If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След като той го казва,- не вярвам да е сгрешил с много.
Аз друго исках да покажа за досетливите!
С "Гру гру"... , че е време за колене на "прасенцата" по темата и то взе че почти ме последва!
Той Гру гру е ясен, не знам защо му отделяш толкова внимание
Някой, който смята миналите бройки през Франкфурт може ли да потвърди думите на Димитров, че 30% от ФФ е вече в Германия
Възможно ли е да са минали извънборсови сделки?
След като той го казва,- не вярвам да е сгрешил с много.
Аз друго исках да покажа за досетливите!
С "Гру гру"... , че е време за колене на "прасенцата" по темата и то взе че почти ме последва!
Някой, който смята миналите бройки през Франкфурт може ли да потвърди думите на Димитров, че 30% от ФФ е вече в Германия
Възможно ли е да са минали извънборсови сделки?
Фалшименто движения, обаче АТН-то скоро ще го отминем.
Отделно, ако Грую направи още два коментара слагаме 3ка в цената отпред
Еми то затова се казва фалшименто.Може да иде където си иска,но дали ще го задържи това ниво? и за колко време?
И по-важното,дали ще може да вземеш профит там заради ниската ликвидност.
Я един кешира,я не.Останалите само ще гледат качването и после слизането
Гледам ,че в БГ има яко ФОМО ,докато в Германия дават заден и е ясно кой ще изяде дървото
Търси и рисува билото тук,това е голата истина в едно изречение.Поне за мен
Ван бастен и Грую двамата банкови чиновници заплатаджии трети ден им обясняват и пак не могат да разберат. Това не е като да отпускаш кредит или да оценяваш имот и на края на месеца да си вземеш заплатата. Това е технологична компания с висок растеж, тук тухли и цимент няма, затова не можете да го сметнете банковите чиновници.
Колегата Ван Бастен по мое скромно мнение знае много за много бизнеси. Работи в среда, където трябва да знае, сблъсквал се е с много казуси и ги е решавал. Нивото му на познания за бизнесите е много над много писатели тук. Всеки има различен поглед и оценка и това може би не приемаш.
Коментар