Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗапрете се малко, дружетсвото току-що стартира дейност, кво очаквате, да извади дивидент на 3-тата седмица. Аз проблем в тази насока нямам. Проблем имам с викачите, които ореваха орталъка какъв невероятен човек бил гусин ти Маринов, пък какви прочуствани тиради имаше, как късал от залъка си, за да има за дребосъка, а сега всичко е тихо. Ма що ли да не е, като кинтата вече се взе. Имам 10 000 акции тук на средна около сегашната, купени с идеята, че туй нящо ще се помпи изкуствено към 2-ката. Вяра на гусин ти Маринов нямам, просто си пробвам интуицията, засега на зиро съм гейм
Коментар
-
Запрете се малко, дружетсвото току-що стартира дейност, кво очаквате, да извади дивидент на 3-тата седмица. Аз проблем в тази насока нямам. Проблем имам с викачите, които ореваха орталъка какъв невероятен човек бил гусин ти Маринов, пък какви прочуствани тиради имаше, как късал от залъка си, за да има за дребосъка, а сега всичко е тихо. Ма що ли да не е, като кинтата вече се взе. Имам 10 000 акции тук на средна около сегашната, купени с идеята, че туй нящо ще се помпи изкуствено към 2-ката. Вяра на гусин ти Маринов нямам, просто си пробвам интуицията, засега на зиро съм геймNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мажи ските, рулетка
Ще излитам със совалката!
А вие ще гледате ето така:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Понамирисва на тинята, в която си затънал.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Понамирисва на тинята, в която си затънал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАКО нали, тук купуват ТСБ, минамирисва на разменено разменяне на скъпи шитни. Нати Лешерко, ти ми купи ТСБ. Та Дано от цялата дандания има и цаца да кълве. На това ми прилича.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
И аз така смятам, но все пак дори и по случайност е възможно да се окаже прав.Last edited by Maslarov; 14.09.2021, 14:44.
- 1 like
Коментар
-
И аз така смятам, но все пак дори и по случайност е възможно да се окаже прав.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Малко вероятно е! Обикновено хейтърите - кибици просто си хейтят.. не мисли че мнението е на база някакъв анализ!
"Успешните" им прогнози при ДОХ, Алтерко и пр. са достатъчно показателни
Коментар
-
И аз така смятам, но все пак дори и по случайност е възможно да се окаже прав.
Други варианти няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Малко вероятно е! Обикновено хейтърите - кибици просто си хейтят.. не мисли че мнението е на база някакъв анализ!
"Успешните" им прогнози при ДОХ, Алтерко и пр. са достатъчно показателни
Коментар
Коментар