IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биодит АД (BDT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    11 март ОСА
    - Промяна на адреса
    - Промяна в СД - на мястото на Христо Христов от Ейч АР влиза Петър Полилеев от Текра
    Имаше ли събрание, нямаше ли... кой да ти каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Пост на Poncho в темата за HRC

Ето аудио: https://jumpshare.com/s/Sy6nXhd4kBkl06kVnecc

Първите 40 мин разговор с хората на Ендевър.
      ЕйчАр ще набират капитал евентуално. Иска им се да купят нещо евтинко, ама без пари не става.
      Осъзнават, че голямата тежест на еБаг пречи на диверсификацията, но няма да намалят дела, защото компанията расте супер - около 50% през януари.
      От развитието на Биодит не са доволни -- при този обем на приходите очакват по-големи ръстове.
      Аз мисля, че тази година приходите на Биодит ще са около или малко над 2 милиона. И ще покажат първа печалба!

Коментар

• Пост на Poncho в темата за HRC

Ето аудио: https://jumpshare.com/s/Sy6nXhd4kBkl06kVnecc

Първите 40 мин разговор с хората на Ендевър.
        ЕйчАр ще набират капитал евентуално. Иска им се да купят нещо евтинко, ама без пари не става.
        Осъзнават, че голямата тежест на еБаг пречи на диверсификацията, но няма да намалят дела, защото компанията расте супер - около 50% през януари.
        От развитието на Биодит не са доволни -- при този обем на приходите очакват по-големи ръстове.

Коментар

• Ако някой не е забелязал имаме и отчет: https://www.x3news.com/?x3id=176632

48% ръст на приходите, като второто шестмесечие са 706 хил.лв. при 419 хил.лв за H1. Ръста е изцяло през H2.
          Печалбата все още е "мръсна дума", но минуса не расте заедно с приходите, а все пак намалява (-290 срещу -377 за 2022 г.)

Коментар

• Срещата в 16:00 с BIODIT ще е в ZOOM- прилагам линк:

https://us06web.zoom.us/j/87270516244
            Last edited by tony1975; 05.03.2024, 16:22.

Коментар

• Някак загубих вяра, че ще има нещо и на 5-ти март. Дали наистина ще го "довлекат" за среща?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Може да го питаш другата седмица:

На 5 март 2024 г. от 16 ч., Юлиан Софрониев, Главен изпълнителен директор и основател на BIODIT, ще направи онлайн презентация на плановете на компанията за бъдещето ѝ развитие.

https://www.impulsegrowth.eu/webinar...b98nvBqfOrGGgs
                Започвам да си мисля, че няма смисъл.

Част III Правила за допускане на финансови инструменти
                Чл. 33. (1) Емитентите, чиито емисии са допуснати до търговия на пазар BЕAM, са длъжни да
                оповестяват:
                ....
                9. годишна справка за финансовото състояние със съдържанието по образец, утвърден от
                Комитета по управление – не по-късно от 28 февруари на съответната година.
                Last edited by tony1975; 01.03.2024, 18:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Високосна година, по-дълъг февруари от друг година, отчет/справка/нещо каквото и да е!?!?
                  Може да го питаш другата седмица:

На 5 март 2024 г. от 16 ч., Юлиан Софрониев, Главен изпълнителен директор и основател на BIODIT, ще направи онлайн презентация на плановете на компанията за бъдещето ѝ развитие.

https://www.impulsegrowth.eu/webinar...b98nvBqfOrGGgs

Коментар

• Високосна година, по-дълъг февруари от друг година, отчет/справка/нещо - каквото и да е!?!?
                    Last edited by tony1975; 01.03.2024, 18:15.

Коментар

• Биодит АД-София
                      Представяне на покана за свикване на общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите
                      09:26
                      Биодит АД-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 11-03-2024г. от 11:00 часа в София 1700, ул.Йордан Стратиев 2Г; ет.6, офис 14, при следния дневен ред:

Биодит АД-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 11-03-2024г. от 11:00 часа в гр.София 1700; ул.Йордан Стратиев 2Г; ет.6, офис 14, с дневен ред:

1.Приемане на решение за промяна на адреса на управление на дружеството на гр.София 1700; ул.Йордан Стратиев 2Г; ет.6, офис 14.
                      2.Приемане на решение за промяна в състава на Съвета на директорите на дружеството, а именно да бъде освободен от длъжност и отговорност Христо Георгиев Христов и да бъде назначен Петър Стефанов Полилеев.

Допълнителна информация може да получите на тел: +359878402250.
                      Прикачени файлове: Материали * Дневен ред *

Коментар

• Разговорът с Юлиян Софрониев, Основател и Изпълнителен директор на Biodit Global Technology ще води Николай Мартинов, управляващ съдружник на Impetus Capital.

В рамките на събитието ще научите повече за:

Мисията и целите на Biodit: Кратък преглед на мисията, визията и ключовите постижения на компанията от нейното създаване до днес.
                        Три години на борсата: Анализ на пътя на Biodit от борсовия дебют до настоящия момент - ключови моменти, предизвикателства и успехи.
                        Стратегии за растеж: Разглеждане на стратегиите, които Biodit използва за да се развива и адаптира в динамичната бизнес среда.
                        Бъдещи перспективи: Представяне на плановете и очакванията за бъдещето на компанията, включително предстоящи проекти и инициативи.

Регистрирайте се за участие, за да ви изпратим линк, от който да се присъедините на събитието.

Повече информация за Biodit ще намерите в сайта на Impulse Growth - https://www.impulsegrowth.eu/biodit/
                        Last edited by tony1975; 10.02.2024, 09:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Включих се в срещата и внимателно изгледах всичко. На въпрос кога ще излезнем на печалба, отговорът беше до края на годината или ще сме на нулата или на малка загуба. Имаше обещание, че запис от срещата ще се качи в канала на компанията в ютуб, което не се случи няколко месеца. След като колегите започнаха да питат в темата какво става? как е минала срещата? какво казаха? тогава се сетиха да публикуват записа. Мисля, че отношението е ясно, особено след вчерашния пост.
                          От друга страна пък в колко дружества изобщо влизат във форума мажоритарите, за да пишат?!
                          Вуйчото във Софарма или чичото беше да не би да е по-информативен. Влезе веднъж във форума и като го започнаха се схвана та се изнесе. С плюене по мажовците, те се отказват да влизат тука и да пишат
                          На мнение съм, че се сипе в малко повече излишна жлъч срещу мажоритаря. Имаше информация да се прецени и да се реши. Сега да се плюе по човечеца, който се старае да успокои недоволните от цената е кофти, защото всеки има глава с която може сам да преценя дали и колко да участва в това дружество и е добре първо у себе си да си види грешките, после да обвиняваме другите
                          А реално недолството е от цената на хартишката, но това всички знаем, че е пазарен механизъм
                          п.с. аз тук нямам, защото компанията не ми е вдъхвала сериозен мащаб , за да инвестирам в нея
                          Last edited by AF Debugger; 09.02.2024, 13:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                            Аз съм на мнение, че компанията си работи и резултатите ще са ОК. Аз следя резултатите, а не кой какво казал. За мен 1.20 е добра цена за купуване и съм в играта.
                            Включих се в срещата и внимателно изгледах всичко. На въпрос кога ще излезнем на печалба, отговорът беше до края на годината или ще сме на нулата или на малка загуба. Имаше обещание, че запис от срещата ще се качи в канала на компанията в ютуб, което не се случи няколко месеца. След като колегите започнаха да питат в темата какво става? как е минала срещата? какво казаха? тогава се сетиха да публикуват записа. Мисля, че отношението е ясно, особено след вчерашния пост.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                              Аз съм на мнение, че компанията си работи и резултатите ще са ОК. Аз следя резултатите, а не кой какво казал. За мен 1.20 е добра цена за купуване и съм в играта.
                              Марадонка, ами то няма мач в който не играеш бе човек. Този твой портфейл направо се сбърква от промени, дай му малко почивка да се освести.

Коментар

• Здравейте, да речем, че съм нов на борсата, но следя компанията от листването и. Много неща се изписаха в тази тема от "запознати", но в крайна сметка миналата година имаше среща с инвеститорите (макар и късно обявена) - та въпросът ми е колко от вас присъстваха, за да кажат какво е реално положението?

Коментар

Working...
                                X