If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля, че в темата на Дронамикс, дела на Илевън се оценявал на 50 млн. според актуалната пазарна стойност на Дронамикс Глобал ....понеже моята елка е със стар модел въглища и не може да работи с такива стойности, някой може ли да внесе яснота сега или да чакам 15.12.?
Не знам дали е правилно, но аз делът на Илевън в Дронамикс Глобал го изчислявам така - 12,12% от дружеството като преди ИПОто на Глобъла тези проценти Илевън ги получава с 20% отстъпка от 125 млн евро стойност на дружеството. Това означава, че техните 12,12% със самото реализиране на публичното предлагане поскъпват с 25%, а ако цената след това при търговията поскъпне с 30% вече отиваме на около 39 млн лева за дела на Илевън.
То ако се излезе някой еднороК може и там да отиде цената !
Мисля, че в темата на Дронамикс, дела на Илевън се оценявал на 50 млн. според актуалната пазарна стойност на Дронамикс Глобал ....понеже моята елка е със стар модел въглища и не може да работи с такива стойности, някой може ли да внесе яснота сега или да чакам 15.12.?
Мерси. Борсата не е хазарт и не се правят залози, странно че някои хора така си я представят.
Ееее...ако някой приема борсата за хазарт е обречен изначално Добре премерен риск....това е ....хазарта има рулетка, талончета, Тото 1 и Тото 2 и те така ...
Да те светна - купувам и ще купувам само на дебел дисконт - 40% и повече. Другото е за хора без акъл, особено на тоя пазар. Пък и акции на САП леко са ликвидни, никой не може да е заклещен в тях
САП е хубава компания.Ако си я купил с40% дисконт....поздравления.
И да искаш няма как да си заклещен в акции.Хонорарите от инвестора не ти стигат за да си купиш
Да те светна - купувам и ще купувам само на дебел дисконт - 40% и повече. Другото е за хора без акъл, особено на тоя пазар. Пък и акции на САП леко са ликвидни, никой не може да е заклещен в тях
Аз не съм заклещен в акции с оборот един обяд в ресторант. Язък за великите лафове с Франкфурта Сега в няколко от вас тук ще останаш едни шитове, както обикновено - вечни "инвеститори"
И да искаш няма как да си заклещен в акции.Хонорарите от инвестора не ти стигат за да си купиш
Коментар