Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не бе, глупости!!! Просто се опитвах да изчисля на какъв дивидент да се надявам. И излезнаха към 0,50.... Доволен съм и на това, което ще обявят. Тук ме интересува кап. печалба или ликвидационния дял. Дивидента е добре дошъл.
А за екзотични екскурзии и бързи машини.. капиталовата печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Греъм, вярно ли отваряш думи за 10 ст +/- ?
Че то стъпката при котиране на акцията е 20 ст.Life won't wait for you.
Коментар
-
В интерес на истината, аз очаквах повече. По мои груби сметки, можеха да дадат 0,50 стотинки. А и засега няма нито дума дали ще има дивидент от Енхенсив. Те обикновено дават.
Че то стъпката при котиране на акцията е 20 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеявно някой е очаквалувеличение на дивидента
но миналогодишния - нето 38 стинки бива
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНещо се бавят с уведолмението за ОСА....И защо изоставаме от дрона....те с почти 8% нагоре днесувеличение на дивидента
но миналогодишния - нето 38 стинки бива
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНещо се бавят с уведолмението за ОСА....И защо изоставаме от дрона....те с почти 8% нагоре днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
И тук добре; бях заложил за 0,25
Коментар
-
Мдаа....почти колкото всички дивиденти предходния период...сега да видим Енхенсив дали ще се отчете със същия нараставащ дивидент...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеSuper... да не става кмет на София и за това да се маха от бордовете на фирмите...
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
Коментар