Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Рaстеж от над 70% годишно за нищо го нямате
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеНе съм видял още информация, че бизнеса им нараства след това
Рaстеж от над 70% годишно за нищо го нямате
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Груче, добре дошъл, Скоро не беше минавал тъдява, та точно си мислех, че вече тр. да ти е домъчняло за компанията в темата
А защо Лом, а не Котел, и там има тъмно зелени, всички са добре дошли
Идвай по-често, да стимулираш късмета по позицията
Батя, не сравнявам лешперко с фибанкасъту, а с надъхванията (включително твоите) там. Сравнявам го със Сирма войвода - ако искаш, мога и от там да извадя цитати и надъхвания как било новият Майкрософт ракетен, как влияело много добре на суфлекса, гарантиран дивидент, мажото не е като онези, другите и т.н. А и както знаеш в последните години, много по-лесно се влиза в дадена позиция, отколкото се излиза от нея - бг реалност просто.
П.С. Най-искрено желая успех и д а ме опровергаете след година, две или когато и да е в близко бъдеще.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Може би и е добро дружеството, но по-сигурно е, че е добре оценено ..,а аз търся недооценени. Добре се оцени, когато разпродаде голяма част от бизнеса си и даде добър дивидент. Но аз не съм сигурен дали това е повод да се вдига цената. Не съм видял още информация, че бизнеса им нараства след това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Разбира се, че могат, и вероятно ще го направят - ако трябва ще ги дадат на тъмнозелени от Лом и готово - иска се просто 750 броя акционери и това е. Щом други го могат, що лешперко да не го могат? Така че това би било плюс за имащите тук, макар никиту отдавна да не е фактор за нищо. Ма пък за пред "чуждестранните" инвеститори, дето щях да се избиват да влизат тук, даже някой беше поствал лафчета из нетя, как чакали на купове да си купят от новия МайкрософтТа гледайте войводата, сещайте се за тук - буум енд бърст е въпрос на време - това е мнение на хейтър, който няма 5 лева да си купи една акция и подсмърча като цигане за баничка, разбира се
А защо Лом, а не Котел, и там има тъмно зелени, всички са добре дошли
Идвай по-често, да стимулираш късмета по позицията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Защо така негативно бре Грую ? Това е една от малкото интересни и различни компании на борсата ! Нека им дадем шанс и да видим какво ще постигнат, за сега мисля, че се развиват много добре. Добрите компании е нормално да са високо оценени, много хора ще кажат, че и твоите любимци Спиди също са скъпи.
За спиди е друга бира, така че, ако искаш, заповядай в темата да коментираме, знаеш, че там нямаме проблеми с чуждото мнение и на "затапваме" с "великата фраза" - нямаш акции и искаш да си купиш еФтино, а, гиди скъсан сривльоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеAllterco Robotics US Partners with Jorvo to Deliver Industry’s First End-to-End Smart Home System for New Construction
http://www.globenewswire.com/news-re...struction.html
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Защо така негативно бре Грую ? Това е една от малкото интересни и различни компании на борсата ! Нека им дадем шанс и да видим какво ще постигнат, за сега мисля, че се развиват много добре. Добрите компании е нормално да са високо оценени, много хора ще кажат, че и твоите любимци Спиди също са скъпи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеAllterco Robotics US Partners with Jorvo to Deliver Industry’s First End-to-End Smart Home System for New Construction
http://www.globenewswire.com/news-re...struction.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Разбира се, че могат, и вероятно ще го направят - ако трябва ще ги дадат на тъмнозелени от Лом и готово - иска се просто 750 броя акционери и това е. Щом други го могат, що лешперко да не го могат? Така че това би било плюс за имащите тук, макар никиту отдавна да не е фактор за нищо. Ма пък за пред "чуждестранните" инвеститори, дето щях да се избиват да влизат тук, даже някой беше поствал лафчета из нетя, как чакали на купове да си купят от новия МайкрософтТа гледайте войводата, сещайте се за тук - буум енд бърст е въпрос на време - това е мнение на хейтър, който няма 5 лева да си купи една акция и подсмърча като цигане за баничка, разбира се
- 4 Харесвания
Коментар
-
Дали ще влезе в Софикс през март или септември 2021 не е толкова важно. Но почти сигурно март ще влезе в БГТР30. Вярно е, че аз много бих искал да влезе в Софикс още март за да може да издърпа индекса и с известно закъснение и пазара нагоре, но каквото такова. В смисъл тук важното е как се движи растежа на компанията, но част от пишещите не се интересуват от бъдещето и го игнорират. Точно поради това им е трудно да оценят компанията. Ще наблюдаваме с интерес събитията.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Елана и Сирма раздадоха на служители, не мисля, че на хора хванати от улицата може да дадеш по 10 акции и готово. За Алтерко не знамТа гледайте войводата, сещайте се за тук - буум енд бърст е въпрос на време - това е мнение на хейтър, който няма 5 лева да си купи една акция и подсмърча като цигане за баничка, разбира се
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар