IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Е това не е необичайно.
    https://papers.ssrn.com/sol3/papers....act_id=4159383

Текущото ИПО обаче ми се струва повече прилича на това на Болерон, и откъм участващи и организиращи процеса, и откъм резултати, перспективи и оценка на компанията.
    +1
    И на мен така. Доста съмнителна инвестиция при тази оценка според мен. Разбира се, надявам се да греша и желая успех на участващите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
      Цената спадна под ИПО-то и беше по-изгодно за тези, дет изчакаха
      Е това не е необичайно.
      https://papers.ssrn.com/sol3/papers....act_id=4159383

Текущото ИПО обаче ми се струва повече прилича на това на Болерон, и откъм участващи и организиращи процеса, и откъм резултати, перспективи и оценка на компанията.
      Last edited by Poncho; 24.06.2025, 16:10.

Коментар

• Цената спадна под ИПО-то и беше по-изгодно за тези, дет изчакаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
          И аз се колебаех дали да участам или да изчакам, предвид сагата с Булметал.
          Все пак в 12 без 5 пуснах оферти
          Какво за Булметал - нещо съм отървал.

Коментар

• И аз се колебаех дали да участам или да изчакам, предвид сагата с Булметал.
            Все пак в 12 без 5 пуснах оферти

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Пожелателно, но не неизпълнимо е с първите нови договори до матр-април да е над 28,+....ама ...дали?
              Поемам риска
              Аз имам други опасения, но много ще се радвам ако си прав, въпреки пропуснатата възможност да запиша акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Истинският въпрос е: На колко ще оцени пазара Хидрогенера след месец или два?
                Пожелателно, но не неизпълнимо е с първите нови договори до матр-април да е над 28,+....ама ...дали?
                Поемам риска

Коментар

• Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
                  Ако пазара оцени Хидрогенера на максималната цена от 20 лв на акция, към 10ина стотинки ли идва плюсът за Импулс?
                  Истинският въпрос е: На колко пазара ще оцени Хидрогенера след месец или два?
                  Last edited by Slg; 24.06.2025, 14:15.

Коментар

• Ако пазара оцени Хидрогенера на максималната цена от 20 лв на акция, към 10ина стотинки ли идва плюсът за Импулс?

Коментар

Това, което ми го показваш е от декември 2023та. Следя ги по всички възможни канали, но навсякъде са само рекламни статии и изявления, няма никаква конкретика относно движението на компанията. Надявам се поне да е добре финансирана, защото свършат ли кеша посоката е ясна.
                      Тези клиенти, предполагам плащат ежемесечни такси (от дек'23).. Колкото по-големи са клиентите, толкова по-голям е документооборота, и са толкова по-приятни таксите.. Тоест в случая май не е нужно да се притесняваме за финансите..

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение

Тук могат да се видят новите им потенциални клиенти, с които са явно в преговори: https://www.linkedin.com/feed/update...5113891520512/ а в предишни интервюта можеш да намериш потвърждение за немска нац.банка, японска също такава - като клиенти мисля вече.. От тук насетне няма смисъл да се говори за опит им в намирането на клиенти, а само да се наблюдава развитието им, и ако можем да се включим разбира се на IPO, или чрез "посредник" .. .. Поздрави и успешно лято за всички ни!
                        Това, което ми го показваш е от декември 2023та. Следя ги по всички възможни канали, но навсякъде са само рекламни статии и изявления, няма никаква конкретика относно движението на компанията. Надявам се поне да е добре финансирана, защото свършат ли кеша посоката е ясна.

Коментар

Малко общи приказки. Време е да чуем нещо за клиенти, продажби и разходи.
                          Тук могат да се видят новите им потенциални клиенти, с които са явно в преговори: https://www.linkedin.com/feed/update...5113891520512/ а в предишни интервюта можеш да намериш потвърждение за немска нац.банка, японска също такава - като клиенти мисля вече.. От тук насетне няма смисъл да се говори за опит им в намирането на клиенти, а само да се наблюдава развитието им, и ако можем да се включим разбира се на IPO, или чрез "посредник" .. .. Поздрави и успешно лято за всички ни!

Коментар

• Малко общи приказки. Време е да чуем нещо за клиенти, продажби и разходи.

Коментар

• Зад успеха на Storied Data стои не само иновативната технология, но и стратегическото партньорство с IMPETUS Capital.

Коментар

• Hydrogenera, започва процедура за първично публично предлагане на акции на основен пазар на БФБ. Ще набира до 10 млн. лв.

Коментар

Working...
                                X