Същото важи и за статуитеИ сега какво, ще пришиваме на копчето-балтон? Ама те парите ги опукаха вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Па да не е лесно една статуя да лети?
Същото важи и за статуите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Сори че пак се намесвам ама кое му е сложното на проекта??? - Нов двигател ли разработват? нови закони на аеродинамика ли измислят? Собствени сателити за ГПС навигация ли ще изстрелват?
Истинските проблеми тук ще дойдат когато дрона полети
Коментар
Коментар