Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Всеки си знае, аз не правя сметка на парите и папирите на никого. Тук винаги съм подхождал с неразбиране, просто защото нищо не схващам от бизнеса им и го считам за булшит с всички смарт простотии, като гасене на тока и лампи в 16 милиона цвята, да речемНо това не пречи на акцията да се държи повече от отлично и акционерите да са направили хубави кинти тук, нали? Виж това за имотите ми е малко непонятно, ама...
Аз лично считам, че правата много трудно ще достигнат двуцифрени стойности, измерено в стинки, т.е. който продава сега, би бил на плюс. Но това си е мое виждане, аз самият нямам папири тук и следя акцията просто от любопитство. Желая успех и да удвоите кинтите от инвестицията си тук.
Не е препоръкЪ
А както е казал Костолани - като има златна треска, по-добре инвестирайте в лопати!
Прав си, че всеки си знае, макар, че за подобни простотии и интернетски технологии растат и лродажбите ....на СпидиLast edited by precakanoto; 01.10.2020, 13:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Да влизат по-скоро с Телелинк и Илевън в Софикс и да формират нашия ФАНГ, че БФБ има нужда от нови локомотиви, явно с рециклираните не става!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Груйче, ай ся, не ни подценявай толкова.Абсурдно е да нулираме спидито, че да купим само 1/5 от картонките които имаме тук
А има и други по-сгодни за продажба, но всеки уважаващ се бфб-инвеститор държи достатъчно кеш за удобни моменти, кат този (примерно)Но това не пречи на акцията да се държи повече от отлично и акционерите да са направили хубави кинти тук, нали? Виж това за имотите ми е малко непонятно, ама...
Аз лично считам, че правата много трудно ще достигнат двуцифрени стойности, измерено в стинки, т.е. който продава сега, би бил на плюс. Но това си е мое виждане, аз самият нямам папири тук и следя акцията просто от любопитство. Желая успех и да удвоите кинтите от инвестицията си тук.
Не е препоръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение++
А за правата има очаквана и пазарна цена
Очакваната е = (4 кинта минус 3 кинта) и всичкото делено на 5.
Пък ще видим каква ще е пазарната, особено в края на периода за търговия
А ако се запише цялата емисия, очакваната цена на книгата след успешното увеличение на капитала е = 15x4 (текуща капитализация)+ 9 мил. ( набран капитал) и всичко това разделено на 18 (броят на книгите след емисията)
Разбира се това е чисто хипотетично, ако не се случи някоя патаклама покрай турция, или някоя избушвация на Дао-Жо покрай щатските избори , ковида или друго непредвидено обстоятелство
Но все пак Алтеркото показа, че се справя с кризата от последната година, че БФБ има нужда от нови локомотиви, явно с рециклираните не става!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемисля да запиша, каквото ми се появи като права другата седмица... а и да видим пазарната цена на правата каква ще е
А за правата има очаквана и пазарна цена
Очакваната е = (4 кинта минус 3 кинта) и всичкото делено на 5.
Пък ще видим каква ще е пазарната, особено в края на периода за търговия
А ако се запише цялата емисия, очакваната цена на книгата след успешното увеличение на капитала е = 15x4 (текуща капитализация)+ 9 мил. ( набран капитал) и всичко това разделено на 18 (броят на книгите след емисията)
Разбира се това е чисто хипотетично, ако не се случи някоя патаклама покрай турция, или някоя избушвация на Дао-Жо покрай щатските избори , ковида или друго непредвидено обстоятелство
Но все пак Алтеркото показа, че се справя с кризата от последната година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПишете, пишете, само не забравяйте и да поразпродадете малко от някой друг "балоняк", че да финансирате имота в Кръстова вада или където беше. Все пак парите са крайна величина, освен сред инвеститорите на БФБ, които винаги имат едни резервни 50-100К в джожа, ей така, да си харчат и да допълват при всеки спад или да записват на сгодни цени
Груйче, ай ся, не ни подценявай толкова.Абсурдно е да нулираме спидито, че да купим само 1/5 от картонките които имаме тук
А има и други по-сгодни за продажба, но всеки уважаващ се бфб-инвеститор държи достатъчно кеш за удобни моменти, кат този (примерно)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Аз записвам директно на 3 кинта.. Да дотамЪня бройката
Коментар
-
Пишете, пишете, само не забравяйте и да поразпродадете малко от някой друг "балоняк", че да финансирате имота в Кръстова вада или където беше. Все пак парите са крайна величина, освен сред инвеститорите на БФБ, които винаги имат едни резервни 50-100К в джожа, ей така, да си харчат и да допълват при всеки спад или да записват на сгодни цениNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЛейдита и Жентълмени
какво да я правим таз книга, в новоемитирания вариант?!
Предлагам да вземем да я запишем, - при мен натам отива работата
Коментар
-
Първоначално изпратено от againn-here Разгледай мнение
Аплодисменти за професионалния подход - актьор с отличен английски (и като произношение). Както правят големите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
https://www.youtube.com/watch?v=NpJE...8F6YJHmEBQx3xk
https://www.youtube.com/watch?v=9mTToM1IDE4GN
Коментар
Коментар