If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бизнесмап се развива добре, но чак еднорог.....От друга страна Пейхоук още са на загуба, но станаха.Бизнесмап не само са на печалба но и солиден дивидент дават втора година вече.
всички слушат но не всички чуват... както на кфеето с Донев!
1. благодаря на Тони за подкаста
2. Сестра ми учи в американският университет а дъщеря ми е в американско училище...не харесвам Америка!
3. Надява с се един ден хора като тези от под каста да управляват българия
4. инвеститорите задължително трябва да чуят Дани Васко и Стефан- аз накрая намерих време!
5 Васко го предизвиквам на баскет навремето бях добър, много добър!
6 с Дани се запознах на събранието страхотен пич... но не пожела да ми отговори на въпроса кой е следващият еднорог в. Портфейла на илевън след дрона”?
7 без да иска Васко се издаде и неволно отговори в под каста ха ха!
8....а дали Стефан не е проводник на следващият голям инвеститор в дрона... голям рунд серия “а”... лекинко си по навързвам някои негови думи от под каста и мога само д гадая!
Хич не ми помагате с този дребен айс но ще плачете до краят на годината.,,, като литне дрончето.... а пък не дай си боже да се получи и още една компании ка... ко ще правите, не знам!
Хич не ми помагате с този дребен айс но ще плачете до краят на годината.,,, като литне дрончето.... а пък не дай си боже да се получи и още една компании ка... ко ще правите, не знам!
Ша ти се смеем както и досега
Дрончето щеше уж да лети от месеци, сега преместиха старта за 2024. Тогава пък ще им пречи кризата по приемане на еврото и т.н. - ма ти лапай мухите де ...
Коментар