IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Ако имаше нещо подобно наще хора щяха да са изписали 3-4 статии по темата
    ...и ти си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Четох някъде за 5млн долара, но го казах по спомен. Сега след, като питахте се разрових и не намирам инфо дали са набрани. Иначе, ако са и вече се работи по нови офиси с тези пари, то ще се отрази в резултатите в скоро време.

Предположения за цената на варантите?
      Ако имаше нещо подобно наще хора щяха да са изписали 3-4 статии по темата

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Къде видяхте, че Сториед дата са набрали ресурс?
        Четох някъде за 5млн долара, но го казах по спомен. Сега след, като питахте се разрових и не намирам инфо дали са набрани. Иначе, ако са и вече се работи по нови офиси с тези пари, то ще се отрази в резултатите в скоро време.

Предположения за цената на варантите?
        Last edited by polax; 28.07.2024, 16:43.

Коментар

Аз лично се надявам на ярко представяне на Хидрогенера и Сториед дата. От Сториед дата очаквам съвсем скоро позитивни новини. Все пак скоро набраха ресурс и им трябва време да се отрази, като резултат, надявам се отличен.

Хидрогенера расте с 250-300% сравнено с 23-та година. Европейския съюз и в частност Германия гласуваха да се заделят няколко милиарда в следващите години за развитие на водородната технология. Освен това Хидрогенера искат да излизат на бийм до края на годината. Имвенчър 2 имаха около 2% от компанията, тази година докупиха още акции и сега не съм сигурен какво имаме. Подобно стана и с Болерон - имахме през Имв2, после на IPO-то закупиха директно акции през Импулс.
          ​​​​

Коментар

Аз лично се надявам на ярко представяне на Хидрогенера и Сториед дата. От Сториед дата очаквам съвсем скоро позитивни новини. Все пак скоро набраха ресурс и им трябва време да се отрази, като резултат, надявам се отличен.

Къде видяхте, че Сториед дата са набрали ресурс?

Коментар

Има нотка песимизъм у мен - за компаниите, от които имаме значителен процент като Сосайбър, Промото, Сториед дата няма положителни новини. Към настоящия момент Шелли е 1/4 от акцията и дано да продължава в същия дух. Чакам да обявят още компании от Имв3

Коментар

Има нотка песимизъм у мен - за компаниите, от които имаме значителен процент като Сосайбър, Промото, Сториед дата няма положителни новини. Към настоящия момент Шелли е 1/4 от акцията и дано да продължава в същия дух. Чакам да обявят още компании от Имв3
                Новини ще има активно на есен, да се подгреят следващите права ...

Коментар

• https://www.investor.bg/a/539-banki-...-kiberzashtita

​​@Сосайбър

Коментар

В портфолиото има и други перли, които ще светят

Коментар

нямам никаква идея, когато започна търговията с правата се бях наредил да купувам на 1ст., но останах разочарован, та и тук май ще е така. При всички положения зависи от представянето на Шелли,
                      В портфолиото има и други перли, които ще светят

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Каква Ви е прогнозната цена ,от която ще започне търговията.
                        Аз смятам че ще е над 0.25.
                        Пък от друга страна има още предлагане на 1.65.
                        Какво да са избере.
                        нямам никаква идея, когато започна търговията с правата се бях наредил да купувам на 1ст., но останах разочарован, та и тук май ще е така. При всички положения зависи от представянето на Шелли,

Коментар

• Първоначално изпратено от Apolori Разгледай мнение
                          Начинаещ съм и отскоро, но все пак цената при стартиране мисля че следва да е емисионната - т.е. търговията да стартира на 0,10 лв. Пък вече докъде ще стигне, пазара решава. Но логиката не предполага да е повече от текущата цена на акцията минус цената на упражняване, освен ако няма някаква необяснима вяра във възход или друго, което все още да не разбирам и не знам.
                          Защо си записал варанти тогава като ще продаваш на 0.10.
                          Котировки може да има всякакви но сделки на 0.10 ми се струва абсурд.
                          Last edited by Fil67; 25.07.2024, 14:29.

Коментар

• Начинаещ съм и отскоро, но все пак цената при стартиране мисля че следва да е емисионната - т.е. търговията да стартира на 0,10 лв. Пък вече докъде ще стигне, пазара решава. Но логиката не предполага да е повече от текущата цена на акцията минус цената на упражняване, освен ако няма някаква необяснима вяра във възход или друго, което все още да не разбирам и не знам.

Коментар

...... емисията безналични варанти е допусната до търговия на пазар ВЕАМ с дата на въвеждане за търговия 29 юли 2024 г., борсов код IMPW1.
                              Каква Ви е прогнозната цена ,от която ще започне търговията.
                              Аз смятам че ще е над 0.25.
                              Пък от друга страна има още предлагане на 1.65.
                              Какво да са избере.

Коментар

• ...... емисията безналични варанти е допусната до търговия на пазар ВЕАМ с дата на въвеждане за търговия 29 юли 2024 г., борсов код IMPW1.

Коментар

Working...
                                X