Дали пък рунд А няма да е на повече от 250 млн.?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеОт днес до 31.07 Дронамикс търси от Seedblink 2 000 000 Евро. Тук намерих някакви условия за pre series A:
https://www.trendingtopics.eu/cargo-...-a-safe-round/ - линк към статията. Има и няколко думи в Инвеститор.
Щом се издават Сейфове мисля че при тези параметри капитала на ДроК няма да се разводни.
https://www.investor.bg/a/538-pazari...mata-seedblink
Some key information for investors interested in joining the Pre-Series A round:- Instrument: SAFE
- Available on SeedBlink: €1,000,000
- Full round size: €2,000,000
- Co-investment: €1,000,000
- Valuation Cap: €250,000,000
- Discount: 20% | Maturity: Upon a Series A priced round
- Minimum investment ticket: €2,500 (or €1,000 for Club members)
- Deal access fee: 2.5%
- Round closing: July 31, 2023
-
Коментар
-
От днес до 31.07 Дронамикс търси от Seedblink 2 000 000 Евро. Тук намерих някакви условия за pre series A:
https://www.trendingtopics.eu/cargo-...-a-safe-round/ - линк към статията. Има и няколко думи в Инвеститор.
Щом се издават Сейфове мисля че при тези параметри капитала на ДроК няма да се разводни.
https://www.investor.bg/a/538-pazari...mata-seedblink
Some key information for investors interested in joining the Pre-Series A round:- Instrument: SAFE
- Available on SeedBlink: €1,000,000
- Full round size: €2,000,000
- Co-investment: €1,000,000
- Valuation Cap: €250,000,000
- Discount: 20% | Maturity: Upon a Series A priced round
- Minimum investment ticket: €2,500 (or €1,000 for Club members)
- Deal access fee: 2.5%
- Round closing: July 31, 2023
-
Last edited by MrSi; 18.07.2023, 14:25.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Имаме удоволствието да съобщим, че ние сме първата авиокомпания за товарни дронове, която официално си осигури собствени кодове @IATA, както и @ICAO. Още един исторически момент. Кодовете на IATA са неразделна част от авиационната индустрия и са от съществено значение за идентифицирането на авиокомпания, нейните дестинации и нейните документи за товари. Обозначение на IATA Dronamics: OY ICAO, специализираната агенция на Обединените нации, издава кодове, използвани от полетния екипаж и ръководителите на полети по целия свят, в полетните планове и в NOTAM. ICAO Dronamics телефонна позивна „Черен лебед“; 3-буквено обозначение на авиокомпанията „DXE“. Това ни дава същото признание като другите международни авиокомпании. Благодаря на всички, които помогнаха това да се случи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Аз възпитавам детето си само с личен пример и свобода... съвета ми към теб е завещаваше им за 4 г дрон до листване в Америка и ти обещавам цена между 10-30 лв на акция
и алтерко реципрочно между 100-170 лв
ако искаш и басче може да направим за по забавничко....въпреки че зsunny. о се изплаши от последният бас за водорода...
след толкова много обиди, да търсиш бас с мен, си е направо несериозно.
Не ме е страх от баса, друг е проблема!
Ама ако това ще те направи щастлив, нямам нищо против да си мислиш, че ме е страх!!!
И стига с това "Съни". Сънито не й харесва вече във форума, няма я вече !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Прав си, много предварителна и обвързани работи са налице и расписани в папироси!!!
Следя нещата и се доверявам с колкото ми позволява чергата(трябва и да доживея, ако е рекъл Господ);
-не само този предстоящ рунд, а и следващите да видя и участвам в по дребните дялове,
- така се уча аз, през тежеста на туй що мога още да износя сам, -пък ако някой му хареса и пример да вземе
-и да арабите са едни от най трудните за привличане, но ингилизките банки са за мен най важни, а туй ако дойде за никулден... ех ще ти я покажа де съм я турил в програмата си бикберова, но има доста условности и водата тече не по най краткия път, а по най лесния!
и алтерко реципрочно между 100-170 лв
ако искаш и басче може да направим за по забавничко....въпреки че зsunny. о се изплаши от последният бас за водорода...а колегата от Пловдив Киро почина лека му пръст който търсише 17 лв по алтеркоLast edited by Scottie Pippen; 10.07.2023, 22:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Цената мисля че ще се върти в зависимост от дяловото участие на ДроК спрямо оценката на Дрон. Мисля че беше 2.16 от оценката серия А - post money. Например ако оценката е 500 мил Евро, 2.16% от оценката би следвало да се раздели на броя акции на ДроК, но това нищо не означава за цената на акциите на ДроК, тя може да е по - ниска щото пазарчето ни е ниско ликвидно, може и да е по- висока, ако някой от участващите фондове реши да купи.
Но това с 2,16 % по-добри го забрави.... Просто "играта" се промени драстично. Тези сметки дето правихме едно време бяха при допускания за общ размер допълнителни SAFE-s до рунда немного по-висок от размера им към момента на набиране на капитала. В момента финансирането толкова се набълбука, че "нашия" SAFE ще има мнооого по-малка тежест от колкото смятахме, т.е. чети - ще вземем доста по-малък % от големия дрон....
Отделно сметките ни тогава бяха на оценка при рунда от де 500 млн., де 1 млрд.... А според казаното от Рангелов, май очакванията са за доста по-ниска оценка...
Имайки предвид, че няма и гаранции още колко SAFE ще се издадат до рунда, може да се окаже, че и нивата, които съм посочил, са оптимистични....
Естествено се надявам да не съм прав, но данните по-скоро натам сочат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСвилен каза нещо доста умно на последното събрание за глобалната ситуация в която се намираме в света с лихвите и парите :
ситуацията дава огромно предимство на дронамикс и на практика конкуренти няма защото никой не би тръгнал да налива пари в такъв проект който видимо изисква огромен ресурс... лошото е че никой няма да ги оцени на един милярд както са си мечтаели преди войната... важно е че се движат с добро темпо в правилна посока...аз съм щастлив и доволен от това което видях и чух...
и към дядо инта според теб арабите ЕС и англичаните плюс 93 ма държатели на сейф дали ще си оставят магарето в калта.... бъди малко по реален!
Прав си, много предварителна и обвързани работи са налице и расписани в папироси!!!
Следя нещата и се доверявам с колкото ми позволява чергата(трябва и да доживея, ако е рекъл Господ);
-не само този предстоящ рунд, а и следващите да видя и участвам в по дребните дялове,
- така се уча аз, през тежеста на туй що мога още да износя сам, -пък ако някой му хареса и пример да вземе
-и да арабите са едни от най трудните за привличане, но ингилизките банки са за мен най важни, а туй ако дойде за никулден... ех ще ти я покажа де съм я турил в програмата си бикберова, но има доста условности и водата тече не по най краткия път, а по най лесния!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Португалия - Азорските острови. Явно островите са първата цел. Канарите, Мадейра, Нормански острови, множество други британски острови, в Средиземно море също бъка, има голям мегдан след като се наложат. Въпросът е, ще има ли подобни конкуренти. Не мисля, че ще останат единствените.
ситуацията дава огромно предимство на дронамикс и на практика конкуренти няма защото никой не би тръгнал да налива пари в такъв проект който видимо изисква огромен ресурс... лошото е че никой няма да ги оцени на един милярд както са си мечтаели преди войната... важно е че се движат с добро темпо в правилна посока...аз съм щастлив и доволен от това което видях и чух...
и към дядо инта според теб арабите ЕС и англичаните плюс 93 ма държатели на сейф дали ще си оставят магарето в калта.... бъди малко по реален!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Освен с набраните малко под 6 млн. лева, с колко повече? И от къде ще ги вземе, след като няма данни за увеличение на капитала на ДроК?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение...ДроК участва при серия А с още капитал, дори ще си увеличи участието. ....Life won't wait for you.
Коментар
Коментар