If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като казваш такси да сложа цитат от статия по въпроса, че нашите брокери пак не са в час !
"Докато българските брокери вземат по 0.5% годишно, Interactive Brokers предлага доходност между 3.3% и 2.3% за свободения капитал над 10 хил. евро. Revolut предлага 3.1% годишно в гъвкава сметка. Дори българската "Трейдинг212" предлага 2.5% в лева върху свободните средства. От тези брокери обаче не може да се закупят български акции. Всяко удоволствие се заплаща. Участието на българската борса явно също струва малко повече. "
Не е по темата, но ме подсети !
Читавите като се листнат на Ксетра, ще има достъп до тях и без нашите велики ИП
Хайде пускайте поканите за ОСА, че ми се иска да се видя с повечето луди глави и приятели от форума !!!
Тук да не се отказаха от ВарантитИ? Елана ми таксува кеш-а с " – 0,5%" и ако няма да пускат варанти - да му търся работа
Като казваш такси да сложа цитат от статия по въпроса, че нашите брокери пак не са в час !
"Докато българските брокери вземат по 0.5% годишно, Interactive Brokers предлага доходност между 3.3% и 2.3% за свободения капитал над 10 хил. евро. Revolut предлага 3.1% годишно в гъвкава сметка. Дори българската "Трейдинг212" предлага 2.5% в лева върху свободните средства. От тези брокери обаче не може да се закупят български акции. Всяко удоволствие се заплаща. Участието на българската борса явно също струва малко повече. "
Според мен ще мръднат до края на април поне с 10 стотинки, но не е препоръка към никого за нищо ! Аз от преди варантите си пълня лекичко докато им е на "сгодна" цена продукта
И аз така пълних до 1.39, сега чакам варантите, имам добри очаквания тук взел съм двуцифрено число с таргет +5 години, да видим ...
Според мен ще мръднат до края на април поне с 10 стотинки, но не е препоръка към никого за нищо ! Аз от преди варантите си пълня лекичко докато им е на "сгодна" цена продукта
Дружеството e участвало при учредяването на командитно дружество с акции ИмВенчър III КДА (в процес на учредяване), като е записало обикновени безналични акции с право на глас, дивидент и ликвидационен дял, формиращи клас „А“ от капитала на ИмВенчър III КДА в размер на 300 хил. лвИзпълнителният директор на Импулс Растеж АД - Импетус Капитал ООД, е неограничено отговорен съдружник в ИмВенчър III КДА и единствен член на съвета на директорите на последното. Допълнително Импетус Капитал ООД е записало всички привилегировани акции клас „В“ (даващи право на гарантиран дивидент), а свързаното с него дружество Импетус Партнърс ООД е записало всички привилегировани акции клас „C“ (даващи право на допълнителни разпределения) от капитала на ИмВенчър III КДА. Вноската на ИмПулс Растеж АД за записаните акции е направена след края на отчетния период. В устава на ИмВенчър III КДА е предвидена възможност ИмПулс Растеж АД да записва акции в последващи увеличения на капитала на ИмВенчър III КДА на номинална стойност до общ рамер 10 млн. лв. в период от 24 месеца от вписването му в Търговския регистър.
Коментар