Не са останали желаещи за покупки от аска на тези нива... 77 акции търговия.... мога да се сетя за дни преди над 10 години когато почти еднолично съм потопявал подобни големи поръчка при други акции. Това всъщност което се вижда като поръчки е само около 1/800 от пазарната капитализация, като инфо за тези които стискат акции и не биха ги продали за нищо на света :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ALFA Разгледай мнение
На снимката изглежда като едно малко бижу.
Какво мислите колеги, за посоката ?
аз си мисля, че е време да минем вече 18-ката и да гледаме към 20. Да видим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНикога не съм бил приятел с тока и вчера повече следях отзивите и коментарите на клиентите. Дискутирахме с приятел днес новите джаджи и той ми обърна внимание, че новата Про линия поддържа 12v и 24v, което за него като собственик на кемпер било супер и му давало много възможности за оптимизация на къщата на колела и разбира се опции за пестене на енергия, която както знаем при техния начин на предвижване и къмпингуване е ограничена и ценна. Сега разбрах, защо и снощи в коментарите не спираха да питат кога ще има димер...
От друга страна Гугъл казва:"In 2020, there were more than 94.5 million camper households throughout North America." - добър пазар
Успех!
На снимката изглежда като едно малко бижу.
Какво мислите колеги, за посоката ?
аз си мисля, че е време да минем вече 18-ката и да гледаме към 20. Да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАз пък никога не съм хранел някакви илюзии по отношение на твоята особа, но признавам, че успя да ме удивиш - все си мислех, че човек има природни ограничения в способността си да се излага.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеоф, аз те мислех за нормален, пък ти си бил адепт - ми ти си знаеш, всеки сам си решава, но много бързо се забравиха уроците от 2007-2008. Нищо, пак ще се припомнят, а и огормната част от хорицата тук дори не са били тогава на борсата, та си мислят, че има вечен растеж
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
Дирижабъл, я! Нали съ балон без фундамент! Не кат да съ кат Албена - балон с фундамент....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Що не казАха нещо за 5G,а?Крият нещо тия серсеми соросоидни.Още един уред за чипиране.....А и тия ексели.....дирижабли напра'о...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНикога не съм бил приятел с тока и вчера повече следях отзивите и коментарите на клиентите. Дискутирахме с приятел днес новите джаджи и той ми обърна внимание, че новата Про линия поддържа 12v и 24v, което за него като собственик на кемпер било супер и му давало много възможности за оптимизация на къщата на колела и разбира се опции за пестене на енергия, която както знаем при техния начин на предвижване и къмпингуване е ограничена и ценна. Сега разбрах, защо и снощи в коментарите не спираха да питат кога ще има димер...
От друга страна Гугъл казва:"In 2020, there were more than 94.5 million camper households throughout North America." - добър пазар
Успех!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Съвсем друго имах из на в пред и зад вид, но нищо - ще ти го кажа директно - считам, че държанието на акцията подсказва много силна намеса от страна на лодката, за да има попътен вятър. Само дето се престараха и платноходът отлетя отвъд хоризонта, като изгуби земята от поглед - дали ще открие Новия свят, предстои да разберем, засега индикациите не са в тази посока. Но щом не искаш дискусия, кой съм аз, че да я натрапвам, бъди здрав и успех!
Говоренето " на ръка" в хазарта знаеш че не се толерира. По този повод има приказка - Кибиците настрана. А ако баса с дддд стане изискуем в твой ущърб, поне Ще ти останат кинти за утеха, за още една бутилкаНе е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е сега кризи и борсови спадове намеси ! Преди малко бяха Каролци виновни за нещо ! Странни та странни обяснения даваш на нещата ! Значи по време на криза можем да падаме, а по време на подем не трябва да растем с останалите така ли ? Аз въобще не мога да те разбера къде отиде ? Човек ако иска да се изкара прав за нещо от хиляда кладенеца вода ще донесе ! Спирам, че спора стана безсмислен !
Важното е че компанията продължава да се развива агресивно, а акциите й са напът да направят поредното движение нагоре.. колкото и да цвърчат завистливите кибици няма как да променят това!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е сега кризи и борсови спадове намеси ! Преди малко бяха Каролци виновни за нещо ! Странни та странни обяснения даваш на нещата ! Значи по време на криза можем да падаме, а по време на подем не трябва да растем с останалите така ли ? Аз въобще не мога да те разбера къде отиде ? Човек ако иска да се изкара прав за нещо от хиляда кладенеца вода ще донесе ! Спирам, че спора стана безсмислен !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Никога не съм бил приятел с тока и вчера повече следях отзивите и коментарите на клиентите. Дискутирахме с приятел днес новите джаджи и той ми обърна внимание, че новата Про линия поддържа 12v и 24v, което за него като собственик на кемпер било супер и му давало много възможности за оптимизация на къщата на колела и разбира се опции за пестене на енергия, която както знаем при техния начин на предвижване и къмпингуване е ограничена и ценна. Сега разбрах, защо и снощи в коментарите не спираха да питат кога ще има димер...
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, де, не си от вчера на борсата, минал си през 2005-2008, знаеш какво може да се случи и в едната, и в другата посока. Странни въпроси ми задаваш, като за човек с толкова много опит (казвам го без ирония, да не се засегнеш нещо). Най-искрено ти препоръчвам да прочетеш digitalK на капитал или да помолиш Тони да ти пусне данните оттам, за да имаш с какво да сравняваш, щом искаш сравнениеИли просто прочети презентациита на различните компании - дори сравни тук с телекрава, че са борсови, за да усетиш нюансите - едните говорят за бизнес, за развитие, за проекти, за награди от мега утвърдени компании в бранша, другите се хвалят как борсата ги оценила на един колко си милиона и как им се качили акциите в последната година -да, наистина нямат база за сравнение
ЛаКоста, за Албена отдавна съм си казал мнението - ако направят ликвидация на дружеството, цена ще се качи минимум по 5 (да не кажа по 10, че и повече). Ама с този мениджмънт, и тази цена ѝ е висока - ще го видиш в отчета след месец, да не разводнявам темата тук
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар