IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BojidarKT Разгледай мнение
    Е явно това беше целта на свалянето - да мине този пакет на тези цени
    На мен нещо като разпродаване на позиция ми заприлича.......

Коментар

• Е явно това беше целта на свалянето - да мине този пакет на тези цени

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
        Тия литнаха, гонят NKLA!
        Ако войната сега в съседи се позапре до месец-два, няма да се изненадам Дрона ако литне на няколко места едновременно ..даже и там където не очакваме ..

Коментар

• Тия литнаха, гонят NKLA!

Коментар

• Чакането на Годо си е малко изнервящо

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Колега, ако имате доказателства сте длъжен да подадете сигнал в прокуратурата и в КФН
              Да доказвам, че няма дронове ли ? Ами че то се вижда - дронове НЯМА , фабрика - йок . адвокати - бол . А дали е замислена отначало като измама, или поради некадърност се е превърнала в ''неуспешно бизнес-начинание'' , едни брадати милионери само могат да отговорят . Ей така , на сляпо залагам, че и парите ги няма - 140 човека на щат са по милион на месец изваждане . Кой разбрал-разбрал. А защо борсовата цена е такава - нямам никакво обяснение , пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанимирВраца Разгледай мнение

Историята е много ясна - измама.
                Колега, ако имате доказателства сте длъжен да подадете сигнал в прокуратурата и в КФН

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Става направо приводняване. Да не излезне накрая продуктът подводница вместо дрон?
                  Иначе много искам да стане този проект, но нещата явно не вървят на добре.
                  Историята е много ясна - измама. Любопитното все пак е по какви ( по-точно колко, мерено във финикийски знаци ) причини БФБ или друг регулаторен орган не прави нищо за предпазване на инвеститорите. А това, че излезлите до момента статии по темата са платени е също прозрачно . Писано е многократно до авторите на хвалебствените статии - пълна тишина

Коментар

• Първоначално изпратено от anjihal Разгледай мнение
                    Всички чакаме изпълнението на полет, а виждаме призимяване!
                    Става направо приводняване. Да не излезне накрая продуктът подводница вместо дрон?
                    Иначе много искам да стане този проект, но нещата явно не вървят на добре.

Коментар

• Всички чакаме изпълнението на полет, а виждаме призимяване!

Коментар

• [QUOTE=smeh;n4249155]
                        Първоначално изпратено от СтанимирВраца Разгледай мнение

Врацата, чети по-внимателно. Човека "плюе" а не "люби" .. ..поне така го е нахвърлял де..
                        Четох, четох...не схванах Дронове няма , кой да ревизира измамниците - пак няма. Работата е ''Бръсни брадата и бягай''

Коментар

• [QUOTE=СтанимирВраца;n4248890]
                          Първоначално изпратено от Reversday Разгледай мнение
                          Понеже виждам, че има доста хора заразени от ефекта на Дънинг- Крюгер, искам да попитам същите тези хора, колко от тях си пишат домашните и решават уравнения с неизвестни (в живота), за да стигнат до тези или някакви други заключения.

Мноооого впечатляващ пост !!! Много. Може ли да подскажете каква сума се заплаща за подобен изблик ? То е и поезия , и любов струи обилно . То не че дронове има , но любовта си е любов, па може и платена
                          Врацата, чети по-внимателно. Човека "плюе" а не "люби" .. ..поне така го е нахвърлял де..

Коментар

• [QUOTE=Reversday;n4244221]Понеже виждам, че има доста хора заразени от ефекта на Дънинг- Крюгер, искам да попитам същите тези хора, колко от тях си пишат домашните и решават уравнения с неизвестни (в живота), за да стигнат до тези или някакви други заключения.

Мноооого впечатляващ пост !!! Много. Може ли да подскажете каква сума се заплаща за подобен изблик ? То е и поезия , и любов струи обилно . То не че дронове има , но любовта си е любов, па може и платена
                            Last edited by СтанимирВраца; 16.02.2025, 13:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reversday Разгледай мнение
                              Понеже виждам, че има доста хора заразени от ефекта на Дънинг- Крюгер, искам да попитам същите тези хора, колко от тях си пишат домашните и решават уравнения с неизвестни (в живота), за да стигнат до тези или някакви други заключения.

Въпрос номер 1. Колко от хора тук са си пуснали curriculum vitae - CV към тази компания и колко от тях са били поканени на интервю, за да разберат дали тази компания е жива?
                              Питам същите тези хора, защото аз съм стигнал до крайност за разлика от тях. Аз направих тази крачка. И това което съм видял, това което съм казал (и ми беше казано) си остава там. Да..видял съм Дрон номер n разполовен и готов за сглобяване, заедно с Буса за Дрон порта, инженерите с шублерите и много други неща, но ще спра до тук, защото това беше моята награда срещу хората заразени от ефекта на Дънинг-Крюгер... Да видя , че компанията е жива и работеща на 100%.
                              Имах нужда от доказателство, че не съм се излъгал и в следващите няколко месеца са чувствах така сякаш съм решил не просто цялото уравнение а все едно съм открил нова Ш....а вселена.
                              Времето минаваше и усещах, че ефекта от видяното изстива... Имах нужда от ново доказателство, че компанията работи.

Въпрос номер 2.
                              Как държите под контрол информационния поток за самата компания?
                              Питането ми е по-повод как събирате информация за Дронамикс?
                              Отговор А. Гледам официалната йм страница.
                              Отговор Б. Чакам нещо да кажат У форумЪ на Инветор
                              Отговор В. Сърчвам чат пат в гугъл и тубата.

Последните 2 отговора няма да ги коментирам. А за първия само ще кажа, че сайта (където влизам от време на време) рядко има нещо общо с реалността. Типичен пример за това е от вчера относно обявата
                              за maintenance engineer - Kavala. Обявата няма да ви казвам от кога не е активна, но я махнаха от сайта едва вчера?!? Е добре де от къде тогава аз черпя информация за тази компания. Отговора е много прост - Linkedin с правилните настройки https://www.linkedin.com/jobs/search...Y&refresh=true
                              Виждаш качването на обявата буквално на секундата (ако ги следваш), на всичко отгоре се вижда и колко човека са кандидатсвали за нея от момента на качването. Типичен пример е новата обява от днес с позиция - Manufacturing JV Senior Project Manager - за Abu Dhabi Emirate. Изминали са само 9 часа а по нея са кандидатсвали вече 31 човека? Linkedin е нещото което ме държи буден през цялото време, за да не изпускам фокуса и информацията относно това, как се движи компанията.

Но като с всяко ново нещо...минава време и на мен започна да ми липсва корена на уравнението. Усещах, че това което искам да знам го няма никъде или е някъде там, но не мога да стигна до него а именно как се движдат нещата с OAE, кога ще летят и т.н.
                              След поредния див сърч в Края на Юли 2024 , попадам на ето това видео на Косьо -https://www.youtube.com/watch?v=_csb0KZPN-I&t=706s
                              Във видеото Косьо споменава за нов тип дрон по-голям и т.н На всичко отгоре в самото начало споменава, че може би трябва да лети за ОАЕ или не няма да трябва да лети за там. Това ме запали и започнах да търся инфо за този завод, но ударих на камък. Инфо няма...поне не и в мрежата официално. Два месеца по-късно излиза тази статия https://www.economic.bg/bg/a/view/i-...hovek-na-borda
                              И вътре на въпроса: Кога за последно си казахте: Това е най-страхотният ми ден на работа? Какъв беше поводът?
                              Отг. 17-ти август 2024 – класифицирано е...
                              Не е необходимо да си ракетен инженер, за да ти стане ясно, че 2 и 2 е равно на 4.Няколко седмици след това излезе и обявата за Manufacturing JV Chief Executive Officer (CEO) за ОАЕ в официалният йм сайт, както и в Linkedin с разликата че там търсят такъв човек от Англия.

Седмиците минаваха и преди няколко месеца стигнах до извода,че трябва да използвам AI, за да сърчвам за информация...просто нямаше друг вариант. Опитах безплатната версия на Gemini (бившия Bard на Google) и резултатът беше трагичен. Информацията която ми плюваше беше със закъснение от година и 3 месеца. Реших да използвам платената версия от 42 лева на месец (както и NLP услуги за има няма 1000 лева, защото трябва да знаеш как да разговаряш с AI) иииии ада се отприщи. То, не е само информация (за текущия месец) за новия дрон Black Swan PLUS (за Payload-a товароподемноста няма да отварям очите, защото аз съм невежия). Няма да ви казвам дали завода ще може да произвежда 2 типа Дронове (защото отново ще кажа....Аз съм този който държи информацията под контрол и в същото време съм простия индивид, който не знае какво да прави с глупавите си пари). А какъв е размера на събраните инвестиций до момента..НЕ не е $52.5 млн а е много повече. И понеже има сравнение със САЩ, че акцията щяла да струва 25 цента на тяхната борса. Отговора е НЕ. Компанията щеше да умре макс на втората година, защото ще угасне, като "Крехка свещ в бурна нощ" и спомена за нея щеше да бъде само в Гугъл (визирам хилавото финансиране) и в същото време е жива, защото е в пъти по-малко капиталоемка от втория нагоре по веригата. Ако някога тази компания фалира, "То аз ще изгубя пари, но ще бъде по моя начин" - Доналд Джон Тръмп президент на съединените американски щати.
                              .
                              И на последния въпрос ама защо не летят, мисля че беше даден отговор. Чака се един последен 4-ти и най-важен сертификат за каргото.

P.S. - Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.” Край на цитата. Константин Иречек
                              АЛИЛУЯ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
                                Интересно ми беше да прочета тази екзалтирана мистификация с елементи на елитаризъм и пълна с окултизъм. Явно ние -- простосмъртните и посредствени инвеститори не сме достойни и не сме узрели да понесем такова висше знание, достъпно само за Избраните.

Да се светят имената на Дънинг, на Крюгер, на хилядите кандидати за синиър позиции в Линкедин, на Косьо, на Тръмп, на Иречек, и най-вече на колегата съфорумец, който ни озари с частица божествена светлина... Амин!

Коментар

Working...
                                X