Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Харесвам и мнението ти и дивидента , що си ни пожелал, но Никулден ми харесва повече, като маркер за "шарани" и "банкери"!
Дръж се , не отстъпяй в мижавите стотинки,- не ги отказвам ааа взирам се в хоризонта 25,+ кога ще го срине и подмине???
Туй де го смятаме сал през дрона е такъв келепир за сега, но до кога...?
Скоро ще им дойде времето и на Илевън и на останалите. Като цяло доста ми харесват. Нямам ги ама времето ще покаже какво ще стане тук. Следя с интересе определено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ Бизнесмап всяка година увеличват дивидента. Може да се надяваме догодина и Илевън да увеличат дивидента към нас.
Харесвам и мнението ти и дивидента , що си ни пожелал, но Никулден ми харесва повече, като маркер за "шарани" и "банкери"!
Дръж се , не отстъпяй в мижавите стотинки,- не ги отказвам ааа взирам се в хоризонта 25,+ кога ще го срине и подмине???
Туй де го смятаме сал през дрона е такъв келепир за сега, но до кога...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеИлевън Кепитъл АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
17:59
Уведомление за изплатен от „Енхенсив РД” АД на „Илевън кепитъл“ АД дивидент за2022 г. в размер на 453 640 (четиристотин петдесет и три хиляди шестстотин и четиридесет) лева.
- 1 like
Коментар
-
Илевън Кепитъл АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
17:59
Уведомление за изплатен от „Енхенсив РД” АД на „Илевън кепитъл“ АД дивидент за2022 г. в размер на 453 640 (четиристотин петдесет и три хиляди шестстотин и четиридесет) лева.
- 2 Харесвания
Коментар
-
SeedBlink#SummerOfCuriosity | Още една любима ваканционна дестинация за нас е България Aко случайно прекарате известно време там това лято, спомнете си тези интересни факти за това какво го прави жизнена стартираща среда:
София, Варна и Пловдив са основните стартъп градове на държавите.
България има голям брой местни VC фондове в сравнение с други страни от региона.
Страната брои седем компании еднорози: Telerik, Payhawk, smsbump, botron, LEANPLUM, FITE и SiteGround.
Скоро еднорози: Quantive EnduroSat Dronamics AYO .
Aко искате да научите повече, вижте статията в коментарите. “Наздраве” към големите етапи на българския начинателен пейзаж!
https://goayo.com/Last edited by B.Graham; 10.08.2023, 12:27.Life won't wait for you.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Повече ми харесваха времената, когато Илевън почти настигаше Алтерко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениетук изглежда розово бъдещетоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобре дошъл на дивидента!
Това вече си е много добър дивидент всичко над 22,+ от средна 18ста годишна база
Коментар
Коментар