Първоначално изпратено от stat counter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеТук може и да има ръст в акцията. Вижте само какво е движението при Чайкафарма. Щом там този номер минава, значи и тук може да мине.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеТук може и да има ръст в акцията. Вижте само какво е движението при Чайкафарма. Щом там този номер минава, значи и тук може да мине.
това е булгаристанщина!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеСамо хейтъри ли останаха в този форум?!
Много ви се "радвам", защото аз записах доста акции.
Вие си губете времето за безсмислени сравненияНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеСамо хейтъри ли останаха в този форум?!
Вие си губете времето за безсмислени сравнения
Факт е че компанията прави ИПО в годината с най-слаби резултати от последните 3 години! Обаче очаква да се случат чудеса и догодина да са 3х по-печеливши!
Освен това пиър групата им е 2-3х по-евтина от тях, та се питам с какво толкова Алтерко са по-добри от някои от азиатските фирми в този бранш.
Теб примерно какво точно те привлече да купиш тук? Само недей да казваш, че си почитател на теорията за по-големия глупак (т.е. че има и по-заблудени инвеститори, които биха се подлъгали да купят акциите и на по-висока цена), защото това не е дългосрочна стратегия за инвестиции.
Коментар
-
Вие си губете времето за безсмислени сравненияЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеВиждам много паралели със Сирма и не мога да разбера тези ритейл инвеститори записали акции на цена от 1.45лв! За тях няма ли NYSE, NASDAQ etc, че трябва да се набутват във фирма листваща само 10% от акциите си (ниска бъдеща ликвидност) и без лок-ъп.
Явно още има да се взимат парите на наивниците докато се научат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеА тия хубавци спомянте ли си ги:
Специализирани Бизнес Системи АД (6SP/SBS)- и те прибраха пари от борсата навремето.
Сега ги погледнах пак, откакто са се листнали на борсата май не са били на печалба тия юнаци.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
SBS
А тия хубавци спомянте ли си ги:
Специализирани Бизнес Системи АД (6SP/SBS)- и те прибраха пари от борсата навремето.
Сега ги погледнах пак, откакто са се листнали на борсата май не са били на печалба тия юнаци.Last edited by Alee; 23.10.2016, 21:58.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеНепрекъснато се коментира цифрата 1.45 лв., а не малко са дали по - високи лимитирани поръчки или дори пазарни, като за тях тези 1.45 може и евтино да изглеждат и да си докупят още след старта на търговията, въпреки цифрите и коефициентите, които се цитират и не оспорвам.
Компанията и продуктите са интересни, през следващата година ще се види дали ще оправдае очакванията на записалите акционери.
Коментар
-
Непрекъснато се коментира цифрата 1.45 лв., а не малко са дали по - високи лимитирани поръчки или дори пазарни, като за тях тези 1.45 може и евтино да изглеждат и да си докупят още след старта на търговията, въпреки цифрите и коефициентите, които се цитират и не оспорвам.
Компанията и продуктите са интересни, през следващата година ще се види дали ще оправдае очакванията на записалите акционери.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар