А има и някакъв, който се появява само на аукциони.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко и сега не е изкъртен ...не знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнениеМисля, че все още не е изтекъл срока за обявяване в ТР.Life won't wait for you.
Коментар
-
https://m.youtube.com/watch?v=oBl572vmtCw
всички слушат но не всички чуват... както на кфеето с Донев!
1. благодаря на Тони за подкаста
2. Сестра ми учи в американският университет а дъщеря ми е в американско училище...не харесвам Америка!
3. Надява с се един ден хора като тези от под каста да управляват българия
4. инвеститорите задължително трябва да чуят Дани Васко и Стефан- аз накрая намерих време!
5 Васко го предизвиквам на баскет навремето бях добър, много добър!
6 с Дани се запознах на събранието страхотен пич... но не пожела да ми отговори на въпроса кой е следващият еднорог в. Портфейла на илевън след дрона”?
7 без да иска Васко се издаде и неволно отговори в под каста ха ха!
8....а дали Стефан не е проводник на следващият голям инвеститор в дрона... голям рунд серия “а”... лекинко си по навързвам някои негови думи от под каста и мога само д гадая!Last edited by Scottie Pippen; 08.08.2022, 22:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Мяууу ...да не инвестира дивидента от bso тук.... доста умен ход!.И нямам BSO.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ето..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеХич не ми помагате с този дребен айс но ще плачете до краят на годината.,,, като литне дрончето.... а пък не дай си боже да се получи и още една компании ка... ко ще правите, не знам!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеХич не ми помагате с този дребен айс но ще плачете до краят на годината.,,, като литне дрончето.... а пък не дай си боже да се получи и още една компании ка... ко ще правите, не знам!
Дрончето щеше уж да лети от месеци, сега преместиха старта за 2024. Тогава пък ще им пречи кризата по приемане на еврото и т.н. - ма ти лапай мухите де ...
Коментар
Коментар