Първоначално изпратено от Fackelmann17
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИмам петнайсетина хиляди варанта и се чудя какво да ги правя. Склонен съм да ги продам на загуба, защото в противен случай ще трябва да ги запиша и да затворя пари, които ще са замразени поне 2 години преди да даде някаква доходност или да ги отпиша.
Колкото и да не ми се иска смятам, че в май също няма да съберат същаствена сума, ако не излязат новини, които да привлекат държатели на варанти.Last edited by Fackelmann17; 06.03.2025, 15:22.
- 1 like
Коментар
-
Имам петнайсетина хиляди варанта и се чудя какво да ги правя. Склонен съм да ги продам на загуба, защото в противен случай ще трябва да ги запиша и да затворя пари, които ще са замразени поне 2 години преди да даде някаква доходност или да ги отпиша.
Колкото и да не ми се иска смятам, че в май също няма да съберат същаствена сума, ако не излязат новини, които да привлекат държатели на варанти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеТова увеличение на части се оказа пълен провал !
Коментар
-
Това увеличение на части се оказа пълен провал !
В срока на подписката (проведена през периода 17.02.2025 г. – 28.02.2025 г.) са записани 21 380 (двадесет и една хиляди триста и осемдесет) от предложените акции по емисионна стойност 1.50 лева (един лев и петдесет стотинки) на акция чрез упражняване на 21 380 (двадесет и една хиляди триста и осемдесет) варанта, и е заплатена емисионната им стойност. Постъпленията от емисията са в размер 32 070.00 лева (тридесет и две хиляди и седемдесет лева).
ИмПулс растеж АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
12:48
Уведомление относно приключване на подписката и резултатите от първично публично предлагане на акции от увеличението на капитала под условие на Импулс Растеж АД (трети прозорец)
Прикачени файлове:Уведомление относно приключване на подписката и резултатите от първично публично предлагане на акции от увеличението на капитала под условие на Импулс Растеж АД (трети прозорец)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнение
Предвид Никнейма Ви ви разбирам.
Истината е че в момента акцията се търгуват около 10% под счетоводната стойност, което си е "Easy money" за мен.
Относно увеличението, ако търсят 50мил. на един рунд съм съгласен, но се съмнявам, че са подготвени с това къде да ги налеят.
А варианта с варантите е идеален за дребните инвеститорите като мен.
Колкото до IPO-то на Хидрогенера съм убеден, че ще бъде презаписано(но ще видим каква е реалността като му дойде времето).
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Няма да съберат много от варантите ако се задържат така нещата и май без институционалните няма да стане.Ритейла сам няма да може да се справи и ще забави много ръста на фонда.Пенсиите пък искат гарантиран дивидент.На фонда им трябва обем инвестиции и време те да се развият и да го дадат.Хидрогенера изглежда много надута и за сега аз май няма да учавствам там.Иначе момчетата както каза са много готини .......но им трябва капитал за да разгърнат потенциала си.
Истината е че в момента акцията се търгуват около 10% под счетоводната стойност, което си е "Easy money" за мен.
Относно увеличението, ако търсят 50мил. на един рунд съм съгласен, но се съмнявам, че са подготвени с това къде да ги налеят.
А варианта с варантите е идеален за дребните инвеститорите като мен.
Колкото до IPO-то на Хидрогенера съм убеден, че ще бъде презаписано(но ще видим каква е реалността като му дойде времето).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнениеИзключително съм доволен от уебинара и отговорите на момчетата и представителя на Хидрогенера. Радвам се че разглеждат и други варианти за варантите и бъдещото увлечение. Единствено варианта за увеличение на този етап с институционални инвеститори не ми харесва...
Смятам, че по голяма част от варантите ще бъдат записани Май месец(особено ако IPO-то на Хидрогенера се състои преди това).
Аз лично ще запиша мойте.
Коментар
-
Изключително съм доволен от уебинара и отговорите на момчетата и представителя на Хидрогенера. Радвам се че разглеждат и други варианти за варантите и бъдещото увлечение. Единствено варианта за увеличение на този етап с институционални инвеститори не ми харесва...
Смятам, че по голяма част от варантите ще бъдат записани Май месец(особено ако IPO-то на Хидрогенера се състои преди това).
Аз лично ще запиша мойте.
Коментар
-
Българо-американски AI стартъп на финал в конкурс на Харвард
https://www-bloombergtv-bg.cdn.amppr...na-harvard/amp
- 1 like
Коментар
-
Здравейте, колеги!
Вчера разглеждах профила на Storied data в Linkedin. Много интересни публикации имат. Тъй като в Интернет всичко се измерва, дадох едно рамо, като ги последвах и харесах постовете им. Мисля, че ако всички направим това, ще помогнем за популяризирането на фирмата и приложението което са разработили.
- 2 Харесвания
Коментар
-
"ИмПулс Растеж" отчита над 1,2 млн. лева печалба за 2024 г.
https://www.investor.bg/a/538-pazari...alba-za-2024-gПредварителните данни на дружеството показват, че към края на декември 2024 г. общата стойност на активите му възлиза на 9,588 млн. лева
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар