If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Алтерко е важна за борсата. Всички я приемат като знакова компания за ръста на всички. Нека затвърдят ръста на продажбите и печалбата. Това досега им беше силната страна, надявам се и за напред. Собственият капитал е направо нищо спрямо пазарната оценка. Трябва време с добри резултати, за да се повиши. Това е засега от мен.
Девойчета,тук звездите ми казват ,че балона е голям.Най-големияТ на БФБ !!! Предстои изпускане на горещия въздух.
99.99% ще има голяма корекция поне до 14 БГ лева на първо време.Корекцията трябва да почне близките месец/два.Това е на месеч1на графика. На големия тренд
На по-малките графики имаме движение нагоре заедно със Софикс .Като продължителност може би няколко седмици.Идеално време за разтоварване на самосвалите (и в момента)
Разтоварвайте тогава с..... Кретена и бегайте у лево.
Last edited by RUBLA; 19.10.2021, 09:00.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Девойчета,тук звездите ми казват ,че балона е голям.Най-големияТ на БФБ !!! Предстои изпускане на горещия въздух.
99.99% ще има голяма корекция поне до 14 БГ лева на първо време.Корекцията трябва да почне близките месец/два.Това е на месеч1на графика. На големия тренд
На по-малките графики имаме движение нагоре заедно със Софикс .Като продължителност може би няколко седмици.Идеално време за разтоварване на самосвалите (и в момента)
Коментар