Абе тия котви що така се излагат??!?!?!Аз не мога да смятам такива числа,баси...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеАз бих бил много щастлив да си ги получат тези акции и няма да казвам, че дерат кожи
Безусловно, изчетох го и аз цялото предсавяне и съм спокоен, че съм префасонирал пенсионно профилирания си портфей и съм и гласувал първата тежест! Ники наистина откри перлен екип и го обгрижва перфектно!
УСПЕХ във ВСИЧКИ НАЧИНАНИЯ !!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
и аз и аз,
странно очаквах предлагането на дивидент да е близко до листването във Франкфурт, така че и германците да видят дивидентното в компанията, но новини не намирам...
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Скромно някак, Пожелавам им 56 000 хартишки да изкарат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДа си пожелаем по-скоро да гласуваме по 28 000 акции на Съвета на директорите
"Максималният брой акции от капитала на Дружеството, които могат да бъдат предоставени като възнаграждения на изпълнителните членове на Съвета на директоритеобщое 80000 броя акции, които към датата на одобрение на настоящата Схема представляват 0,444% от капитала на Дружеството.
...
Така например, при достигане на минимална пазарна капитализация от 585 000 000(Ниво I) изпълнителният член на Съвета на директорите ще има право да получи 18 000 броя акции, а при достигане на минимална пазарна капитализация от 1 170 000 000лева(Ниво II) –28 000 броя акции (18000+10000) ..."
Големи амбиции - хайде дано!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеАз бих бил много щастлив да си ги получат тези акции и няма да казвам, че дерат кожи
странно очаквах предлагането на дивидент да е близко до листването във Франкфурт, така че и германците да видят дивидентното в компанията, но новини не намирам...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Скромно някак, Пожелавам им 56 000 хартишки да изкарат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДа си пожелаем по-скоро да гласуваме по 28 000 акции на Съвета на директорите
"Максималният брой акции от капитала на Дружеството, които могат да бъдат предоставени като възнаграждения на изпълнителните членове на Съвета на директоритеобщое 80000 броя акции, които към датата на одобрение на настоящата Схема представляват 0,444% от капитала на Дружеството.
...
Така например, при достигане на минимална пазарна капитализация от 585 000 000(Ниво I) изпълнителният член на Съвета на директорите ще има право да получи 18 000 броя акции, а при достигане на минимална пазарна капитализация от 1 170 000 000лева(Ниво II) –28 000 броя акции (18000+10000) ..."
- 4 Харесвания
Коментар
-
Да си пожелаем по-скоро да гласуваме по 28 000 акции на Съвета на директорите
...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Предложен брутен дивидент за 2020 г. - 0,20 лв.! Очаквах с една идея повече, но и това е добре!
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар