IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какво става с тая велика акция
    за 2 години и половина от 1.40 станала на 1.45
    язък ви за голямото писане в тая тема

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Като казваш такси да сложа цитат от статия по въпроса, че нашите брокери пак не са в час !

"Докато българските брокери вземат по 0.5% годишно, Interactive Brokers предлага доходност между 3.3% и 2.3% за свободения капитал над 10 хил. евро. Revolut предлага 3.1% годишно в гъвкава сметка. Дори българската "Трейдинг212" предлага 2.5% в лева върху свободните средства. От тези брокери обаче не може да се закупят български акции. Всяко удоволствие се заплаща. Участието на българската борса явно също струва малко повече. "

Не е по темата, но ме подсети !
      Читавите като се листнат на Ксетра, ще има достъп до тях и без нашите велики ИП
      Хайде пускайте поканите за ОСА, че ми се иска да се видя с повечето луди глави и приятели от форума !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Тук да не се отказаха от ВарантитИ? Елана ми таксува кеш-а с " – 0,5%" и ако няма да пускат варанти - да му търся работа
        Като казваш такси да сложа цитат от статия по въпроса, че нашите брокери пак не са в час !

"Докато българските брокери вземат по 0.5% годишно, Interactive Brokers предлага доходност между 3.3% и 2.3% за свободения капитал над 10 хил. евро. Revolut предлага 3.1% годишно в гъвкава сметка. Дори българската "Трейдинг212" предлага 2.5% в лева върху свободните средства. От тези брокери обаче не може да се закупят български акции. Всяко удоволствие се заплаща. Участието на българската борса явно също струва малко повече. "

Не е по темата, но ме подсети !

Коментар

• Тук да не се отказаха от ВарантитИ? Елана ми таксува кеш-а с " – 0,5%" и ако няма да пускат варанти - да му търся работа

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение
            Според мен ще мръднат до края на април поне с 10 стотинки, но не е препоръка към никого за нищо ! Аз от преди варантите си пълня лекичко докато им е на "сгодна" цена продукта
            И аз така пълних до 1.39, сега чакам варантите, имам добри очаквания тук взел съм двуцифрено число с таргет +5 години, да видим ...

Коментар

• Според мен ще мръднат до края на април поне с 10 стотинки, но не е препоръка към никого за нищо ! Аз от преди варантите си пълня лекичко докато им е на "сгодна" цена продукта

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Чакаме варантите..
                Доста хора ги чакаме вече няколко месеца, да видим ... Всеки с който си говоря, смята да си ги вземе.

Коментар

• Чакаме варантите..

Коментар

• ИмВенчър III КДА вече е вписано в Търговския регистър - с дата 28 март 2024 г.

Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
                    Дружеството e участвало при учредяването на командитно дружество с акции ИмВенчър III КДА (в процес на учредяване), като е записало обикновени безналични акции с право на глас, дивидент и ликвидационен дял, формиращи клас „А“ от капитала на ИмВенчър III КДА в размер на 300 хил. лвИзпълнителният директор на Импулс Растеж АД - Импетус Капитал ООД, е неограничено отговорен съдружник в ИмВенчър III КДА и единствен член на съвета на директорите на последното. Допълнително Импетус Капитал ООД е записало всички привилегировани акции клас „В“ (даващи право на гарантиран дивидент), а свързаното с него дружество Импетус Партнърс ООД е записало всички привилегировани акции клас „C“ (даващи право на допълнителни разпределения) от капитала на ИмВенчър III КДА. Вноската на ИмПулс Растеж АД за записаните акции е направена след края на отчетния период. В устава на ИмВенчър III КДА е предвидена възможност ИмПулс Растеж АД да записва акции в последващи увеличения на капитала на ИмВенчър III КДА на номинална стойност до общ рамер 10 млн. лв. в период от 24 месеца от вписването му в Търговския регистър.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Освен варианти не се ли предвижда преместване от ВЕАМ на основен пазар?
                      Не!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Много се бавят с Имвенчър 3 и варантите. Мисля, че заради това седим на 1.40
                        Освен варианти не се ли предвижда преместване от ВЕАМ на основен пазар?

Коментар

• ....след Шели, БФБ и Бианор си имаме. Чакам с нетърпение преоценките.

Коментар

•  

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
                              А някой гледа да се отърве. Отдясно наредени през стотинка. Освобождава се човека
                              а от ляво през колко стотинки са?

Коментар

• А някой гледа да се отърве. Отдясно наредени през стотинка. Освобождава се човека

Коментар

Working...
                                X