Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не разбрах, но да ти кажа честно не ме и интересува. През живота си не съм ходил на нито 1 ОСА. Това обаче скоро ще се промени, че бизнесчето ни нещо закъсва и ще взема да обърна повече внимание на БФБ и в частност на ОСА. Това, което ме интересуваше за Биодит го чух. Липсва инфо за A4E и затова ми се щеше да има някой да обясни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
+1
Явно има няколко проблемни компании в портфолиото и А4е е една от тях.
А успя ли да разбереш защо те и Биодит( е и Химимпорт) още нямат дати и покани за ОСА?
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИзгледах с удоволствие и този уебинар. Перфектно водене на хората от Импулс с цифри, графики и информация. На предишния ме впечатли момчето от Болерон. На този също Юлиан и момчето с хакерската фирма /той самият така се изрази/ бяха супер. Млади, умни и амбициозни хора, евала! Имам само 1 препоръка - предвид голямата счетоводна загуба от A4E ми се щеше да участва някой и от тях. Да обясни защо не вървят нещата, докога мислят да бъде така, какво са предприели и т.н. Не знам дали A4E не са искали да се включат или не са били поканени. Въбоще не давам акъл /просто изказвам мнение/ и нямам представа въобще дали съм прав, но мисля, че би било добре ако в тези уебинари се пуска информация основно за дружествата извън БФБ. Особено ако има добри или лоши новини. Тези от БФБ имат котировки и всеки може с един поглед да разбере на къде вървят.
Явно има няколко проблемни компании в портфолиото и А4е е една от тях.
А успя ли да разбереш защо те и Биодит( е и Химимпорт) още нямат дати и покани за ОСА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИзгледах с удоволствие и този уебинар. Перфектно водене на хората от Импулс с цифри, графики и информация. На предишния ме впечатли момчето от Болерон. На този също Юлиан и момчето с хакерската фирма /той самият така се изрази/ бяха супер. Млади, умни и амбициозни хора, евала! Имам само 1 препоръка - предвид голямата счетоводна загуба от A4E ми се щеше да участва някой и от тях. Да обясни защо не вървят нещата, докога мислят да бъде така, какво са предприели и т.н. Не знам дали A4E не са искали да се включат или не са били поканени. Въбоще не давам акъл /просто изказвам мнение/ и нямам представа въобще дали съм прав, но мисля, че би било добре ако в тези уебинари се пуска информация основно за дружествата извън БФБ. Особено ако има добри или лоши новини. Тези от БФБ имат котировки и всеки може с един поглед да разбере на къде вървят.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изгледах с удоволствие и този уебинар. Перфектно водене на хората от Импулс с цифри, графики и информация. На предишния ме впечатли момчето от Болерон. На този също Юлиан и момчето с хакерската фирма /той самият така се изрази/ бяха супер. Млади, умни и амбициозни хора, евала! Имам само 1 препоръка - предвид голямата счетоводна загуба от A4E ми се щеше да участва някой и от тях. Да обясни защо не вървят нещата, докога мислят да бъде така, какво са предприели и т.н. Не знам дали A4E не са искали да се включат или не са били поканени. Въбоще не давам акъл /просто изказвам мнение/ и нямам представа въобще дали съм прав, но мисля, че би било добре ако в тези уебинари се пуска информация основно за дружествата извън БФБ. Особено ако има добри или лоши новини. Тези от БФБ имат котировки и всеки може с един поглед да разбере на къде вървят.Пътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеВажното е да имате доверие на водещите фигури, те знаят какво правят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнение
И пазарът така смята - от връх 1.70 - на годишно дъно днес - 1.03
Важното е да имате доверие на водещите фигури, те знаят какво правят
Ще ви гледам отстрани, понеже от дете обичам да играя със сапунени мехури.Всичко що е технологично и стартъп по света падна най много, така че и тук не е изключение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеИ аз като Виктор сключих застраховка за пътуване в последния момент чрез Болерон и мога да кажа, че потребителското преживяване е доста приятно.
Новините от последната среща с инвеститорите също са много добри.
Важното е да имате доверие на водещите фигури, те знаят какво правят
Ще ви гледам отстрани, понеже от дете обичам да играя със сапунени мехури.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Говорим за стартъп все пак.Тук конкурентното предимство е свързано повече с оригиналност, отколкото с качество; повече с хаос, отколкото със структурираност; повече с мечти, отколкото с опит; повече с романтика, отколкото със стабилност. И точно така трябва да бъде.
Един стартъп не струва и пукнат грош, ако се движи по утъпкани пътеки.
В презентацията чух неща, които определено ми харесаха, а Мартинов и Манев са хора, които знаят какво правят.
Акции имам и пари ще направя
/без препоръки/
Казано честно, много ми харесва че ги има всичките тези млади хора, харесва ми че работят, работят много, вярвам в успеха им, и се надявам да изведат страната ни на едно по-високо ниво!!!
Искрено желая успех на всички иноватории разбира се, че и аз ще направя пари покрай тях
Разбирам, че критиките ми явно дразнят, и ще се постарая в бъдеще да не демотивирам с дребни забележки
- 2 Харесвания
Коментар
-
Говорим за стартъп все пак.Тук конкурентното предимство е свързано повече с оригиналност, отколкото с качество; повече с хаос, отколкото със структурираност; повече с мечти, отколкото с опит; повече с романтика, отколкото със стабилност. И точно така трябва да бъде.
В презентацията чух неща, които определено ми харесаха, а Мартинов и Манев са хора, които знаят какво правят.
/без препоръки/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
За мен това е много важно,
защото може да се окаже, че екипа е събран от кол и въже, и не се знае кой какво прави...
А тук успеха зависи основно от това, дали има добър екип, който да предлага качествни услуги / разработва качествени решения.
Ако няма екип с визия и сериозен опит, всички други планове и сметки са без значение... няма значение колко добър е финансовия мениджмънт...Тук конкурентното предимство е свързано повече с оригиналност, отколкото с качество; повече с хаос, отколкото със структурираност; повече с мечти, отколкото с опит; повече с романтика, отколкото със стабилност. И точно така трябва да бъде.
/без препоръки/Last edited by Ender; 28.05.2022, 13:26.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защо това трябва да е важно и ще повлияе ли отговора на инвестиционното ти намерение?
защото може да се окаже, че екипа е събран от кол и въже, и не се знае кой какво прави...
А тук успеха зависи основно от това, дали има добър екип, който да предлага качествни услуги / разработва качествени решения.
Ако няма екип с визия и сериозен опит, всички други планове и сметки са без значение... няма значение колко добър е финансовия мениджмънт...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеНа софтуера аз съм архитектът, но имаме product owner, който се грижи за всички дейности по разработката и организирането на функционалностите на продукта.
В какъв контекст "product owner"?
SCRUM? Вътрешен Меринджей? Друго?
Коментар
Коментар