Ladies and gentlemen, атака!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
15,60 14,30 13,50 13,00 12,70 12,20
Ей го моя графикПреди няколко дена го смятах по нов алгоритъм, това горе са по-устойчивите като нива числа. Разстояние 5-6 месеца между двете крайни цифри
разбира се има и други, това е само извадка, Много много скромна извадка, но нека да не стресираме много мечетата. И без това безидейно продават, влизат в капана и после наново купуват
ps. Табличката ми е е такава, че са подредени наобратно числата, а не ми се преправя
Айде, Хаирлия да е, за да не е препоръка
Какви 5-6 месеца, какви три бири и пет лимонади!
Това са мижави нива за такъв дълъг период от време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеЩом дупенцето с белезниците купува, е време да продаваме братя!Ъъъъъъп, ъъъъъъъп 120 лева
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Я дай график, че явно има ефект
15,60 14,30 13,50 13,00 12,70 12,20
Ей го моя графикПреди няколко дена го смятах по нов алгоритъм, това горе са по-устойчивите като нива числа. Разстояние 5-6 месеца между двете крайни цифри
разбира се има и други, това е само извадка, Много много скромна извадка, но нека да не стресираме много мечетата. И без това безидейно продават, влизат в капана и после наново купуват
ps. Табличката ми е е такава, че са подредени наобратно числата, а не ми се преправя
Айде, Хаирлия да е, за да не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеПоследния път като го писа цената скочи с 1 лв...
Ще е много интересно какво ще пишат от Елана по мейлиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение... - дабъл на дабъла, дето вика Греъм - още тогава на 4Д му пожелаха акцията да удвои (май беше под 10 лв), а той да загуби баса - току-виж съм направил трипъл дабъл или пък беше двоен дрибъл
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Би трябвало да е за около 13 хил. акции.
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТия дни очакваме и ново включване от Ники Василев..
Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 2 400 000 Поръчки за продажба на дялове (бр. дялове) 0
- 1 like
Коментар
-
Охоооо, печалбица - суууууупер, май покрих разходите по влизането тук. Ъъъъъъъп 120 лева, удрииии
Ichi, яко хедж съм, ма по-скоро мартингейл - дабъл на дабъла, дето вика Греъм - още тогава на 4Д му пожелаха акцията да удвои (май беше под 10 лв), а той да загуби баса - току-виж съм направил трипъл дабъл или пък беше двоен дрибъл
ГГ-БГ - това беше добро, хареса миNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОхо, здравейте, сектанти, знам, бях обещал да не пиша тук до края на месеца, но ето ви новина - специално заради вас се жертвах и преди малко купих "невероятното" количество от 15 билета за пиесата Халтурко......
... - тук сме само елитни инвеститориЪъъъъъп, ъъъъъъп, ъъъъъъп, гиди голтаци и хейтъри, ъъъъъъп
-Да ти преместя репера в Темата;
-"Заслужаваш едно реперче от мен;-12,30+61,8%=19,90 за догодина по това време, ти все пак си доста начетено момче и заслужаваш това внимание!"
че току виж се затрил
- 1 like
Коментар
Коментар