If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искаш ли бас - даже с хендикап 2:1 за теб - на 200 кинта. Ако цената стигне 45 лева с поне 1000 бройки, ще ти преведа 400 кинта, в обратния случай ти ще ми преведеш 200 кинта (може и бутилка уиски в този диапазон). Ето, да видим кой е хейтър и кой плямпач
Груец, не можеш да осъзнаеш,че предложенията ти за басове са абсурдни, освен че са смешни. Подобни басове могат да бъдат остойностени лесно и съотношението е доста по-различно, или както ти го наричаш по еврофутболски - хендикап. Майтап си.
Искаш ли бас - даже с хендикап 2:1 за теб - на 200 кинта. Ако цената стигне 45 лева с поне 1000 бройки, ще ти преведа 400 кинта, в обратния случай ти ще ми преведеш 200 кинта (може и бутилка уиски в този диапазон). Ето, да видим кой е хейтър и кой плямпач
Не е лесно с хазартна зависимост да се живее, липсват ти явно билетчетата на Божков за търкане
Груец, аз ти предлагам следното: ако цената до Коледа удари 45 лева дори с една бройка, аз ще ти изпратя бутилка син "Чивас". А ако не удари ..... здраве да е....
Викаш, като не чуваш петела на борсата, поне от басове да докараш някой лев..
Бегай в ЕфБЕТ и не ни занимавай с твоите глупости!
45-50 лв. за коледа е прогнозата, нека хейта започне сега....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ами къде спахте до сега,тя хартията от няколко месеца стои на тези нива
Някои не спаха, но се наиграха срещу посоката и си продадоха акциите когато прескочиха 10-те лв.
Сега разправят как можели да потопят офертите. Ще ги потопят с какво ? С рошколи.
Остана им форума като виртуална форма на изява с епизодични подмятания на призива - що не продавате. Ми ей така - не продаваме. От време на време даже допълваме.
Не са останали желаещи за покупки от аска на тези нива... 77 акции търговия.... мога да се сетя за дни преди над 10 години когато почти еднолично съм потопявал подобни големи поръчка при други акции. Това всъщност което се вижда като поръчки е само около 1/800 от пазарната капитализация, като инфо за тези които стискат акции и не биха ги продали за нищо на света :-)
Коментар