Тия от Карол цяла година натискат цената надолу, явно са били яко заредени и продължават да продават.Чудя се толкова ли не Вярват ,че цената може да стане над 1.35 да направят по- голяма печалба.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Storied Data завършва силно годината като продължава да разширява пазарния си дял.
Компанията, която променя пазара за публикуване на данни, сключи три нови стратегически партньорства:
ще разработи и поддържа всички вътрешни и насочени към клиенти табла на Broadleaf, големия японски доставчик на ERP системи;
ще осигури платформа за публикуване на финансови материали от Сдружението на немските облигационни банки (VDP);
ще разработи интерактивни маркетингови публикации за инвестиционните продукти на Евробанк.
Поздравяваме Storied Data за новите успехи! Компанията е част от портфолиото на IMPETUS Capital и Impulse Growth от юни 2022 г. и последните ѝ партньорства потвърждават значителния ѝ потенциал на световния пазар за публикуване на дигитални документи, оценяван на над
160 млрд. годишно.
Прочетете повече тук
През последното тримесечие на годината Storied Data–компанията, която създаде нов дигитален формат за публикуване на данни, постига няколко ключови сделки, които укрепват нейната позиция в индустрията. Едно от значимите постижения е сключването на първото споразумение за лицензиране (Original Equipment Manufacturer–OEM Agreement) с японския доставчик на системи за управление на бизнес процеси (ERP), Broadleaf. Според договора, […]
- 6 Харесвания
Коментар
-
https://www.impulsegrowth.eu/qna-vap...CPvJtN5PqHqDKg
Интересен подход даващ поглед върху мислите на Мартинов и Манев. Всъщност това е казвано вече на уебинарите, но все пак не всеки има възможност да присъства на всеки.Last edited by polax; 28.12.2023, 18:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМоже би сте го видели, но и тук да го имаКомпанията е записала обикновени акции за 300 хил. лева на проведеното учредително събрание
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от haryy
Аз от лятото насам си мисля, т.е. от както се разбра за увеличаването на капитала, че е по нормално, за всички, които им гласувахме доверие, да раздадат някакъв, макар и символичен дивидент, примерно по една, или две стотинки, защото съм убеден, че много хора си купиха акции на датата 07.07.2021 год. / по спомен мисля, че тогава беше /, просто защото познаваха лицето и човека Николай Мартинов, и просто защото имаха голямо доверие. Честно казано мажоритарите, на които имаме доверие на БФБ се броят на пръсти. И много ми се искаше да подхвана този въпрос на уебинара, който беше съвсем наскоро, но се отказах. Ако те не искат да дадат такъв дивидент, винаги ще ме оборят.Last edited by спекуланта; 19.12.2023, 21:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Правил ли си сметка колко е къшът от дивиденти от БФБ компаниите и какво би се паднало на акция?
Сега прегледах публикувания доклад за дейността до 09.2023.
НАличност кеш 477К. Спокойно от този кеш могат да дадат по 0.05 лв, което прави малко под 300К.
Едно такова действие би дало живот на акцията и със сигурност ще излезе от този рейндж последните месеци 1.20 - 1.28лв.
Last edited by polax; 20.12.2023, 08:35.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМисля си дали няма да е добре да раздадат дивидента от дивидентните дружества, като дивидент за акционерите през 2024?
Предстоят увеличения и този кеш не им е жизненоважен.
ефектите, които ще постигнат са няколко:
- на първо място ще намалеят мераклиите на аска.
- ще върнат позагубеното доверие на сегашните акционери, които вече чакаме дивидент.
- ще раздвижват интереса към акцията и цената ще е друга, като ще повишат интереса към увеличенията.
Мислите ли, че има резон в размислите ми?
Коментар
-
Мисля си дали няма да е добре да раздадат дивидента от дивидентните дружества, като дивидент за акционерите през 2024?
Предстоят увеличения и този кеш не им е жизненоважен.
ефектите, които ще постигнат са няколко:
- на първо място ще намалеят мераклиите на аска.
- ще върнат позагубеното доверие на сегашните акционери, които вече чакаме дивидент.
- ще раздвижват интереса към акцията и цената ще е друга, като ще повишат интереса към увеличенията.
Мислите ли, че има резон в размислите ми?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеТова, което споделихте е полезно за много от хората, инвестирали в Импулс и ще донесе позитиви на акцията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБлагодаря за споделената кореспонденция колега! Предполагам вече се убедихте, че долния ми пост е бил точен!? Аз рядко говоря нещо без да съм запознат. Радвам се, че сега и вие сте по-наясно и можете да прецените за себе си.
Успех!
Коментар
Коментар