Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТук са си.Чакат некой да се подлъже и да си продаде артиите на безценица
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНе съм отварял почти 2 седмици и имам питане към биците тук. Какво стана с тези големи ордери отляво? Купиха ли или изчезнаха?
Ти що питаш?
Нали ти е скъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНе съм отварял почти 2 седмици и имам питане към биците тук. Какво стана с тези големи ордери отляво? Купиха ли или изчезнаха?
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНе съм отварял почти 2 седмици и имам питане към биците тук. Какво стана с тези големи ордери отляво? Купиха ли или изчезнаха?търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКорекциите винаги ги има и са необходими.Така че брой го това за корекция и да потегляме пак.Не издребнявайтърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Виж ножицата, която се отвори между купува и продава и тогава ми говори за корекция.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Oт почти 21 до 19,30....
Виж ножицата, която се отвори между купува и продава и тогава ми говори за корекция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКоя корекция имаш предвид, щото аз не виждам такава.Life won't wait for you.
Коментар
-
Алтерко е важна за борсата. Всички я приемат като знакова компания за ръста на всички. Нека затвърдят ръста на продажбите и печалбата. Това досега им беше силната страна, надявам се и за напред. Собственият капитал е направо нищо спрямо пазарната оценка. Трябва време с добри резултати, за да се повиши. Това е засега от мен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеE той отиграва тая корекция, която още не е свършилаСледващата ще я отиграват тези, които имат акции тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеДевойчета,тук звездите ми казват ,че балона е голям.Най-големияТ на БФБ !!! Предстои изпускане на горещия въздух.
99.99% ще има голяма корекция поне до 14 БГ лева на първо време.Корекцията трябва да почне близките месец/два.Това е на месеч1на графика. На големия тренд
На по-малките графики имаме движение нагоре заедно със Софикс .Като продължителност може би няколко седмици.Идеално време за разтоварване на самосвалите (и в момента)
- 1 like
Коментар
Коментар