Успех на Алтерко!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
т.е. когато отворим ние вече ще имаме инфо за евентуален интерес още в първия ден.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВ колко часа започва търговията във Франкфурт?
https://youtu.be/Tkpo-ZdIuk4Last edited by tony1975; 21.11.2021, 19:24.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Всеки сам си преценя, както казва Греъм. За мен остава още едно действие и тогава, все пак трябва да изчакаме и махагона и евентуалната промоция 2 за 3
Но това си е твой проблем, разбира се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3832674[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3832675[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всеки сам си преценя, както казва Греъм. За мен остава още едно действие и тогава, все пак трябва да изчакаме и махагона и евентуалната промоция 2 за 3
- 4 Харесвания
Коментар
-
Пак си излязал от двора(твоя!) и се скиташ по чужди хармани, чужда стока да пазиш!
РечИ барем на софрата вечерна, едно благодарско Наздреве, зер и ти вече пролазваш над "заветната" ти сполука-Спидиторна!!!
Със скромния си билет от 15алтерпениста, вече наблюдаваш из високо старият си уСПИДех, зер там стигна до заветните ти 58% печалба, а с Алтерпенист-от 15,00 катериш вече връз 68% и си в първия базов лагер. Провери си текилажа и кислорода,- Съвет е!!!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Мале, мале ..
да продаваме ли сега ??Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар