If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Адмирация на Мартинов, до сега никъде не съм виждал негово интервю и съм много благодарен, за това, което направи за пазара и в частност Алерко. Всичко, което разказва ми бе много интересно, но качвам от момента, в който разкзава за бъдещето на Алтерко https://youtu.be/Zpv3aAVvwIk?t=1726
Доста интересни неща кaзва Ники - учудваме как си мисли, че познава малко хора ... на борсата всички го познават
+111
За мен е истински късмет да познавам този човек! Вярвам, че и за БФБ е късмет и шанс неговото присъствие на пазара.
В интерес на истината, и аз повярвах в компанията, едва когато се запознах с мениджмънта (на ОСА миналата година). Всъщност, екипа е основната стойност, която виждам и в която инвестирам тук. Растежа е на второ място...
Адмирация на Мартинов, до сега никъде не съм виждал негово интервю и съм много благодарен, за това, което направи за пазара и в частност Алерко. Всичко, което разказва ми бе много интересно, но качвам от момента, в който разкзава за бъдещето на Алтерко https://youtu.be/Zpv3aAVvwIk?t=1726
+111
За мен е истински късмет да познавам този човек! Вярвам, че и за БФБ е късмет и шанс неговото присъствие на пазара.
Един от моите стандарти за читавост които забравям понякога да спомена е че в дружеството в което инвестирам не трябва да има пенсионни фондове.
Когато акциите са малко на брой те трудно могат да се впишат защото обичат големи пакети които няма кой да им даде.
Всички читави до тук не позволяват наличие на пенсии - Алтерко е една от тях .
Видяхме при agh когато излезнаха пенсиите какво се случи с цената.
Значи, чакай да видя дали съм те разбрал правилно. Казваш, че Грую евентуално е прав, понеже виждаш какво се случва в друго дружество, което няма нищо общо с Алтерко. Замирисва ти на сценарии и решаваш да поздравиш Грую нищо, че още не се е случило нищо! За финал обобщаваш, че на боко му лъсват схемите в тема на дружество, което продава smart home устройства по целия свят!
Добре, как може да ти е толкова мътно в главата?
Един въпрос към колегите. Кога очаквате консолидирания?
Да не се окаже Грую прав тук. Я вече виждаме в Градус кво станало надути обороти и машинации. Май ми мирише на сценарии и тук. Браво Грую, Скоро ще лъснат всички схеми на боко тиквата и приближените му псета
Значи, чакай да видя дали съм те разбрал правилно. Казваш, че Грую евентуално е прав, понеже виждаш какво се случва в друго дружество, което няма нищо общо с Алтерко. Замирисва ти на сценарии и решаваш да поздравиш Грую нищо, че още не се е случило нищо! За финал обобщаваш, че на боко му лъсват схемите в тема на дружество, което продава smart home устройства по целия свят!
Добре, как може да ти е толкова мътно в главата?
Един въпрос към колегите. Кога очаквате консолидирания?
Я при пилетата каква била схемата продавали скъпо на пенсионите фондове. Ще видим и ще поживеем. Аз нямам завист. Нямам и никога не съм търгувал на тая кочина бфб
Я при пилетата каква била схемата продавали скъпо на пенсионите фондове. Ще видим и ще поживеем. Аз нямам завист. Нямам и никога не съм търгувал на тая кочина бфб
Да не се окаже Грую прав тук. Я вече виждаме в Градус кво станало надути обороти и машинации. Май ми мирише на сценарии и тук. Браво Грую, Скоро ще лъснат всички схеми на боко тиквата и приближените му псета
Коментар