IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    Вервайте ми
    И после пият по една студена вода

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Вервайте ми
      Ами повярвахме, преди няколко години и спечелихме Тези хора участваха в шлифоването на Шелли груп и превръщането му в този диамант, който върна БФБ към живите и продължава да пише историята и да променя правила, изисквания и очакванията към всички други компании след тях.

Какъв е този хейт от вас по всички позиции? Всеки може да маха пренебрежително с ръка и да хвърля жлъч и кал върху останалите - споделете ни вашите прогнози, размисли и очаквания или ако сте направил повече за БГ капиталовия пазар, от тези които иронизирате - разкажете ни
      Винаги слушам с интерес мнението на успешни инвеститори, какъвто явно сте и вие?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Николай Мартинов: Доверието е най-ценната валута в този свят

https://www.focus-news.net/novini/By...-svyat-1996060
        Вервайте ми
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Защо някой би си взел варанти, като сега има хиляди бройки на аска, които няма кой да купи?
          Защото с минимални средства си купуваш 6 месеца или даже година време, без да изпускаш възможността за печалба при евентуални добри резултати през тези 6 месеца или година, не зная условията по емисията все още. Да не забравяме и вторичния пазар, където също може да се изкарат добри пари. Та всичко опира до това, дали вярвате, че Импулс е Растеж.

Коментар

• Николай Мартинов: Доверието е най-ценната валута в този свят

https://www.focus-news.net/novini/By...-svyat-1996060
            Българският капиталов пазар е недоразвит, той е бутиков, на него участват малко хора и относително н...
            Last edited by tony1975; 09.02.2024, 09:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Както предполагах януари ,цената няма да прехвърли 6.6- 6.8 за акция.Ако въобще се продаде целия предложен пакет.
              До колкото разбрах алгоритъмът се стреми да продаде всички акции. Всичко зависи от интереса на инвеститорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
                Малко за листването на Болерон и как това би се отразило на Импулс.
                От МФГ оценяват Болерон към 30.09.2023 на 6 700 000 евро - 13.1млн лв. При минимално записване на ИПО, компанията ще има 4 876 503 акции х 3.32лв - 16.189 млн. лв. пазарна капитализация. При максимално записване акциите ще са 5 171 333 х 9.95лв - 51.455млн. лв. капитализация. В първия вариант за Импулс остават 365 489лв. , а във втория 1.161 млн.лв (Имв2 има 5.25%, а Импулс 43% от Имв2) Предполагам, че цената, определена от алгоритъма ще е между 7 и 8лв за акция ама да видим. Ако някой е правил подобни сметки без кръчмар, ще се радвам да пише.​

https://prikachi.net/image/jh3WG

П.с.
                Ако не друго поне Ники Мартинов ще ме научи да смятам с тази структура на фонда
                Както предполагах януари ,цената няма да прехвърли 6.6- 6.8 за акция.Ако въобще се продаде целия предложен пакет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

Само че тук няма да има тънки варанти няма акции в незаинтересовани
                  Защо някой би си взел варанти, като сега има хиляди бройки на аска, които няма кой да купи?
                  Last edited by polax; 08.02.2024, 22:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Мисля, че след примера на Сфарм и тук ще стане интересна търговия с варантите . Реално ако имате варанти, а акцията поскъпне дори само с 10%, то варанта би трябвало да ни донесе 100% доходност. Чакам уебинара в края на месеца с интерес.
                    Само че тук няма да има тънки варанти няма акции в незаинтересовани
                    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Кът у шели ли бе ?
                      Ти ли беше с прогнозите за хима на лев?
                      този е с прогнозите на златото под 1400, дето купува на 102 лв физическо...
                      Last edited by RUBLA; 08.02.2024, 22:15. Причина: Не е по темата.
                      препоръка е

Коментар

• [QUOTE=tony1975;n4154417]Да сменя малко разговора - какво мислите за варантите и ще запишете ли?
                        Здравей Тони,
                        мисля, че това е един вид опция, която не се предлага на БФБ и не виждам защо да не запиша, портфейлът е добър, налице е доверие и вероятността за печалба е доста висока.
                        Три от трите критерия са изпълнени за мен.

Коментар

Кът у шели ли бе ?
                          Ти ли беше с прогнозите за хима на лев?
                          Какво ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение

Диапазон за цена на акция от 200% е крайно несериозен. Най-печеливши от тази стратегия са текущите инвеститори, които без да си мръднат пръста, получават много висока оценка за много малко количество нови акции, които ще отидат в публиката. Ще участвам от любов към спорта, но на минималната цена.
                            На събитието обясниха, че подобни компании, разработващи софтуер е трудно да се оценят коректно и за това оставят пазарът да го стори. Долната граница била цената, на която са влизали фондовете.
                            Ще участвам със "справедливата стойност" на една Омега сиймастер пък да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
                              Малко за листването на Болерон и как това би се отразило на Импулс.
                              От МФГ оценяват Болерон към 30.09.2023 на 6 700 000 евро - 13.1млн лв. При минимално записване на ИПО, компанията ще има 4 876 503 акции х 3.32лв - 16.189 млн. лв. пазарна капитализация. При максимално записване акциите ще са 5 171 333 х 9.95лв - 51.455млн. лв. капитализация. В първия вариант за Импулс остават 365 489лв. , а във втория 1.161 млн.лв (Имв2 има 5.25%, а Импулс 43% от Имв2) Предполагам, че цената, определена от алгоритъма ще е между 7 и 8лв за акция ама да видим. Ако някой е правил подобни сметки без кръчмар, ще се радвам да пише.​

https://prikachi.net/image/jh3WG

П.с.
                              Ако не друго поне Ники Мартинов ще ме научи да смятам с тази структура на фонда
                              Диапазон за цена на акция от 200% е крайно несериозен. Най-печеливши от тази стратегия са текущите инвеститори, които без да си мръднат пръста, получават много висока оценка за много малко количество нови акции, които ще отидат в публиката. Ще участвам от любов към спорта, но на минималната цена.

Коментар

Аз не мисля да записвам, ама знае ли човек. Нека изкарат проспект, че малко не ми е ясно кое, как.
                                Мисля, че след примера на Сфарм и тук ще стане интересна търговия с варантите . Реално ако имате варанти, а акцията поскъпне дори само с 10%, то варанта би трябвало да ни донесе 100% доходност. Чакам уебинара в края на месеца с интерес.

Коментар

Working...
                                X