IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    Да бе толкова е трудно да си купя една акция за 3 лева или да помоля мениджмънта да присъствам и без акции. На ОСА не си ли ходил досега?
    Повтарям....Тая дилема я имат само акционерите.
    Това, което си написал е за човек без дилема.Той вече е решил да отиде на ОСА......
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Тая дилема я имат само акционерите.
      Да бе толкова е трудно да си купя една акция за 3 лева или да помоля мениджмънта да присъствам и без акции. На ОСА не си ли ходил досега? Навремето БАКБ като ходих имаха поне храна за акционерите, ей така някоя курабийка да хапнеш поне че си си загубил времето. Дрона скръндзи ли са или и те хранят и поят?
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Не можеш да разбереш защо някои хора си ценят времето ли? Да отскоча до ОСА на дрона, или да заведа детето на разходка и да троля от телефона? Сложен избор.
        Тая дилема я имат само акционерите.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение
          Ако някой е бил на събранието и може да ми пише на лични, може и усмивка само - дали има добри (или много добри) новини ?! Иска ми се да ходя по събрания ала management-a не ме пуща ..
          Поне имаш почтена работа, не като тея безделници
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Ако някой е бил на събранието и може да ми пише на лични, може и усмивка само - дали има добри (или много добри) новини ?! Иска ми се да ходя по събрания ала management-a не ме пуща ..

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              Разбира се, че си струва да ходи човек на събрания на акционерите. Не мога да проумея хората дето инвестират, но не полагат и най-малко усилие, да се отнасят "с грижата на добър стопанин" към инвестицията си. Нали затова се правят ОСА - да може да се срещнат инвеститорите с мениджмънта, да можеш да задаваш въпросите си, да виждаш реакцията и отговорите на мениджмънта, да разбираш на какви хора си поверил парите си, да даваш идеи, да критикуваш нещата, с които не си съгласен. Никога не ми е било ясно как може да не използваме най-голямото предимство, което имаме инвестирайки в български компании - да отидеш физически да видиш какъв човек стои зад компанията, как мисли за бизнеса, за живота ако щеш. Много ясно, че на огромната част от въпросите няма да бъде отговорено, много информация няма как да бъде дадена, но когато задаваш умно въпросите, може и от начина, по който не ти отговарят да си правиш дадени изводи за себе си. Неслучайно при инвестиране в стартъп на първо място професионалистите казват - екипа зад компанията е най-важен. Общите събрания са мястото да видиш кой стои срещу теб. И когато си ходил на десетки събрания и си се срещал с десетки мажоритари или мениджъри започваш да можеш да оцениш по-добре на кого можеш да се довериш и на кого не можеш. Защото инвестирането си е игра на доверие.

п.п. Извинявам се, че точно в тази тема пиша, няма конкретна връзка с написаното от мен. Просто видях, че е трънала една такава дискусия и реших да вкарам и моята гледна точка.
              Не можеш да разбереш защо някои хора си ценят времето ли? Да отскоча до ОСА на дрона, или да заведа детето на разходка и да троля от телефона? Сложен избор.

Бтв Бъфет беше инвестирал в Петрочайна само като им прочел отчета, брей как не се е сетил да ходи на ОСА да си говори с мениджмънта

Коментар

• Разбира се, че си струва да ходи човек на събрания на акционерите. Не мога да проумея хората дето инвестират, но не полагат и най-малко усилие, да се отнасят "с грижата на добър стопанин" към инвестицията си. Нали затова се правят ОСА - да може да се срещнат инвеститорите с мениджмънта, да можеш да задаваш въпросите си, да виждаш реакцията и отговорите на мениджмънта, да разбираш на какви хора си поверил парите си, да даваш идеи, да критикуваш нещата, с които не си съгласен. Никога не ми е било ясно как може да не използваме най-голямото предимство, което имаме инвестирайки в български компании - да отидеш физически да видиш какъв човек стои зад компанията, как мисли за бизнеса, за живота ако щеш. Много ясно, че на огромната част от въпросите няма да бъде отговорено, много информация няма как да бъде дадена, но когато задаваш умно въпросите, може и от начина, по който не ти отговарят да си правиш дадени изводи за себе си. Неслучайно при инвестиране в стартъп на първо място професионалистите казват - екипа зад компанията е най-важен. Общите събрания са мястото да видиш кой стои срещу теб. И когато си ходил на десетки събрания и си се срещал с десетки мажоритари или мениджъри започваш да можеш да оцениш по-добре на кого можеш да се довериш и на кого не можеш. Защото инвестирането си е игра на доверие.

п.п. Извинявам се, че точно в тази тема пиша, няма конкретна връзка с написаното от мен. Просто видях, че е трънала една такава дискусия и реших да вкарам и моята гледна точка.

Коментар

• Явно наистина говорят хубави неща на ОСА....
                  Life won't wait for you.

Коментар

Сряда в 11? Абе вие хора нямате ли работа?
                    То се вижда кой няма работа ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Предлагаш ОСА-тата да се правят в неделя или по празниците ли ?
                      Знам ли, така може да се съберете повече от четирима човека следващия път. Да не сте някакви пенсионери или безработни за такива неща в сряда сутринта?

Коментар

Предлагаш ОСА-тата да се правят в неделя или по празниците ли ?

Коментар

Имаме. Да изкарваме пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от CurtisJackson50 Разгледай мнение
                            Утре има ОСА в 11 часа в Campus X в Младост. Елате да видите какви хубави неща се случват вместо да говорите глупости!

Коментар

• Първоначално изпратено от CurtisJackson50 Разгледай мнение
                              Утре има ОСА в 11 часа в Campus X в Младост. Елате да видите какви хубави неща се случват вместо да говорите глупости!
                              Като гледам вече цяла седмица се случват хубави работи....ако докарат и до 4 още по-хубаво...
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Утре има ОСА в 11 часа в Campus X в Младост. Елате да видите какви хубави неща се случват вместо да говорите глупости!

Коментар

Working...
                                X