IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Балоняциииии.... Новина а никаква рекация....... Котвиииииии.....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Сделката включва телекомуникационните фирми на групата в Сингапур, Малайзия и Тайланд

Коментар

• Тука работата стана, дадоха - 10,90 +0,22 да почнем бате... а сети се колко ще дадеш да спрем

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Пълна котва,бе....на бас, че днес няма да има нито една сделка?А подозирам, че и утре ще е така
          Мани, Надута гайдата - сама свири. Само дето Груев приглася "кацнал бръмбар на трънка" ма нема кураж да се хване на мечо хоро! Пък и два дена без сделка -Ужас
          Ето че заразно стана, както каза BSE.
          Изби ни малко неделен хумор към песимистите, нека не се сърдят играчите

Коментар

• Пълна котва,бе....на бас, че днес няма да има нито една сделка?А подозирам, че и утре ще е така
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
              Абе китайски преопаковчик и котва за индекса
              Пълен дирижабъл. Веднага бих го махнал, ако не ме радваше толкова преоценката на портмонето

Коментар

Балоняциииии.....
                Може дивидент, може придобивания....Имат още акции и от Линк да продават.Ще видим
                А и .... котвииииии.....дирижаблииии.....
                Абе китайски преопаковчик и котва за индекса

Коментар

Балоняциииии.....
                  Може дивидент, може придобивания....Имат още акции и от Линк да продават.Ще видим
                  Падащи камъни... подводници ...
                  опс, притесних се да не е заразно и сериозни хора във форума да са взели да изгърмяват

Хубав уикенд!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение

Един мъдър инвеститор преди десетина години ми каза, че при растящ пазар, противно на общото усещане, е правилно през определен период от време или през определен ръст в цената, да продаваш някакъв процент от акциите, които държиш, но без да плашиш тълпата, т.е. полека, бавно и на части.
                    Не съм съгласен, когато смятах себе си за мъдър и аз така правих - каква грешка само. С годините осъзнах че качеството е скъпо и че скъпото става още по-скъпо, а цената на некачественото се топи и евтиното обикновено става още по-евтино.
                    С две думи по трудния начин осъзнах че при възходящ тренд не трябва да продавам , както и да не купувам при низходящ.
                    Last edited by MrSi; 26.03.2021, 23:18.
                    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Греъм, чета последните ти мнения и се чудя - къв вирус те е лепнал теб?

п.п. За новинката от Алтерко съм повече от доволен, дано се случи тази сделка и затворят страницата със стария бизнес с ниските маржове и липса на растеж. А надявам се и пак да пуснат парите като дивидент към акционерите

Аз му се радвам, виждам че изпуска парата и му метнах едни свиРРРки, ... оди си му, на толкова "дириджабълстване" от Грую бъГтисва му на човек

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        п.п. За новинката от Алтерко съм повече от доволен, дано се случи тази сделка и затворят страницата със стария бизнес с ниските маржове и липса на растеж. А надявам се и пак да пуснат парите като дивидент към акционерите
                        Балоняциииии.....
                        Life won't wait for you.

Коментар

Мани ги тея, бе.... И те са банлоняци .....

Коментар

• Дано нямат проблем с доставките, сега може да се стигне и до нова суецка криза

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Време е за ъпдейт и от WOOD & Company
                              Мани ги тея, бе.... И те са банлоняци .....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Време е за ъпдейт и от WOOD & Company

Коментар

Working...
                                X