Първоначално изпратено от Иван Давидов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Изгледах презентацията, но Илевън споделят данни до 30.09 и все още нямат преоценки. Ние си смятаме и мечтаем общо взето. Най-интересното бе, че освен тези 12.2% имат safe заеми към Дро за 250 000 евро.
Дали заради това са 10% нагоре днес?
ТаксиМи са големи дървета, а имат голям потенциал, ако влязат в други нисши. В началото на пандемията половината таксиметрови шофьори станаха доставчици на храна, а има по-атрактивни сегменти, но нямат ноу хау.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Персонал най-вече измежду вас, трети фонд дето да търгува втория, а той първия - както сега плащате двойна такса управление - така и тройна
https://youtu.be/oCyXsHC-lQ4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ясно, благодаря !Гледам, че набират яко персонал за много от компаниите им в портфейла.
https://youtu.be/oCyXsHC-lQ4Last edited by redcretin; 15.12.2021, 20:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЯсно, благодаря !Гледам, че набират яко персонал за много от компаниите им в портфейла.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа от 15 часа.Гледам, че набират яко персонал за много от компаниите им в портфейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАми явно съм го пропуснал, бях по задачки. Онлайн среща ли е имало ?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИзгледа го, не се прай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеЩе има ли запис?Ако може линк. Благодаря предварително !
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
Ще има ли запис?Ако може линк. Благодаря предварително !Last edited by haryy; 15.12.2021, 16:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИзтървах ли нещо ?Човек да не мръдне някъде !
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеZdravko, гледаш лимненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеZdravko, гледаш лиЧовек да не мръдне някъде !
Коментар
Коментар