If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ехх Груйче, явно си човек с много свободно време.. или пък представител на родната бюрокрация, която лапка увеличените й от Боко заплатки, докато си клати краката и се чуди какво друго да прави, че пасиансите вече много омръзнаха..
Иначе едно са художествените измислици на кибика, друго си е раелната борсова котировка на която можеш да осребриш с 200% доходност инвестицията която си направил само преди 5 месеца
Eх, да бях администрация Виж ся, Батя, аз винаги си признавам и успехите, и провалите - тук не мога да не отбележа едно - режисьорът не оставя акцията без подкрепа и си я побутва когато и където трябва, освен това го прави с обем, който е немислим за родните акцийки. Какво повече да му трябва да човек, който не е виждал друго на изтерзаната БФБ в последните 5 години, откак Никсъна загъна цирка? Разбора се, че всички ще са доволни - те и в Ийст_уест бяха доволни едно време (поне първите), и то много доволни. Ма основата куца, и то куца яко, а ръстът на цената е толкова изпреварващ, че амазона ряпа да яде. И ви дадох да четете статията в Капитал, която Тони явно е решил да не споделя, за да се видите къде сте - нито сте евтини, нито сте иновативни. В най-най-добриятт случай на сценариста, пиесата Халтурко ще я дадат за някое евро на някой голям режисьор. И ако това стане, ще ви кажа евала! Ма да инвестираш тук само за да намериш баламурници на запад, за мен не е инвестиция във фундамент. За друг е - засега аз греша и то греша с много (ето, никога не ми е проблем да си го призная), да видим какво ще се случи накрая и кой ще се смее последен.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ехх Груйче, явно си човек с много свободно време.. или пък представител на родната бюрокрация, която лапка увеличените й от Боко заплатки, докато си клати краката и се чуди какво друго да прави, че пасиансите вече много омръзнаха..
Иначе едно са художествените измислици на кибика, друго си е раелната борсова котировка на която можеш да осребриш с 200% доходност инвестицията която си направил само преди 5 месеца
Батя внимавай какво пожелаваш. - Не сме тук за 200% все пак!
E ако Груйчето се включи на 30 кинта може и да направи едни 200-300% Малко но от сърце дет се казва.
Без да е препоръка де, може и по-рано да се включи
И какво се случва - предвам разказ на един културтрегер от Варна - едни пъпчиви ИТ-та се допитали до режисьора на яхтата Кор Кароли как да направят успешна трагикомедия и той им създал Халтурко!
- В първата сцена има ядене и пиене на корем, като се обещава още повече ядене и пиене, за да се привлече публика.
- Във втора сцена яденето се поръчва хептен на килограм, като всичко е китайско и на промоция - идват още клиенти, които си плащат масрафа за години напред с обещанието за още повече плюскане.
- В трета сцена някои искат да си ходят, щото вече са преяли - няма проблеми, вика режисьора, с парите от новите адепти плащаме на старите.
- В четвърта сцена почва оригването, но им се обещава, че пиесата Халтурко ще се поставя във Франкфурт на майната си.
- Следва първи антракт - някои искат да си ходят, щото им е писнало от плюскане на нискобюджетен боклук, но режисьорът обещава още повече китайска манджа, като дори наема Памела Андерсън да мине през антракта и да покаже как яде уникалната манджа на китайския ребрандировач с европейска опаковка. Някои не се кефят на Памела, но други им обясняват, че нищо не разбират и имало много материал в силиконовата долина ли беше, силициевата ли, не запомних
- В пета сцена новото китайско ядене си е като старото, но режисьорът вече е продал сингапурския си диван и раздава захарчета за без пари - всички пият кайве и са доволни
- В шеста сцена се прави коктейл (за някои само кок) за отбраната клиентела, която ще поднесе новините за пиесата Халтурко във Франкфурт на майната си. Изнася се важно инфо - в Германия си имали достатъчно китайски бракми, и преопаковани не им трябвали. Някои започват да се изнасят от театрото (ма аз само за малко, да видя жената как е)
- В седма сцена режисьорът продава и датския си махагон и раздава още билети - по 2 на всеки три, като казва на културтрегерите, че ако ги продадат на нова публика, ще реализират голяма печалба
- Следва втори антракт - на него режисьорът се изсулва, уж щото трябвало да вземе Оскар за цялостно творчество, но това остава незабелязано
- В осма сцена следва логичния финал - ако има заредена пушка, то тя задължително гърми на финала. Повече зрители и културтрегери викат, че това не било пушка, а главния актьор се бил набамкал с китайски боб, та затова. Най-близките до изходите напускат, за другите остава ботълнека на изхода и кока без тейла на коктейла
Груец, сценарии можеш да пишеш всякакви, но резултатите на компанията най добре говорят ! Защо не вземеш да признаеш нещо съвсем очевадно най сетне !
Г-н Груев до тук 13.8 милиона лева. Имаме още девет месеца да минем 70. Сега великденска промоция, на зима черен петък, нов шеф в САЩ, ново дружество за азиатския пазар, явно ще пия уиски на борда на яхтата. Лека. Утре успешна търговия.
Чакай да сложа плюсче, че от преди изборите не гледах форума, а е удоволствие да се чете "гещалта"
в оригинал дето се казва Та наваксвам, със задна дата.
Интересно е да се чете приятно четиво, даже и назад
ps. (Усетих какво си имал предвид с - "Лека. Утре успешна търговия." - много далновидно и актуално )
Аа чакай, ранко им е! Нека им платят по 80 лв. след 3 месеца и ще си купят тук на 16-ка
А и си личи че все още не вдяват какво се случва ..
И какво се случва - предвам разказ на един културтрегер от Варна - едни пъпчиви ИТ-та се допитали до режисьора на яхтата Кор Кароли как да направят успешна трагикомедия и той им създал Халтурко!
- В първата сцена има ядене и пиене на корем, като се обещава още повече ядене и пиене, за да се привлече публика.
- Във втора сцена яденето се поръчва хептен на килограм, като всичко е китайско и на промоция - идват още клиенти, които си плащат масрафа за години напред с обещанието за още повече плюскане.
- В трета сцена някои искат да си ходят, щото вече са преяли - няма проблеми, вика режисьора, с парите от новите адепти плащаме на старите.
- В четвърта сцена почва оригването, но им се обещава, че пиесата Халтурко ще се поставя във Франкфурт на майната си.
- Следва първи антракт - някои искат да си ходят, щото им е писнало от плюскане на нискобюджетен боклук, но режисьорът обещава още повече китайска манджа, като дори наема Памела Андерсън да мине през антракта и да покаже как яде уникалната манджа на китайския ребрандировач с европейска опаковка. Някои не се кефят на Памела, но други им обясняват, че нищо не разбират и имало много материал в силиконовата долина ли беше, силициевата ли, не запомних
- В пета сцена новото китайско ядене си е като старото, но режисьорът вече е продал сингапурския си диван и раздава захарчета за без пари - всички пият кайве и са доволни
- В шеста сцена се прави коктейл (за някои само кок) за отбраната клиентела, която ще поднесе новините за пиесата Халтурко във Франкфурт на майната си. Изнася се важно инфо - в Германия си имали достатъчно китайски бракми, и преопаковани не им трябвали. Някои започват да се изнасят от театрото (ма аз само за малко, да видя жената как е)
- В седма сцена режисьорът продава и датския си махагон и раздава още билети - по 2 на всеки три, като казва на културтрегерите, че ако ги продадат на нова публика, ще реализират голяма печалба
- Следва втори антракт - на него режисьорът се изсулва, уж щото трябвало да вземе Оскар за цялостно творчество, но това остава незабелязано
- В осма сцена следва логичния финал - ако има заредена пушка, то тя задължително гърми на финала. Повече зрители и културтрегери викат, че това не било пушка, а главния актьор се бил набамкал с китайски боб, та затова. Най-близките до изходите напускат, за другите остава ботълнека на изхода и кока без тейла на коктейла
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Това си е на 01,04, = 7,27"лешпери" , колко ли ще са кога ги вземеш тия ...подчертаните? много пишеш слабо тичаш ми се чини!
Любопитно, когато след 1г, вероятно станем най-тегловната и яка компания в индекса, какво ще се пише
Все пак "мажото" не е на бфб за екзит-сделка, а за да развива компанията и при това зад граница
А и един и същи репертоар с години - най- малкото ..омръзва
ма не е е препоръка все пак
капитал е единственият нормален вестник у нас (направо единстевната медия), няма как да ги иронизирам, освен за сороспийските им наклони, но и те са хора, и те трябва да живеят, разбирам ги. А за Спиди ми е все тая вече - 80 кинта са ми достатъчни, все пак съм влязъл с някакви пари, а не с 1-2-3% от капитала си, защото съм се разпръснал в 50 акции по 200 лева Това не е към теб конкретно, да не се обидиш сега
Това си е на 01,04, = 7,27"лешпери" , колко ли ще са кога ги вземеш тия ...подчертаните? много пишеш слабо тичаш ми се чини!
басът си е бас, ако познаеш, с кеф да си го пиеш - единственият, който застана с нещо зад думите си, няма как да не отбележа това!
Исках само да напомня, че подигравката ти към тези, които се отказаха да вземат печалбата в Спиди за да вземат пъти по-висока в Алтерко е леко преувеличена. Писал съм ти за необходимостта от смирение и уважение към другите. Лека и утре да изкараш много пари. Успех.
капитал е единственият нормален вестник у нас (направо единстевната медия), няма как да ги иронизирам, освен за сороспийските им наклони, но и те са хора, и те трябва да живеят, разбирам ги.
Груец, колкото повече продажби на Алтерко, толкова повече пратки за Спиди... А щом почна и Капитал да цитираш, дето и тях иронизираше, значи има повод за оптимизъм ... А може и вчерашния лъчец светлина да ми е замъглил съзнанието
капитал е единственият нормален вестник у нас (направо единстевната медия), няма как да ги иронизирам, освен за сороспийските им наклони, но и те са хора, и те трябва да живеят, разбирам ги. А за Спиди ми е все тая вече - 80 кинта са ми достатъчни, все пак съм влязъл с някакви пари, а не с 1-2-3% от капитала си, защото съм се разпръснал в 50 акции по 200 лева Това не е към теб конкретно, да не се обидиш сега
Коментар