Балоняциииии.... Новина а никаква рекация....... Котвиииииии.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Тука работата стана, дадоха - 10,90 +0,22 да почнем бате...а сети се колко ще дадеш да спремA4L / A4L Алтерко АД 10.900
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПълна котва,бе....на бас, че днес няма да има нито една сделка?А подозирам, че и утре ще е такаПък и два дена без сделка -Ужас
Ето че заразно стана, както каза BSE.
Изби ни малко неделен хумор към песимистите, нека не се сърдят играчите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАбе китайски преопаковчик и котва за индекса
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБалоняциииии.....
Може дивидент, може придобивания....Имат още акции и от Линк да продават.Ще видим
А и .... котвииииии.....дирижаблииии.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБалоняциииии.....
Може дивидент, може придобивания....Имат още акции и от Линк да продават.Ще видим
опс, притесних се да не е заразно и сериозни хора във форума да са взели да изгърмяват
Хубав уикенд!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Един мъдър инвеститор преди десетина години ми каза, че при растящ пазар, противно на общото усещане, е правилно през определен период от време или през определен ръст в цената, да продаваш някакъв процент от акциите, които държиш, но без да плашиш тълпата, т.е. полека, бавно и на части.
С две думи по трудния начин осъзнах че при възходящ тренд не трябва да продавам , както и да не купувам при низходящ.Last edited by MrSi; 26.03.2021, 23:18.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Греъм, чета последните ти мнения и се чудя - къв вирус те е лепнал теб?
п.п. За новинката от Алтерко съм повече от доволен, дано се случи тази сделка и затворят страницата със стария бизнес с ниските маржове и липса на растеж. А надявам се и пак да пуснат парите като дивидент към акционерите
Аз му се радвам, виждам че изпуска парата и му метнах едни свиРРРки, ... оди си му, на толкова "дириджабълстване" от Грую бъГтисва му на човек
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеГреъм, чета последните ти мнения и се чудя - къв вирус те е лепнал теб?
п.п. За новинката от Алтерко съм повече от доволен, дано се случи тази сделка и затворят страницата със стария бизнес с ниските маржове и липса на растеж. А надявам се и пак да пуснат парите като дивидент към акционерите
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Мани ги тея, бе.... И те са банлоняци .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВреме е за ъпдейт и от WOOD & CompanyLife won't wait for you.
Коментар
Коментар