Купувайте щото от понеделник ще може да купува само тоя дето знае германски език....или австрийски в краен случай....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеТази 25ца не се дава и това си е…Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Абе ти сериозно си се взел щом ми проверяваш постовете отпреди 7 месеца. Кога съм казал че съм притежавал акции по времето, когато на въпросната информация около средата на Август? Просто от време на време съм поглеждал темата за забавление и очевидно нещо съм ти се набил на очи. Ако си разбрал постовети ми като Вербални интервенции нещо много си се объркал! Е сега тук ти казвам - Парите от Алерко са инвестирани края на Август в AUOTY. Можеш да следиш как се развиват нещата и да ми се подиграваш ако Алтерко има по-голям ръст или да гледаш тъпо следващата година ако е обратното
Но не си спрял да спускаш вербални интервенции оттогава. - Как било инфлация, как били проблем с доставки и тука предстои имащите акции да претърпят загуби/ а какви загуби като са купили на увеличението на капитала само вие ги виждате/ Смятах те за по-стойностен участник, затова съм запомнил, не е нарочно.
За съжаление се оказа като другите калинки, които щом продадат, започват да си помагат вербално за да рутят. Нямам специално отношение вече. Постовете ти стоят. Всеки който иска - да ти вярва колкото си иска.
Но да се изхвърлиш колко си адекватен като си продал последната част от акциите на 29.03. и после веднъж месечно ей така невинно да пускаш как си бил чул още на 16 лв ... Някак не върви.
Пиша го за тези които в някаква степен са ти повярвали.
А за бавните влакове - успех ти пожелавам. Всеки играе по начина, който смята за добър.
Но пък тук все повече понижители се появяват.
а от март до август Алтерко се удвои ...Last edited by Dio; 19.11.2021, 15:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеМомичета,няма значение дали Атлерко ще го листват във Франкфурт или пък щели някъв "диамантен" чип да вкарват някъде си.
Техническата картина е много грозна !
Предстои спад.Огромен ! И не 99,ами 100% (според мен) .Единствено времето е неизвестната.И от кое ниво ще почне.
Големите обеми са около 7лв,явно там, и от по-ниски нива е акумулирал този който пъмпва.
Разбира се,може и да греша и цената да иде и до 100 или пък 500 лв
Не е препоръка за каквото и да е !
https://invst.ly/wnr68
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Момичета,няма значение дали Атлерко ще го листват във Франкфурт или пък щели някъв "диамантен" чип да вкарват някъде си.
Техническата картина е много грозна !
Предстои спад.Огромен ! И не 99,ами 100% (според мен) .Единствено времето е неизвестната.И от кое ниво ще почне.
Големите обеми са около 7лв,явно там, и от по-ниски нива е акумулирал този който пъмпва.
Разбира се,може и да греша и цената да иде и до 100 или пък 500 лв
Не е препоръка за каквото и да е !
https://invst.ly/wnr68
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
За твое сведение, горният пост си го писал на 29.03.2021 в темата "Алтерко"
16-17 лв ... Не си ги видял изобщо в портфейла
За мезе ги взехте хората в инвестора. Големи разбирачи продали на под 10лв.
Айде не ме карай да ти вадя постове и от по-ниските нива, когато беше се освободил от 30%
Получил си информация от бил гейтц и Сорос на 5g
Само глупаци може да ви се вържат на вербалните интервенции. А си ги напускал предостатъчно там за периода.
Изглежда и пропусната полза много боли при някои...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Моето здраве не го мисли , а какъв играч съм само аз си знам !
Исках да ти услужа с акции да шортиш , но разбирам че не те влече !Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Задавам сериозни въпроси,който касаят и твоето здраве ,ти се опитваш нещо на голям играч да се правиш хааха
Стига вече .10 пъти ми предлагат басове и после като им кажа правилата ,бягат връз глава.Е ,бай ти Грюу два пъти напълни памперса.
Исках да ти услужа с акции да шортиш , но разбирам че не те влече !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПрибрах над 460% печалба днес за по-малко от 4 години. Ще скачам на други по-бавни влакове или ще ги харча с кеф. Нещата с инфлацията на нехранителните стоки почва да ми се вижда заплашителна и много се забавлявах да чета коментари в стила "тези които излизат от пазара какаво щели да правят парите" ... Инфлация 2-4% не е страшна но аз мисля че този път има потенциал за постигане на 8-10% инфлация скоро и при такъв развой пазарите, особено набалончените активи първо падат за период от 1-2 годиниПървоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
За твое сведение около цена 16-17 лв получих сигурна информация какво предстои и че в тази връзка е вериятно да я набалончат. Предпочетох да пасувам при положение че има тайвански технологични компании с милиардни капитализации и P/E 3, Наскоро инвестирах парите от Алтерко в една такава и ако имаш необходимата информация може да разбереш коя е. .....Върнах се в темата да добавя че сега проверих Тайван и цената е 7% нагоре и се псувам че добавих толкова малко вчера защото Не мисля че имам много други акции с подобен потенциал
16-17 лв ... Не си ги видял изобщо в портфейла
За мезе ги взехте хората в инвестора. Големи разбирачи продали на под 10лв.
Айде не ме карай да ти вадя постове и от по-ниските нива, когато беше се освободил от 30%
Получил си информация от бил гейтц и Сорос на 5g
Само глупаци може да ви се вържат на вербалните интервенции. А си ги напускал предостатъчно там за периода.
Изглежда и пропусната полза много боли при някои...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеАко искаш можеш да шортиш и тук !
Давам ти назаем 20 000 акции срещу лихва и връщане и шортиш до несвяст !
Стига вече .10 пъти ми предлагат басове и после като им кажа правилата ,бягат връз глава.Е ,бай ти Грюу два пъти напълни памперса.
Коментар
-
По интересния въпрос е ,ще могат ли да шортват тези във Франкфурт ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Ако искаш можеш да шортиш и тук !
Давам ти назаем 20 000 акции срещу лихва и връщане и шортиш до несвяст !Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
По интересния въпрос е ,ще могат ли да шортват тези във Франкфурт ?
Давам ти назаем 20 000 акции срещу лихва и връщане и шортиш до несвяст !
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар