Ами виж предишни години на кои дати са публикували консолидиран отчет за Q1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеДа не се окаже Грую прав тук. Я вече виждаме в Градус кво станало надути обороти и машинации. Май ми мирише на сценарии и тук. Браво Грую, Скоро ще лъснат всички схеми на боко тиквата и приближените му псета
Добре, как може да ти е толкова мътно в главата?
Един въпрос към колегите. Кога очаквате консолидирания?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Я при пилетата каква била схемата продавали скъпо на пенсионите фондове. Ще видим и ще поживеем. Аз нямам завист. Нямам и никога не съм търгувал на тая кочина бфб
Това не ти пречи да умираш от яд.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ти подмина и Груйката в хейтърството и завистта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеДа не се окаже Грую прав тук. Я вече виждаме в Градус кво станало надути обороти и машинации. Май ми мирише на сценарии и тук. Браво Грую, Скоро ще лъснат всички схеми на боко тиквата и приближените му псета
- 3 Харесвания
Коментар
-
Който е станал мечка тука не е прокопсал. Много печал хванаха мечки с късата клечка. Мечи рев още много ще видим. Първите изреваха още на 6-7 лв. Други на 10, сегашните на 14.
За 1 лв разлика, упражнението с продажбите на тези цени пак се обезсмисля - ще има още много мечи лапи и зъби да падат.Last edited by Zaki; 30.04.2021, 01:42.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеАко консолидираният на "Алтерко" потвърди съобщенията "на парче" досега, истината може да бъде ръст нагоре с лев - два над макса от 14,90 лв./лот преди месец. Ама ако не потвърди добрите съобщения досега (както разочароващият отчет за "Неохим"), ще слезе надолу до (примерно) 13 лв., по подобие на "Илевън капитал" през последните два - три дни? Затова казвам, че консолидираният ще бъде "Часът на истината", ситуация "като на кантар", но явно не сте го разбрали!! Не е препоръка, имам малко акции и действам с тях в духа на казаното по-горе.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ако консолидираният на "Алтерко" потвърди съобщенията "на парче" досега, истината може да бъде ръст нагоре с лев - два над макса от 14,90 лв./лот преди месец. Ама ако не потвърди добрите съобщения досега (както разочароващият отчет за "Неохим"), ще слезе надолу до (примерно) 13 лв., по подобие на "Илевън капитал" през последните два - три дни? Затова казвам, че консолидираният ще бъде "Часът на истината", ситуация "като на кантар", но явно не сте го разбрали!! Не е препоръка, имам малко акции и действам с тях в духа на казаното по-горе.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеАми виж истината за притежателите на акции в "Неохим" и "Златния жабок" след консолидирания годишен отчет на първото и след 3-есечния на второто дружество. Що тъй се срина търговията с тях, да не е случайно?Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ква истина чакаш?Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеДокато не излезе консолидираният отчет а с това и част от истината.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар