IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ехее.... ако си имаха Монтега...
    Life won't wait for you.

Коментар

• Sofia, Bulgaria - 12 June 2025 - Dronamics, the world's first cargo drone airline, announced that it has been put forward for an equity investment of up to €30 million under the European Innovation Council (EIC) Strategic Technologies for Europe Platform (STEP). Dronamics designs, builds and operates the only long-range, high payload cargo drones in Europe. According to the EIC evaluation, which includes an independent jury of experts, Dronamics innovative technology has the potential to generat

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение

Новините са приятни: 1) ще работят и с военните ; 2) нов адекватен персонал ; 3) конкуренцията намалява ; 4) договори за години напред ; 5) клиенти на доста места ; 6) развиват се на родна почва... Защо да не подкрепим ?!!
        Я хвърли един поглед на презентацията от ИПО-то колко от плановете са изпълнили. Защо сега нещата да са различни?
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от pazderkov Разгледай мнение

Защото например нямат продукт?
          Напротив ! Имат, но все още тестват ! Ако беше гледал уебинара щеше да разбереш, че през последните месеци са направили множество тестове ! Свилен дори спомена, че са си направили експеримент да тестват полет, който се управлява и контролира от повече от 10000км. разстояние. А това, което всички чакаме са първите комерсиални полети, както и реалното по масово производство на дроновете, което е основното все пак де !

Коментар

Новините са приятни: 1) ще работят и с военните ; 2) нов адекватен персонал ; 3) конкуренцията намалява ; 4) договори за години напред ; 5) клиенти на доста места ; 6) развиват се на родна почва... Защо да не подкрепим ?!!
            Защото например нямат продукт?

Коментар

• The EIC STEP Scale-up call has a budget of €300 million in 2025 and a projected growth to €900 million over the period 2025-2027.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                Че кой им верва още

Коментар

• Че кой им верва още
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Има качено инфо в X3news на 06.06.2025 както и видео на срещата ...

Материалите от срещата са публикувани на корпоративната страница на публичното дружество „Илевън Кепитъл“ АД, в секцията за корпоративни новини, достъпна на електронен адрес https://elevencapital.bg/novini-i-informatsiya/, а записът от събитието е достъпен на следния електронен адрес - https://www.youtube.com/watch?v=WFuaZ8HvYng.

Коментар

• Dronamics променя плановете за стартиране на търговски полети и вместо от Гърция сега се подготвя да ги започне от България

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/startu...koyl&utm_term=

Наградените

Наградата "Основател на годината" бе връчена на Свилен Рангелов, съосновател и изпълнителен директор на Dronamics - българска компания, която разработва безпилотни товарни самолети за бързи и достъпни доставки. Dronamics е първата компания в света с лиценз за опериране на дронове за товарни превози в Европа. "Скоро ще обявим допълнително разширяване в Европа, защото усилено работим по изграждането на производствени мощности за стотици дронове. Целта ни е Европа да запази своя суверенитет над собственото си небе", казва Рангелов.

Коментар

Според мен, някой наля отнякъде дошли му приходи, и..поради липса вече в позицията на "достатъчно" спекуланти..няма кой да я натиска надолу ..демек няма вече много за разпродаване ...поне на тия цени!
                          Мисля че причината е друга. Нещо което само големците още знаят.
                          Щото дрона и 11с растат в синхрон. Не се налива само в Дрона
                          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Добре, извинявам се значи. Търсейки причина за подскока на Дронамикс гугъл това ми извади и ми се стори наистина интересно - с тези полети в Дания, ама явно не е от там продиктуван интереса. Може просто някой да намества пари от Шелли в Дрон.
                            Според мен, някой наля отнякъде дошли му приходи, и..поради липса вече в позицията на "достатъчно" спекуланти..няма кой да я натиска надолу ..демек няма вече много за разпродаване ...поне на тия цени!

Коментар

• Добре, извинявам се значи. Търсейки причина за подскока на Дронамикс гугъл това ми извади и ми се стори наистина интересно - с тези полети в Дания, ама явно не е от там продиктуван интереса. Може просто някой да намества пари от Шелли в Дрон.

Коментар

• колкото и да ми се искаше да е истина този полет в Дания е някаква грешка.
                                Кодът на Dronamics от IATA e "OY 651", а този е OY9510 и според регистърът в Дания е малко моторно самолетче:
                                https://www.oy-reg.dk/register/7363.html

Коментар

Working...
                                X