Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Каква ти прогнозата за цената на акцията след две или пет. Години?
Но това за мен е дългосрочна книга, поне две години искам да я трупам, още повече, че не виждам нещо по-интересно да е измислено на бфб...Last edited by precakanoto; 21.03.2021, 18:36.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
И не само другата.И за мен става все по-интересно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Съгласен съм, че е стабилно и ще има ръст, но засега мисля, че ще върне малко. Мисля, че има доста хора, които искат да осребрят, изкушението ми дойде в повече.Другата седмица ще стане ясно
И за мен става все по-интересно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА според мен борсата влезе в хитра мини корекция, която обаче ще е чудесна възможност за Алтерко, да покаже стабилност и ръст на фона на други дружестваДругата седмица ще стане ясно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Мисля че Батя не пропуска готините мацки и готините сделки...за мен той е човека с най добър усет на борсата!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Хей 15, с какво логистиката в момента е по трудна от предходните 12 месеца? Отделно логистиката е здраво нагоре през последната година, с малки издънки по камионите в ЮК. Не се е чуло пампурджиите (моряците) да са много на сушата, контейнерите бяха холднати само Март-Април 2020. Не мисля че е трудно нито пък скъпо с мслки изключения заради Ковид, но къде ли ги няма. И отделно те за последните 9 месеца в Ковид среда постигнаха резултатите си. Така, че мисля сега е същото просто, ако публиката е бързала и напазарила и сега си почива е възможно да има лек спад в резултатите, но причините са други в случая. С най-добри пожелания.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
� -
Да не си телепат/ка/?Продадах на 9,80, ако имам късмет ще завъртя една спекулка бърза, ако не ще ги набутам по 1-2 други позиции, където виждам още някакъв потенциал. Аз лично не предвиждам минаване над 10-ката преди тримесечните, ама може и да бъркам.
Затова за 3ти път ще кажа - и тук ще има мечи капанЩото в тия 1-2 други позиции, в които сте се запътили с Мапа, може доста да се увъртите. Позицията не е толкова спекуланрска, колкото си го представяте. А според мен борсата влезе в хитра мини корекция, която обаче ще е чудесна възможност за Алтерко, да покаже стабилност и ръст на фона на други дружества, със съмнителни към спад резултати. (щом дори фармата показа спад, при здравна криза и глад за лекарства, какво ли ще покажат новите ви фаворити)
Успех ви пожелавам по другите позиции най-сърдечно и дано намерите нещо по-добро
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Йори, ти да не продаде ?Поздравления за готиния ник, но допреди седмица говореше за шампионска лига. Е при този интерес, виждам ще има кой да подпира
Имаше в екстри скорошно съобщение по повод логистиката -
,...
С настоящото Ви информираме, че във връзка с обявените планове на дружеството за
навлизане на азиатския пазар и оптимизиране на логистиката за региона, Съветът на директорите
на „Алтерко“ АД е взел решение за учредяване на дъщерно дружество в Китай. ...Продадах на 9,80, ако имам късмет ще завъртя една спекулка бърза, ако не ще ги набутам по 1-2 други позиции, където виждам още някакъв потенциал. Аз лично не предвиждам минаване над 10-ката преди тримесечните, ама може и да бъркам.
Коментар
� -
Тук цената на транспорта едва ли ще се отрази толкова, не са обемни стоките, но със сигурност имат забавени доставки, всички иматПоздравления за готиния ник, но допреди седмица говореше за шампионска лига. Е при този интерес, виждам ще има кой да подпира
Имаше в екстри скорошно съобщение по повод логистиката -
,...
С настоящото Ви информираме, че във връзка с обявените планове на дружеството за
навлизане на азиатския пазар и оптимизиране на логистиката за региона, Съветът на директорите
на „Алтерко“ АД е взел решение за учредяване на дъщерно дружество в Китай. ...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ако от БФБ направят така че изискванията за участие в индекс е пазарната цена на акция да не е по-малка от 1/2 от собствения капитал скоро ще се отървем от гнилите и ще останат нормалните .Last edited by MrSi; 21.03.2021, 11:22.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
� -
Тук цената на транспорта едва ли ще се отрази толкова, не са обемни стоките, но със сигурност имат забавени доставки, всички имат
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
ОК. Благодаря ви! Имам повече поглед над сухопътната логистика, не толкова на контейнерите и отново благодаря за инфото.
Коментар
� -
И се бавят много доставките, няма празни контейнери в Китай, навлото преди 2 месеца беше минало 9000 $ 40HQ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Поскъпва сериозно.
Коментар
�
Коментар