IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биодит АД (BDT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За интересуващите се от Биодит, може да е интересно инфото от г-н Софрониев, което намерих в една ФБ група:

Julian Sofroniev
    Здравейте на всички!
    Казвам се Julian Sofroniev
    и съм основател и Изпълнителен директор на Biodit.

Приятно съм изненадан, че темата, за нашето листване на BEAM пазара, намира място за дискусия във форума.
    Ще се радвам да отговоря на абсолютно всички въпроси ( както и на критичните ), които участниците във форума биха имали.
    Тъй като имах запитвания на лично съобщение, ще копирам отговорите и тук.
    - Цената на акция, ще бъде 1.00
    - Предлагат се 1 000 000 нови акции ( 8% ) от капитала
    - Аз и двата фонда
    инвеститори в компанията, ще блокираме акциите си за период от 24м
    - През 2020 задържаме продажбите близки (85% ) до 2019 год
    - Имаме значително подобрение на финансовия резултат - 2019 ( 577 ), 2020 ( 192 )
    - В следствие на ситуацията през 2020 година имаме отлагане на оборудването на 4 хотела в БГ за следващия сезон.
    -Инсталацията на един от планираните хотели се извършва в момента по план
    - През Август пуснахме нова бизнес линия с абонаментно плащане ( сключени договори за 122 локации, 21 вече оборудвани )

......

Всъщност за листването на BEAM няма големи предизвикателства, а по-скоро документална подготовка. Ние бяхме готови за листване два месеца след, като стартирахме процедурата. Но първата дата която БФБ предложи, беше за края на м. Април и преценихме, че по време на най-големия хаос покрай Ковид19 и локдауна, не е подходящо да го правим. Затова решихме да изчакаме докато ситуацията се поуспокои.

По отношение на управлението след листването, единственото ново нещо е, че ще започнем да публикуваме официално и регулярно цялата финансова информация, както и всичко ново около компанията. Ще има и прoмяна в борда на директорите в следствие на влизане на нов стратегически инвеститор ( HR capital ), чрез изкупуване на дялове от един от текущите ни инвеститори ( VC Neveq ).

Така втория най-голям инвеститор вече, ще е HR capital, съответно и той, ще заеме мястото в борда на Neveq.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

А картинките от Биодит защо?
      За да са от извора, оригинални. Ако е друга фирма, то от нея.

Така работи корупцията и корупционния мозък.

А некорумпируемите хора са много малко, ако става въпрос за пари.
      А ако не иска пари, ще го заплашим със здравето и живота на най-близките му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Ако мислех да го направя наистина, нямаше да го пиша тук.
        Но идеята е много лесна и надали съм първия, който се е сетил.
        А картинките от Биодит защо?
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Май има предвид релефни, с отпечатъци от пръсти... току виж те привикали за малка справка в РПУ-то, щото... сещаш се
          Ако мислех да го направя наистина, нямаше да го пиша тук.
          Но идеята е много лесна и надали съм първия, който се е сетил.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Нещо като гумени ръкавици ли? Уау!
            Май има предвид релефни, с отпечатъци от пръсти... току виж те привикали за малка справка в РПУ-то, щото... сещаш се
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
              Братлета, мисля си вече за нелегална фирма за производство на силиконови облекалки на пръстите.
              Не е сложно производство, картинките ще вземам от Биодит.
              Печалбата ми ще е в пъти повече, но ще я деля с Биодит и полицията, разбира се.
              Нещо като гумени ръкавици ли? Уау!

Коментар

• Братлета, мисля си вече за нелегална фирма за производство на силиконови облекалки на пръстите.
                Не е сложно производство, картинките ще вземам от Биодит.
                Печалбата ми ще е в пъти повече, но ще я деля с Биодит и полицията, разбира се.

Коментар

• „Първичното ни публично предлагане ще бъде осъществено през втората или третата седмица на януари, но точната дата ще бъде обявена на 21 декември, съгласно правилника на ВЕАМ“, информира изпълнителният директор на "Биодит".

Той разкри, че има предварителен интерес от инвеститорите след проведеното роудшоу. Това са български фондове за взаимно управление и над десетина индивидуални инвеститори, които са проучвали условията за листване.

https://www.investor.bg/novini-i-ana...pazara-318202/

Коментар

• Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнение

Брато, видно е от цитатите, че пишеш и препоръчваш едно, а казваш си правил друго - редно е да замълчиш вече . Да не говорим, че нито една прогноза не ти се е сбъднала. Peace
                    Да не говорим за прогнозите за "презаписа" на градус на 1,80(ipo) ....яко..., но да почиват в мир, Peace!!
                    ps. Моите почитания за наблюдателността брато-нигъ - така да се каже

Коментар

• извинявам се на разпозналите се и моля администратора да изтрие всички постове некасаещи темата.
                      Last edited by tony1975; 17.12.2020, 12:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение

Явно колегите са прави, че в този форум само печеливши играчи.
                        Напротив пич попитал ме е за тези не крия загубите
                        стара
                        хика
                        компенсаторки
                        цкб
                        мога и да отидем до двата посредника в които търгувам за разпечатки а лепка като Тонката видях за първи път на събранието на алтерко инатлив военен които няма добавена стойност.опитахсе и на него да помогна защото просто така съм устроен да помагам на хората майка доктор баба учител генотип на поведение ..така съм устроен
                        питвам се да го спра това с помагането защото много енергия хабя и много вампири привличам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                          И
                          и понеже много знаеш
                          в сирма влизам пет пъти с 10к всеки от петте пъти между 15-40% печалба
                          доверие на излизане от софикс купено с 200к на 1.55 продадено на 3.12
                          трейс на излизане от софикс 2.34 пак с над 200к продадено на 3.36
                          хим купен 1.10 над 500к продаван на 1.79 на 1.40
                          за алтерко не коментирам...
                          тонка бонбонка какъвто си такъв си оставаш цял живот!
                          успех в живота бфб и в любовта!
                          опитах се нещо малко да ти помогна,но от сърце!
                          Брато, видно е от цитатите, че пишеш и препоръчваш едно, а казваш си правил друго - редно е да замълчиш вече . Да не говорим, че нито една прогноза не ти се е сбъднала. Peace

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                            И
                            и понеже много знаеш
                            Явно колегите са прави, че в този форум само печеливши играчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Привет и на теб - понеже във втора тема ми даваш математически съвет и оценка, съгласен съм с теб - нека по-малко да пишем и размишляваме

От темата на Сирма:

От темата на Химимпорт:

В темата на Доверие:

И темата на Трейс груп:

(Хайде дано не си уроки за Алтерко)

п.п. Темата е Биодит - нека разговорите са за компанията, ако имаш други мъдрости и съвети към мен - пиши ги на месинджъра
                              И
                              и понеже много знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнение
                                Каква ще е цената на акция?
                                В линка, който Тони е постнал, някъде мернах, че май е номинал, но може да греша, защото четох по бързата процедура. Просто ми стана любопитно, какво се е случвало последната година с дружеството, а не толкова параметрите на предлагането. Те така или иначе ще ги уточнят след 20.12 или 21,12 - пак трябва да зачетеш и за датата

Коментар

Working...
                                X