Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Имам Очаквам повече от тях, иначе без резултати не виждам как ще наберат 16млн., аз лично не очаквах 1.5г. след ИПО-то цената да е пак около 1.10 - вярвах че влизайки в нареден портфейл с работещи компании ще спестим време и ще вървим нагоре, но...пазар.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетонка, много ли се ушИ с тоя импулсLast edited by tony1975; 16.09.2022, 22:45.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Екзити взеха да правят
ИмПулс I АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
12-09-2022 19:27
Ръководството на ИмПулс I АД уведомява, че ИмВенчър I КДА и ИмВенчър II КДА са подписали споразумение за частичен изход от инвестицията си в „Браузуейв“ АД посредством продажба на общо 12 500 броя налични, обикновени поименни акции с номинална стойност 1 лев, представляващи 25% от капитала на „Браузуейв“ АД. Стойността на сделката е съотносима със справедливата стойност на позициите, отразени в портфейлите на ИмВенчър I КДА и ИмВенъчър II КДА. Двете дружества запазват миноритарно участие в „Браузуейв“ АД в общ размер на 5% от капитала му.
Трансакцията се извършва чрез договор за продажба на акции с разсрочено плащане и погасяване на отпуснатия на „Браузуейв“ АД заем съгласно предоговорен срок. Купувачът на акциите е лице, свързано с основателя на „Браузуейв“ АД. Приключването на трансакцията е обект на изпълнение на определени предварителни условия от страните по сделката.
Прикачени файлове: Уведомление относно трансакция
Last edited by tony1975; 13.09.2022, 09:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е как не виждаш, и през двата Имвенчъра имат дял в Дискордия !
Както и да е - след написаното от теб влезнах в ТР и там се виждат и Имвенчър 1/2...
Благодаря все пак, че ме мотивира да се разровя малко повече !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение Excitel Group,- къде, къде е входа
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДискордия това, Дискордия онова.... Хубава компания, но следете и Иксайтел... Останалите няма да бъдат еднорози.
P.S.Нямам акции. Не е препоръка.
Коментар
Коментар