Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Защо да е грешна? Къде е грешката? Пончо се е доказъл като полезен и коректен форумец и съм склонен да вярвам на сметките му. А и никой не ги е оборил с аргументи! Усещания на принципа "на Баба меца й се ядат дренки", за мен не са достатъчни да ме убедят!
21 г. отдавам тежест на точните смеки и съм супер доволен от резултата
Коментар
-
Дрона го свалиха на земята .Аз като говоря,не приказвам
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеот +14% до +2% днес с голям обем горе на Еверест.Сериозен rejection.Нищо чудно да са ви нарисували звездата отгоре и да почва слалома
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Батя сметката на пончо е грешна... видя че нарочно подминах този негов въпрос... знаеш че съм остър и обичам да черпя вода от извора с въпроси... та и този въпрос бе зададен на събранието от мен....всички грешим в тази игра... важно е постоянството на намерението, уроците... и да не спираме да играем!
21 г. отдавам тежест на точните смеки и съм супер доволен от резултатаLast edited by Батя; 26.07.2022, 10:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениезащото който иска директна позиция в Глобула ще се натиска да купува КепитълПри това SAFE-овете на Илевън са по-ранни и вероятно с по-добър коефиент.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеhttps://notegenie.io/
Заместете с цифрите за САФЕ-тата на ДРОНА и си направете сами изводите.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
https://notegenie.io/
Заместете с цифрите за САФЕ-тата на ДРОНА и си направете сами изводите.
- 1 like
Коментар
-
Ех този Батя, все ти е в устата.. и за добро и за лошо .. явно и съм те впечатлил и съм те комплексирал някъде
Колкото до Дрон-а нали знаеш къде го продадох.. около 1,65 . Изглежда като грешка от сегашната позиция, но ако видиш оценката му през сметките на Пончо /че трябва да струва 7,5% от цената на Илевън/ излиза че доста точно съм го оценил
Хайде успех, ама и умната с картофа
Коментар
-
Ех този Батя, все ти е в устата.. и за добро и за лошо .. явно и съм те впечатлил и съм те комплексирал някъде
Колкото до Дрон-а нали знаеш къде го продадох.. около 1,65 . Изглежда като грешка от сегашната позиция, но ако видиш оценката му през сметките на Пончо /че трябва да струва 7,5% от цената на Илевън/ излиза че доста точно съм го оценил
Не рядко сме на различни мнения, но не мога да отреча че понякога оставаш отпечатък с много полезни и мъдри мисли.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Излезна на добра печалба и направи кинти, браво. Не смятам че това обаче е добра стратегия при някои позиции. Един от принципите на Бъфет е че когато вали злато се слагат кофите а не напръстник щото рядко се случва.
Батя в един пост също беше писал че да инвестираш в някоя компания с цел малка печалба е като да събираш стотинки пред валяк.Това няма да го забравя щото е готино и описва как хората уцелват добра цена и то рядко и вместо да изчакат бързат да продават, а губещите позиции ги държат с години.
Аз също съм правил такива грешки - при Алтерко 2 пъти. Купувах на 4 лева при увеличението и бързах да продам на 9 . След това се наложи да купувам на 12 и да продам на 16 - пак грешка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеPump and dumpЧестито на купилите на 3 + лева.
Идва ред и на 11-ката. НЯМАМ!.
Батя в един пост също беше писал че да инвестираш в някоя компания с цел малка печалба е като да събираш стотинки пред валяк.Това няма да го забравя щото е готино и описва как хората уцелват добра цена и то рядко и вместо да изчакат бързат да продават, а губещите позиции ги държат с години.
Аз също съм правил такива грешки - при Алтерко 2 пъти. Купувах на 4 лева при увеличението и бързах да продам на 9 . След това се наложи да купувам на 12 и да продам на 16 - пак грешка.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеСвободно падане на дрона
Коментар
Коментар