Първоначално изпратено от fur6ton
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Ама спокойно... гроздето ще става все по кисело!... приятен гроздобер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
Все пак успяха да вземат лиценз от Малта, което си е напредък. Но за момента от всички поети ангажименти май само лиценза са изпълнили. Цената на акцията ясно показва очаквания и за летящ дрон преди края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ако зависеше от мен капитализацията на Дронамикса трябваше да е точно толкова, колкото пари набраха на ИПО-то.В момента се залагат твърде преекспонирани очаквания,а дронът им дори още не е полетял.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗащо според теб капитализацията на Дронамикс е 18 милиона? Стана ми интересно.Last edited by спекуланта; 01.09.2022, 14:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Пак добре че имат приходи имат и подписани договори ,Дронамикса без никакви приходи е 18 милки капитализация......
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук изглежда да има 10+ мил. права за продажба, не знам защо се натискате да ги купувате скъпо...
пък и 30 мил. пазарна капитализация при 400 хил. приходи за Н1Last edited by спекуланта; 01.09.2022, 12:35.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Презентацията на Карол не я видях, но изгледах тази на Импулс, където се включи Юлиан. Дооооста добре му се получи и ме убеди лично мен, че 2023 ще бъдат номер 1 в България. Презентира няколко големи договора, загатна, че до края на Q3 ще има нови огромни. Говори се за геометрична прогресия при приходите и най-големият пазарен дял. Това е възможно да струва не 30, а 300 млн според мен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук изглежда да има 10+ мил. права за продажба, не знам защо се натискате да ги купувате скъпо...
пък и 30 мил. пазарна капитализация при 400 хил. приходи за Н1Last edited by Scottie Pippen; 31.08.2022, 19:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
пък и 30 мил. пазарна капитализация при 400 хил. приходи за Н1
Те, естествено ще обясняват перспективи и растеж, но числата им са малко ниски.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да да, оценя се като стартъп с голям потенциал.. Но пък мен ме притеснява, че модата с тези оценки поувяхна навън..
https://youtu.be/eF-T4J2Vh5Q?t=4021Last edited by Slg; 31.08.2022, 16:42.
- 1 like
Коментар
-
пък и 30 мил. пазарна капитализация при 400 хил. приходи за Н1
Коментар
Коментар