Интересно би било великите меринджеи тук да си кажат те ли са онези с пакетите по 5000 бройки в телекрава, халтурата и хемуса, щото във второто и третото ги наиграха стабилно, а ако в телекрава не бяха толкова алчни и там щяха да ги наиграят супер. прилича ми на никиту 2, само че ревът на акционерите тук ще е брутален. Това ли им е стратегията? нали уж в непублични? В публични всеки мунчо може да си купи? Въпроси, въпроси, а нито един от апологетите, които се клеха в гусин ти Мартинов, все едно е комбинация от Майка Тереза и Дядо Колда, не иска да се покаже и да тръстне нещо поне?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
тези ще ме убият - 300 000 в Спиди -та това са под 3000 акция, че то аз имах повече - буахаха. А и на мен ми се смееха, че съм купил на 50 и продал на 80+, щото гениите купували на 14. интересно какво ли трябва да си мислим за тези, дето са купили на 100. Професионалисти, може би?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Те изрично си казаха че ще ни информират на всяко тримесечие така че ще чакаме до Октомври. За Спиди няма минал пакет на борсата така че може би още го обмислят. Ако ще купуват към 6 дивидентни компании то средно се пада около 300 хил лева инвестиция във всяка компания.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Те изрично си казаха че ще ни информират на всяко тримесечие така че ще чакаме до Октомври. За Спиди няма минал пакет на борсата така че може би още го обмислят. Ако ще купуват към 6 дивидентни компании то средно се пада около 300 хил лева инвестиция във всяка компания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975
Мда, явно са купили Спиди, но не искат да покажат колко.
Жалко, надявах се на малко повече прозрачност след сключване на сделките(хайде преди това е разбираемо), защото ако продължават така просто ще получим съобщение че са вложили 4,5млн в Имвенчър 2 и до там - Имвенчър 2 не е публично и не е длъжно да се отчита и да ни казва кои компании придобива и т.н.и т.н.
На страницата им също няма новини от 2 месеца - последната е за успешно набраните ср-ва. Приемам, че парите обичат тишината и си чакам
п.п. имам акции и не препоръчвам нищо
Коментар
-
В петък Имвенчърите са качили отчети и доклади за дейността през 2020г. в ТР.
п.п. като гледам как се развиват компаниите в които са инвестирали, имам чувството че скоро и други ще са готови за БФБ, стига да искатLast edited by tony1975; 18.09.2021, 12:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Че откъде накъде!
Ще излитам със совалката!
А вие ще гледате ето така:препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗапрете се малко, дружетсвото току-що стартира дейност, кво очаквате, да извади дивидент на 3-тата седмица. Аз проблем в тази насока нямам. Проблем имам с викачите, които ореваха орталъка какъв невероятен човек бил гусин ти Маринов, пък какви прочуствани тиради имаше, как късал от залъка си, за да има за дребосъка, а сега всичко е тихо. Ма що ли да не е, като кинтата вече се взе. Имам 10 000 акции тук на средна около сегашната, купени с идеята, че туй нящо ще се помпи изкуствено към 2-ката. Вяра на гусин ти Маринов нямам, просто си пробвам интуицията, засега на зиро съм гейм
Коментар
-
Запрете се малко, дружетсвото току-що стартира дейност, кво очаквате, да извади дивидент на 3-тата седмица. Аз проблем в тази насока нямам. Проблем имам с викачите, които ореваха орталъка какъв невероятен човек бил гусин ти Маринов, пък какви прочуствани тиради имаше, как късал от залъка си, за да има за дребосъка, а сега всичко е тихо. Ма що ли да не е, като кинтата вече се взе. Имам 10 000 акции тук на средна около сегашната, купени с идеята, че туй нящо ще се помпи изкуствено към 2-ката. Вяра на гусин ти Маринов нямам, просто си пробвам интуицията, засега на зиро съм геймNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мажи ските, рулетка
Ще излитам със совалката!
А вие ще гледате ето така:
Коментар
-
Понамирисва на тинята, в която си затънал.препоръка е
Коментар
-
Понамирисва на тинята, в която си затънал.
- 1 like
Коментар
Коментар