Първоначално изпратено от Slg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Четох някъде за 5млн долара, но го казах по спомен. Сега след, като питахте се разрових и не намирам инфо дали са набрани. Иначе, ако са и вече се работи по нови офиси с тези пари, то ще се отрази в резултатите в скоро време.
Предположения за цената на варантите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Къде видяхте, че Сториед дата са набрали ресурс?
Предположения за цената на варантите?
Last edited by polax; 28.07.2024, 16:43.
Коментар
-
Аз лично се надявам на ярко представяне на Хидрогенера и Сториед дата. От Сториед дата очаквам съвсем скоро позитивни новини. Все пак скоро набраха ресурс и им трябва време да се отрази, като резултат, надявам се отличен.
Коментар
-
Аз лично се надявам на ярко представяне на Хидрогенера и Сториед дата. От Сториед дата очаквам съвсем скоро позитивни новини. Все пак скоро набраха ресурс и им трябва време да се отрази, като резултат, надявам се отличен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Има нотка песимизъм у мен - за компаниите, от които имаме значителен процент като Сосайбър, Промото, Сториед дата няма положителни новини. Към настоящия момент Шелли е 1/4 от акцията и дано да продължава в същия дух. Чакам да обявят още компании от Имв3
- 2 Харесвания
Коментар
-
Има нотка песимизъм у мен - за компаниите, от които имаме значителен процент като Сосайбър, Промото, Сториед дата няма положителни новини. Към настоящия момент Шелли е 1/4 от акцията и дано да продължава в същия дух. Чакам да обявят още компании от Имв3
Коментар
-
В портфолиото има и други перли, които ще светят
Коментар
-
нямам никаква идея, когато започна търговията с правата се бях наредил да купувам на 1ст., но останах разочарован, та и тук май ще е така. При всички положения зависи от представянето на Шелли,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Каква Ви е прогнозната цена ,от която ще започне търговията.
Аз смятам че ще е над 0.25.
Пък от друга страна има още предлагане на 1.65.
Какво да са избере.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Apolori Разгледай мнениеНачинаещ съм и отскоро, но все пак цената при стартиране мисля че следва да е емисионната - т.е. търговията да стартира на 0,10 лв. Пък вече докъде ще стигне, пазара решава. Но логиката не предполага да е повече от текущата цена на акцията минус цената на упражняване, освен ако няма някаква необяснима вяра във възход или друго, което все още да не разбирам и не знам.
Котировки може да има всякакви но сделки на 0.10 ми се струва абсурд.Last edited by Fil67; 25.07.2024, 14:29.
- 1 like
Коментар
-
Начинаещ съм и отскоро, но все пак цената при стартиране мисля че следва да е емисионната - т.е. търговията да стартира на 0,10 лв. Пък вече докъде ще стигне, пазара решава. Но логиката не предполага да е повече от текущата цена на акцията минус цената на упражняване, освен ако няма някаква необяснима вяра във възход или друго, което все още да не разбирам и не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение...... емисията безналични варанти е допусната до търговия на пазар ВЕАМ с дата на въвеждане за търговия 29 юли 2024 г., борсов код IMPW1.
Аз смятам че ще е над 0.25.
Пък от друга страна има още предлагане на 1.65.
Какво да са избере.
Коментар
Коментар