Първоначално изпратено от Gyorev2023
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
GPchat искуствен интелект, биометрия по-телефонитеи д-р.
Една от най дървените инвестиции който съм правил на Бим пазара.
Бесен съм за това че повярвах на българска компания за развитие и ей го реалността е съвсем друга.
Добре че излезнах от този филм (титаник) че има и други неща за гледане въпреки закупения билет.
Без препоръка разбира се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеFree-float намалява с 30784 акции от изсипването миналата седмица.
Само дето ми липсва едно уведомление.
Ей, не се научиха тия хора!
Само дето в него пише "разпореждане", ама свободните акции не се увеличават, а намаляват.
Според ЦД човека купил, той вика продал.
Ако всички са прави, аз ли съм в грешка?
И още веднъж: http://www.x3news.com/?x3id=169428
Замениха и "разпоредил" с "придобил". Файловете иначе са все едни и същи.
И на края никой няма да ви се разсърди, ако когато споделяте информация, която касае дейността на Биодит във Фейсбук я публикувате и за инвеститорите си чрез x3news.Last edited by Poncho; 11.05.2023, 17:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Все пак тук е старт-ъп, ... мисля, че Биодита си има добри шансове да се развие....
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Е .....Морганика пък е още по-напред от останалите ама и той като пазарна оценка продължава да копае надолу
- 2 Харесвания
Коментар
-
Поне имат вече регулярни приходи, докато примерно СИН, ДРОН са на стартова позиция....
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Май себестойността на бравите им е твърде ниска за да има добра печалба ,грубо една такава с монтажа по мои сметки е около 300лв(може и да бъркам разбира се).Трябва доста повече продажби за да видим в отчетите хубави цифри
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Жълти стотинки са това!
Коментар
-
Вървят добре нещата последно време: всеки месец нова сделка с хотел! Като започнат по 2 сделки на месец, тогава и цената ще скочи двойно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mariii97 Разгледай мнениеХотелската система на Biodit ще бъде внедрена в новостроящия се хотел Blue Star 4 звезди в София, който се състои от 65 стаи. Това е първият хотел в София, който ще бъде оборудван с нашето иновативно хотелско решение. Системата ще бъде внедрена с партньорството на А1 и Брадърс секюрити груп.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хотелската система на Biodit ще бъде внедрена в новостроящия се хотел Blue Star 4 звезди в София, който се състои от 65 стаи. Това е първият хотел в София, който ще бъде оборудван с нашето иновативно хотелско решение. Системата ще бъде внедрена с партньорството на А1 и Брадърс секюрити груп.Last edited by Mariii97; 10.05.2023, 16:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
На 10.04.2023г. “Биодит” АД подписа договор за предоставяне на финансова помощ по Програмата за икономическа трансформация от Националния план за възстановяване и устойчивост, съфинансиран от Европейския съюз чрез СледващоПоколениеЕС №BG-RRP-3.004-0948-С01 "Технологична модернизация в предприятието".
Обща цел на проекта: Основната цел е да се повиши ефективността на производствените процеси в „БИОДИТ“ чрез инвестиции в технологично оборудване, изцяло обезпечаващо прилагането на ИКТ в производството.
Бюджет: 200 247 лв., от които 100 123.50 лв. (50%) под формата на безвъзмездна
финансова помощ и 100 123.50 лв. (50%) собствен принос.
Очакваните резултати от подкрепата по проекта са:
Двойно разширяване на производствения капацитет и ускоряване процеса на производителност;
Цифровизация на производствения процес;
Повишаване на ефективността на производствените процеси;
Намаляване на производствените разходи
Линк - https://www.facebook.com/biodit/phot...2949198998422/
- 1 like
Коментар
Коментар