If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До колкото разбрах следващия рунд май ще е за много пари и само за големи инвеститори. Листването от 02.12.2021 им беше за показно - добра ликвидност и над 700 акционери.
Да.Дали ще е Q...1,2 или 3 ...все тая...Срока и без това е 23.01.2024 г. .... + 24 месеца евентуално
До колкото разбрах следващия рунд май ще е за много пари и само за големи инвеститори. Листването от 02.12.2021 им беше за показно - добра ликвидност и над 700 акционери.
Сега ги слушам, очакват следващия рунд да е над 50 млн евро/за Дро Кепитал/ , до месец-два ще се знае. Ще им трябват за масово производство. Предлагането на дро кепитл е като реверанс към малките, защото следващия рунд ще е само за институционални Дро Глобал, ако правилно съм разбрал.
Имах предвид рунд инвестиции Актуална пазарна стойност за Дро и за дела на Илевън
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Изгледах презентацията, но Илевън споделят данни до 30.09 и все още нямат преоценки. Ние си смятаме и мечтаем общо взето. Най-интересното бе, че освен тези 12.2% имат safe заеми към Дро за 250 000 евро.
Дали заради това са 10% нагоре днес?
ТаксиМи са големи дървета, а имат голям потенциал, ако влязат в други нисши. В началото на пандемията половината таксиметрови шофьори станаха доставчици на храна, а има по-атрактивни сегменти, но нямат ноу хау.
Специално за Дро чуй какво готвят за Q1 или най-късно за Q2
Вчера погледите бяха вперени в HRC1. Явно по-проницателните като тебе са изгледали още вчера събитието , а аз чак днес. Много яки компании. Не знаех че КорсДот са се развили толкова, а и TaxiMe са доста добри - успяват да обръщат кризите в техни ( наши ) ползи. Даже и поскъпването на горивата което удря по-голямата част от секторите е в полза на логистиката на компанията, като пречи на тромавите и конкуренти.
Има и други интересни компании.Прави ми впечатление, че имат сериозни % в повечето от инвестициите си. Нищо чудно да има през 2022 няколко бийм-а от Илевън-дружества. Най инетерсно би било около Дронамикс Q1или Q2
Вчера погледите бяха вперени в HRC1. Явно по-проницателните като тебе са изгледали още вчера събитието , а аз чак днес. Много яки компании. Не знаех че КорсДот са се развили толкова, а и TaxiMe са доста добри - успяват да обръщат кризите в техни ( наши ) ползи. Даже и поскъпването на горивата което удря по-голямата част от секторите е в полза на логистиката на компанията, като пречи на тромавите и конкуренти.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар